kasığını,gögüsünü gösterdiysen sana diyecek sözüm yok en nefret ettiğim konular ıslah etsin rabbim
4 yıldır çıkıyorum normalde çok iyi ve beni sever sadece ağda konusu olsa belki bu kadar takmazdım ama mini etek giy diyip mini etekli kızlara bakması siniri bozdu.
4 yıldır çıkıyorum normalde çok iyi ve beni sever sadece ağda konusu olsa belki bu kadar takmazdım ama mini etek giy diyip mini etekli kızlara bakması siniri bozdu.
Başka yerleri görmedi zaten kasıklarımda yoktu ama göğüs aramda biraz vardı çoğalmasın diye almıyodum onu kastetti galiba.
Biz buna kasıt değil insanlık hali diyoruz.
19 yaşındayken 13 yaşındaki çocuğa bakanın mini etekliye bakması pek abes değil.
Yaşa çok takılmayalım bence
Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük. Her şey gayet güzel geçti. Ertesi gün mesajlaşıyorduk bana her yerine ağda yağ dedi nereme dedim her yerine dedi birkaç kere daha sordum kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti. Kendine bakmıyorsun galiba dedi biraz kendine bak dedi. Kadınsı giyin etek giy ama ailen kısa eteğe izin vermez dedi. Ne diyeceğimi bilemedim bunu gece konuşuyorduk sabaha kadar ağladım dayanamadım. O kadar gururum kırıldı ki...Ayrılsam mı daha güzel bir şekilde karşısına mı çıksam bilemedim. Ben seni her halinle beğeniyorum bunları söylemek zorundaydım kendine bakmanı istiyorum dedi. Seven böyle bir şey der mi sizce yoksa sevdiği için mi söyledi ? Söylediklerinde haklı ama çok kırıldım 17 yaşımdayım yaşıtlarım manken gibi ben daha giyinmeyi makyaj yapmayı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?