Para kimin ?sebep ise evliliğimiz için biriken parayı harcadğı için ve bana haber bile vermediği için ona kızmam..kaç para oldu diye sordum bana şu kadar azaldı diye tee sonradan söylüyo
suç bastırmak için sesi çıkmış olay bu sen üzülme onun paragöz demesiyle mi paragöz olacaksın bu konuşmalar hiç hoş değil yalnız sen emin misin bu adamla evlenmekle pek doğru yapacakmışsın gibi gelmedi banasebep ise evliliğimiz için biriken parayı harcadğı için ve bana haber bile vermediği için ona kızmam..kaç para oldu diye sordum bana şu kadar azaldı diye tee sonradan söylüyo
Para ikinizin birikimi miydi?sebep ise evliliğimiz için biriken parayı harcadğı için ve bana haber bile vermediği için ona kızmam..kaç para oldu diye sordum bana şu kadar azaldı diye tee sonradan söylüyo
Parayı ailesine mi verdi?
Henüz sevgiliyken, evlilik düşünceniz de olsa ONUN parası hakkında söz söylemeyin. Ve asla birlikte para biriktirmeyin. Kendiniz yapın birikiminizi. Bu işler evlilik sonrasında yapılacak şeyler.
Sizin payiniz olmasada bi amac icin biriken paraymis. Size haber vermeden harcamasi ve paragoz diye uste cikmasi yanlis olmus.
Aile ve sizin aranizda neden kaliyormus onu acikladi mi?
Evlilik icin acele etmeyin.
Para onun parası.Kimse kimseye kendi çalışıp kazandığının hesabını vermemeli.Bir yere harcaması gerekiyordur harcamıştır.parada benim payım yok ben bu ay vermeye başlıcaktım çünkü benim durumum çok sıkışıktı konuşmuştuk bu ay başlıyacaktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?