Sevgilim bana karşı soğuk davraniyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi rabia8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rabia8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
66
14
3
Merhaba sevgilimle 1 ay yakın ara verdik ara verdiğimiz zaman arada mesajlasip araştık sonra yüz yüze geldik konuştuk hallettik hatta yüz yuzeyken baya iyiydik sonra tekrar memlekete döndüğünde bana karşı soğuk mesafeli davranmaya başladı aramiyo mesaj atmiyo ben atarsam atiyo eskisi gibi olmasını istedim davranışından rahatsız olduğunu da söyledim dikkat edicem dedi 2 gün sonra dayanamayip arayıp sordum neden böyle olduğunu oda sana kalbimi ısındırmaya çalışıyorum dedi kolay değil yaşadıklarımız hemen eskisi gibi olamam dedi askerden geleli 4 ay oldu iş arıyor bulamiyo çok strese girdi dedi iş bulmam lazım iyi değilim dedi şuan önceliğim iş dedi ne yapmam lazım yavaş yavaş yoruliuorum üzülüyorum bana mesafeli davrandikca ne yapmam lazim

Okumadan yorum yapicam sonra yanıliyorsam duzenlerim. Sende ona soğuk davran yüz verip egosunu sisirmeyin şunların.

Düzenliyorum hiç yanilmamisim kalbini isindiracakmis yok ya sende bekle, bahane bunlar sende soğuk davran bak hayatına bunları bekleyip ömrünüzü curutmeyin.

Sana kalbimi ısındırmaya çalısıyorum cümlesinden sonrası hikaye.Yasadıklarınız nedir bilemiyorum.Sizin hatanız yüzünden bittiyse ve tek taraflı cözümleyemedigi durumlar varsa zorlamaya gerek yok.

Adam yoklukta kalmış aman deneyim diye size dönmüş daha iyisini bulduğunda yol verecek eli boş kalmasın diye size soğuk sıcak yapıyor .Yakında olmadı kalbim isinmadı diye engeli basar ,bilin ki birini bulmuştur.

Lütfen üzerine düşme kendini iyice bişey sanmasın. İşsiz boş vasıfsız bi adama karşı senin kalbinin buz gibi olması lazım, onun değil. Yol ver gitsin

ilişkiniz ölmüş ama ağlayanı yok. bence zaman kaybetme. inan ki zaman çok önemli. ağla sızlan acı çek ama zaten 1 ay sonra unutmuş olacaksın. sen de gerçekleri anlayacaksın. kimse senden değerli değil. ah bunu anlasak biz kadınlar. seni sevmeyen için acı çekmen adil değil.

Biz kadinlar neden birseyin bittigini kabullenmekte zorlanıyoruz? Illede olacak diye bir sey yok. Baktin soguk yapiyo demekki sana karsi soguk. Ugrasamam diyip bitir. Arayip yazmiyorsa, arayip yazmak istemiyor, sevmiyor, ihtiyac duymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…