yapmıcaktım ama yapiyim dedim bence böyle adam akıllı görüşmediğin bir erkeğin lafını takmasan iyi olur bakımlı olmak istiyorsan tabiikide ol.Ama ciddiye alma daha fazla onu arada mesafe varken erkek ne kadar ciddi olabilir ki allah aşkına takılmışsınız bariz.
Benim takıldığım onun demesi değil benim bakımsız olmam ve bana böyle söylenmesi. Ne kadar anlatsamda yaşamayan birinin anlaması mümkün değil sevgiyi hissettikten sonra gerisi çokta önemli değil. Gerçi beni sevmediğini de anladım ama takılmadık
canım bu sözlerden kırılmışsan sen de kendini bakımsız gördüğün için.
ki zaten sen de öyle düşündüğünü söylemişsin.
büyümüşsün yeterince, güzel, temiz ve bakımlı olabilecek yaştasın.
makyaj, süs değil; bakım başka bişey.
ne yaparsan yap ama kendi zevkinle, kendine yakıştırdığın şeyi yap.
hayatına başka erkekler de girebilir.
her birinin istediğine uymaya kalkarsan senden bir şey kalmaz geriye.
17 yaşımdayım boyum fazla kısa ama kilom falan yerinde ve gerçeten çok şükür ne giysem yakışıyo canım benim bunu diyen bi erkek seni sevdiğinden demez kesinlikle sevmediğine eminim ondan ayrıl sen boşver onu. f
burda iki durum söz konusu aranızdaki iletişimi senin alışkanlıklarını bilemediğim için sölüorum yanlış anlama lütfen
1. erkek arkadaşın heryerine ağda yap demesinin altında iyi niyetli olarak şu yatıo olabilir evet kaşına gözüne dikkat et artık 17 yaşındasın kaşlarını incecik yap demiorum ama fazlalıkları kuaförde kontrollü bi şekilde doğal görünümlü aldırabilirsin ayda b gisen yeter zaten hani kalemle çizilmiş gibi yaptırma ama dağnık edebilirsin kaşlarının keza bıyıklaırında öle bi genç kızda yeni yetme erkek gibi bıyık hoş durmuyo erkek arkadaşın haklı buraya kadar .1 ihtimal şuki senin kısa kollu giydiğin bi anında koltuk altlarını almamışsan kolunu havaya falan kaldırdıysan erkek arkadaşın koltuk altlarındaki kılları görmüş olabilir yada etek giydiysen bacaklarındaki tüyleri görmüş olabilir yada koku gelmiş olabilir oda bunu buna bağlamıştır....bunların hepsi ihtimal.... ''HERYERİNDEKİ KILLARI AL''derken bunu demiş olabilir!!!!!!!!! ki sonuna kadarda haklı eğer niyeti buysa
2. ihtimal evet ağda yap derken suratındaki tüyleri kasdetmiş olabilir haklılık payıda var ama senin bikini bölgeni koltuk altını almanı neden istesinki!!!!!! aklıma hiçde iyi bi niyet gelmio!!!
yani senden hazırlıklı olmanı istemiş olabilir!!!!!!!!!!!!!! burdA DİKKAT!!!!!!!!!
ayrıcada bakımlı olmak demek mini etek giymek
suratını makyajla doldurmak hergün saçbaş yapılı ortada süs bebekleri gibi dolaşmak diildir:))))
daha 17 yaşındasın eğer elinde 30 tl varsa sana önerim:)
marketlerde satılan ağdalardan 2 kutu al:))))))) heryerine ağda yap blki yapıosundur yada hangi yöntemle kurtuluosan artık tüycüklerinden:))))
sonna bi kuaföre git bıyıklarını aldır sonna kaşlarını aldır ama dediğim gibi kalemle çizilmiş gibi diil sadece toplattır doğal ama güzel bi görünümü olsun:))))
sonna gir güzel bi duşunu al saçlarını düzleştir yada hafif dalgalı yap:)
tırnaklarını güzelce törpüle parltıcı sür 17 yaşa yakışan en güzel oje parlatıcı
sonna gözüne bi kalem çek göz tipine göre altına yada üstüne ama herikisine birden çekme abartma az bişe rimel dudaklarınada renksiz parlatıcı sür:)))))
sana en yakışan kotunu giy üstünede bi swet giy bide babetlerini giy boynunada bi fular varsa kıyafetine uygun bide bileklik saat hangisini takarsan artık
minik bi küpen varsa onuda tak fıstık gibisin işte:))) al sana bakımlı bi genç kız
ki zaten bu senin eminim her zman yaptıgın şeyler daha fazlasında gözün olmasın şimdiden erkek arkadaşında fazlasını isterse bas tekmeyi:)
Şöyle ki ;
Sevgilin gerçekten odun dürüst diyemicem çünkü dürüstlük daha üzt mevkide bununki patavatsızlık...
