Sevgilim bana bakımsız dedi.....

Ne desem bilemedim...

Konunu gördüğüm zaman "her erkek tabii ki kadınını bakımlı görmek ister" diyer düşünerek açtım ama sevgilin de çok patavatsız davranmış.

Yani uyarabilirdi ama bu kadar eleştirisel olmasına gerek yoktu.

BEnde ona öpüşürken ağzındaki bana geldi insan dişini fırçalar erkeksi giyin gömlek giyin saçına jole sürme ağaç gibi oluyo dedim ama yinede acısını çıkamadım. Karşısına çok güzel bir şekilde çıkıp ayrılmak istiyorum. Gözümün önünde mini etekli kızlara baktı söyleyincede ben değil sen bakıyosun dedi. Çok üzgünüm gerçekten

Gerçektende kötü haldeydim siyah noktalarımı temizleyemiyorum o vardı ve hafif bıyıklarım çıkmıştı

Canımm benim bari bıyıklarını alsaydın Ama bu onu haklı yapmaz pis insanmış ya

Yaşı küçük değilse sorun orada zaten..
Neyse bu konuda konuşmayayım ama size bir kaç öneri vereyim.
Güzel giyinmek her zaman ışıltılı olmak değildir.
Dümdüz bir tshirt, altına giyilen dar bir kot ve babet, yandan da yaşınıza göre küçük bir çanta iş tamamdır.
Bu kıyafeti de güzel bir küpe ve bileklikle zenginleştirin, saçlarınızı toplayın daha ne...

Dolabımda her tarz vardır ve düşünüyorum da 17 yaşımda neler giydiğimi kendime gülüyorum
Zamanla öğrenebileceğiniz şeyler bunlar, hayata dair düşünceleriniz değişip geliştikçe, sosyal çevre deneyimleriniz arrttıkça kendiniz de değişeceksiniz ve bu durum kıyafetlerinize de yansıyacak.
Şimdiki yaşıtlarınız, oldukça büyük gösteriyor ve o şekilde giyiniyorlar.
Asla onları kendinize örnek almayın, ne giyerseniz giyin güzel , düzgün duran bir saç, takı ve giydiğiniz ayakkabı havanızı değiştirecektir.

amaann herşeye ayrıl demeyinnn. üzelecek birşey yok bunda şakasına demiştir. sevgilimde bana "aşk bıyıkların cıkmıs" deyip gülüyordu. bnde sevgililer gününde "jilet takımı al" deyip gülmüştük. canım böyle durumlarda daima şakaya vur birdaki bulusmada en güzel halinle git :) üzülme sevgilim bana neler neler diyor bnde ona biz şimdi sevmiyor muyuz çokta seviyoruz valla bnde 17 yasındayım 3. senemize gireceğiz.

Son düzenleme:
terbiyesi az gelmiş bırak gitsin. kocası bile hanımına böyle rahat konuşamaz her yerin falan ne ayıp.oku çalış bırak canım bu işleri 1 kez sev sevil adam olsun efendi olsun o zamana kadar büyür kendinede bakarsın bu yaşta bu diyaloglar yazık

Normalde bıyıklarımı alırım ama vakit bulamadım kasıklarımı bacaklarımı alıyorum hiç ağda yapmayan biri değilim. Uzun zaman olmuştu görüşmeyeli ve ilk buluşmamızdı söyleyince çok kırıldım.

Başka yerleri görmedi zaten kasıklarımda yoktu ama göğüs aramda biraz vardı çoğalmasın diye almıyodum onu kastetti galiba.

Her erkek söylemeyebilir, ama bu demek değildir ki söylemeyen erkekler bunları(kıl,tüy vs) görmüyor.
Bakımsızlığı herkes farkeder.
Heleki yüzdeki ve kollardaki tüyleri.
Tamam mini etek giy abartı makyaj yap demiyorum ama bakımlı olmakla doğal olmak ayrıdır.
Sende söylüyorsun hep böyle değildi ilk kez bu tarz konuştu diye.
Bu seni sevmiyor demek değil, sevmese birlikte olmazdı zaten.
Sadece biraz özen istiyor o kadar. Buda onun hakkı.
Aşk sevgi dış güzelliği geri plana asla atmaz.
Herkes öyle zanneder seven adam dış güzelliğe bakmaz vs ama o senin ilk dış güzelliğini görür.
Ki buda çok ama çok normaldir.
Arada sevgi var diye salmak anlamsız. Bunu " iç güzelliğini değil dışını görüyor demekki sevmiyor" diye nitelendirmek dahada anlamsız.
Kesinlikle artık biryerlerden başlamalısın.
Bir rimel ve çok hafif bir parlatıcıyla makyaj yapabilirsin. Yaşına şu an için bu kadarı uyar. Cildinde problemler varsa temizleme jelleriyle temizleyebilirsin. Kıyafetlerini yaşına uygun ve daha kız tarzı seçebilirsin. Etek giy dedi diye illa seksi ve kısacık olması gerekmezki.
Şık elbise ve etekler olabilir yaşına göre. Tırnakların temiz olmalı ve dişlerin,saçların. Hafifte bir parfüm bitti.
Bak kendine , kendine saygın için.

Ya iyi de uzun zaman görüşmemişsin. Şimdi buluşmaya giderken kasti mi davranıyorsun arkadaşım sen de?
Biz hergün görüşenler sürekli süs,bakım halindeyiz. Bizler ne yapalım o zaman?

17 yaşında makyaja başlayanlar erken kırışır söyleyeyim.. Sen normal olansın..Bu yaşlarda bazı erkekler süslü kızlardan daha kadınsı havalardan hoşlanır ama bu saygısızlık etmiş..

Bir de böyle süslen isterler sonra başkaları bakıyor diye kıskanırlar

Ayrıl gitsin...Sen daha iyilerine layıksın..

bu yaşlarda erkekler kadınsı hatunlardan hoşlanıyor.
yaşları ilerledikçe gözleri çıtırlarda oluyor.
ne yaman çelişki değil mi

Şöyle ki ;
Sevgilin gerçekten odun dürüst diyemicem çünkü dürüstlük daha üzt mevkide bununki patavatsızlık...
17 yaşında olduğunu düşünürseeeek sizin ilişkiden bi cacık olmaz yaşın küçük daha kim bilir ne tatlı dilliler çıkacak karşına salla gitsin ne ayrıl ne de bu laflarına kafa yor...
O sana söylediklerini unutmuştur bile...
Ama üzülme 17 yaşında giyinmeyi bilmiyorum diye bende öyleydim ben 23 24den sonra kendime bi tarz yarattım valla şarap gibisin diolar şimdi gitgide güzelleşiosun halbuki giyinmeyi süslenmeyi bilmiodum:)
takma ya gençsin önünde uzuuun yıllar var ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…