• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana kızdığı için gidip bir kız arkadaşıyla baş başa buluştu?

benimdin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
38
2
86
Bursa
arkadaşlar bugün erkek arkadaşımla konuşurken komşumun kızı geldi çok acil bişey rica edicem diyerek görüntülü konuşuyorduk kapıyı annem açmış ben de duymadım kız panikle birden gelince sevgilimle özel bir konu konuşuyorduk gerildim arkadaş geldi kapatalım arıycam dedim el salladım kapattım tamam dedi ben öyle duydum ama kendisi kesinlikle benim bunu söylemediğimi çat diye kapattığımı tamam falan demediğini iddia ediyor bir sürü trip attı açıkladım suratına kapatmadım tamam dedin ya da ben yanlış anladım kız girince öyle utandım bi an suratına kapatmadım ki komşu geldi arıycam deyip el salladım dedim. Neyse paşamız kızmış. Bi tane arkadaşı var bunun özlem diye. Çocukluktan ta adını duydum da tanışmıyorum sağolsun 7 aylık ilişkide hala arkadaşlarıyla tanıştırmadı beni. Kız beni biliyormuş sözde ( hiçbiyerde bi tane fotoğrafımız yok bana dair bir ibare yok sosyal medyda vs ben de uzak şehirdeyim saten) ancak kıza beni anlattığını iddia ediyor. Akşam kız bunu aramış sözde canı sıkkınmış konuşmak istemiş kafede buluşmuşlar derdini anlatmış. Ve biz resmen bütün gün konuşmadık bu olaydan da ancak gecenin köründe konuşup ee neler yaptın bu gün deyince haberim oluyor. Sinirlerim zıpladı. Kızı tanısam beni herkes biliyo olsa falan takmıcam uzak yerde kızı tanımam etmem bana vakit ayırmayıp o gün doğru düzgün konuşmayıp elin kızıyla kafede ne işin var sen mi kaldın dert anlatcak hiç mi başka arkadaşı yok bu kızın akşam akşam seni çağırıyo. Ya toplu kız erkek karışık buluşulur anlarım baş başa buluş oh bi de elalemin kızını dinle benim de dünydan haberm yok sonradan öğreneyim kötü bişey düşünsem şimdi de söylemezdim diyor ha iyi bişey dedim bütün gün sevgilini ihmal et git elin kızının derdni dinle iki de bira açsaydınız sen beni bırak kızı ara nasıl olmuş bi sor değerli vaktin bana harcama dedim bıraktım görüntülü arıyor konuşalım diyor çok sinirliyim onu da istemedim kapattım attım telefonu. Ya fazla mı tepki veriyorum kıskançlık da değil bu bence ya kızı tanımıyorum bir ilişkisini ulu orta yaşayan insan değil 7 ay olmuş bi foto bile koymamış iki söyledim diyo seni ama söyledi mi bakalım 3 uzak şehirde 4 bi de haber bile vermiyor akşam akşam kız ne derdi var da benim sevgilimi arasın üstelik baş başa buluşsun konuşsunlar ya? Neymiş derdi diyorum işle alakalı sorunlar falan diyor sinirlerim zıpladı ben fazla mı tepki veriyorum sizce yoksa o mu çok geniş ya normalde de çok kıskançtır ben eminim ben öyle bi erkek arkadaşla buluşsam baş başa ortalığı yıkar toplu karışık buluşurum da asla baş başa bi erkekle buluşmadım yani iş dışında ki onda bile yanımda bi bayan arkadaş götürürüm bu nedir üstelik beni tüm gün arama dedim kıymetli dakikalarını bana hrcama kızı ara napmış derdine iyi gelmiş misin bi sor dedim bi de bahane ediyor bana sinirlenmiş ben öyle acele kapatmışım falan öyle yapmasaymışım kıymetli dakikalarını elin kızıyla harcamazmış bi şey söyleyin abartıyo muyum sizce

Ben arkadaşıyla buluşup dertleşmesinde bi sakınca görmedim. Kıskanacak birşey yok arkadaşı gayet doğal. Ama telefonu kapatmanıza verdiği tepki abartılı ve saçma. Bide buna kızdığı için kızla buluşmuş olması da çok saçma ne alaka yani. Sizi kıskandırmak için yalan mı söyledi acaba ? Çok ergence geldi bana

Ben arkadaşıyla buluşup dertleşmesinde bi sakınca görmedim. Kıskanacak birşey yok arkadaşı gayet doğal. Ama telefonu kapatmanıza verdiği tepki abartılı ve saçma. Bide buna kızdığı için kızla buluşmuş olması da çok saçma ne alaka yani. Sizi kıskandırmak için yalan mı söyledi acaba ? Çok ergence geldi bana

Ya normalde arkadaşıyla buluşmasına bişey demem ben zaten ama şartlar uygun değil benle tüm gün konuşma haber bile verme git elin kızının derdini dinle. Hani aramız normal olur bana belirtir böyle böyle bi durum var haberin olsun anlarım gene yine de bence tuhaf ne bileyim bu kadar ilk ona koşacak kadar samimiyet buluşmaya ne gerek telefonda da anlatabilirdi mesela saçma geldi bana her yönden arkadaşlarıyla buluşabilir ancak ben öyle baş başa üstelik benden habersiz buluşmaları normal karşılayacak kadar geniş değilim bu kızın hiç mi arkadaşı yok aralarında nasıl bi samimiyet var ki akşamın köründe buluşup dertleşiyorlar benim de çok yakın erkek arkadaşlarım var ama kalkıp o saatte gel buluşalım derdimi anlatayım diyemem ararım anlatırım en fazla hele de sevgilisi varsa yanlış anlar diye çekinirim yani kendimden pay biçtim bana hiç bi yönden normal gelmedi

Krizi fırsata çevirmiş
Sorun çıkartırsın diye heralde böyle bi yöntem geliştirmiş ne gerek varsa

Ya normalde sorun çıkartmam rahat insanımdır da şartlara bağlı kız beni biliyorsa ben kızı tanıyorsam öyle saçma salak bi tip değilse düzgün bi tipse buluşmadan haberim varsa beni ihnal etmediyse sorun yok. Başbaşa da buluşsun dertleşsin çok özelse çok eski dostuysa. Ama bu nedir benle tüm gün konuşma kızı tanımıyorum bile ömrümde görmemişim konuşmamışım beni sır gibi herkesten saklıyor ne kadar aksini iddia etse de ödü koptu merkezde gezerken biri bizi el ele görcek diye iş yeri yakınmış dedikodu olurmuş. Bizim aramız bozuk düzeltmek yerine bi de kalk git biriyle çay iç dertleş ben de burda naptığından paşamızın keyfi yerinde haberim bile yok mal mal oturayım oh

Back