17 yaşında olduğunu düşünürseeeek sizin ilişkiden bi cacık olmaz yaşın küçük daha kim bilir ne tatlı dilliler çıkacak karşına salla gitsin ne ayrıl ne de bu laflarına kafa yor...
O sana söylediklerini unutmuştur bile...
Ama üzülme 17 yaşında giyinmeyi bilmiyorum diye bende öyleydim ben 23 24den sonra kendime bi tarz yarattım valla şarap gibisin diolar şimdi gitgide güzelleşiosun halbuki giyinmeyi süslenmeyi bilmiodum:)
takma ya gençsin önünde uzuuun yıllar var ....
:))))) sana çok içten katılıorum ben liseye giderken varya ne giyyomuşum bilmiorum vücuduma oturmayan pantlonlar daracık göbeğimiçıkaran badiler
çok çirkin bi tarzım varmış hatta tarz bile diilmiş şöle fotolara bakıorumda ben bile kendime inanmaıorum ah şimdiki aklım olsa:)
benim giyim anlayışıım üniden sonna gelişti değişti
zaten üniye ilk gelenle son senesinde olan o kadar belli oluyoki resmen ilk gelenler çirkin ördek yavrusu gibi oluyo badi badi
sonna son seneye gelince kuğuya dönüşüolar :))))))))
ama sonunda gelişti ve yaşım 23 :) üstelik evliyim şuan hala aradayım:)
dolabımda bi klasik kıyafeler bölümü var işe giderken giydiklerim,düğüne bayrama giderken giydiklerim bide dışarı çıkarken giydiklerim:)
arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük. Her şey gayet güzel geçti. Ertesi gün mesajlaşıyorduk bana her yerine ağda yağ dedi nereme dedim her yerine dedi birkaç kere daha sordum kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti. Kendine bakmıyorsun galiba dedi biraz kendine bak dedi. Kadınsı giyin etek giy ama ailen kısa eteğe izin vermez dedi. Ne diyeceğimi bilemedim bunu gece konuşuyorduk sabaha kadar ağladım dayanamadım. O kadar gururum kırıldı ki...ayrılsam mı daha güzel bir şekilde karşısına mı çıksam bilemedim. Ben seni her halinle beğeniyorum bunları söylemek zorundaydım kendine bakmanı istiyorum dedi. Seven böyle bir şey der mi sizce yoksa sevdiği için mi söyledi ? Söylediklerinde haklı ama çok kırıldım 17 yaşımdayım yaşıtlarım manken gibi ben daha giyinmeyi makyaj yapmayı bilmiyorum.
Kendilerine bakmadan, kusur bulurlar ya en çok buna gülüyorum :)
Şekerim boşver, takma sen de, amacını şimdiden belli etmiş...
Hala bunun için mi üzüyorsun kendini?
Yerinde olsaydım; tartışma yaratırdım, kimse benim kadınlık gurumu böyle incitemez...
Lafımı söyler, rahatlar, olayı kafamda bitirirdim...
Sen de öyle yap canım....
Hiç mi hiç üzme kendini...
İlle bakımlı olmak; kadınsı giyinmek, kısa etek giymek değildir...
burda iki durum söz konusu aranızdaki iletişimi senin alışkanlıklarını bilemediğim için sölüorum yanlış anlama lütfen
1. erkek arkadaşın heryerine ağda yap demesinin altında iyi niyetli olarak şu yatıo olabilir evet kaşına gözüne dikkat et artık 17 yaşındasın kaşlarını incecik yap demiorum ama fazlalıkları kuaförde kontrollü bi şekilde doğal görünümlü aldırabilirsin ayda b gisen yeter zaten hani kalemle çizilmiş gibi yaptırma ama dağnık edebilirsin kaşlarının keza bıyıklaırında öle bi genç kızda yeni yetme erkek gibi bıyık hoş durmuyo erkek arkadaşın haklı buraya kadar .1 ihtimal şuki senin kısa kollu giydiğin bi anında koltuk altlarını almamışsan kolunu havaya falan kaldırdıysan erkek arkadaşın koltuk altlarındaki kılları görmüş olabilir yada etek giydiysen bacaklarındaki tüyleri görmüş olabilir yada koku gelmiş olabilir oda bunu buna bağlamıştır....bunların hepsi ihtimal.... ''HERYERİNDEKİ KILLARI AL''derken bunu demiş olabilir!!!!!!!!! ki sonuna kadarda haklı eğer niyeti buysa
2. ihtimal evet ağda yap derken suratındaki tüyleri kasdetmiş olabilir haklılık payıda var ama senin bikini bölgeni koltuk altını almanı neden istesinki!!!!!! aklıma hiçde iyi bi niyet gelmio!!!
yani senden hazırlıklı olmanı istemiş olabilir!!!!!!!!!!!!!! burdA DİKKAT!!!!!!!!!
ayrıcada bakımlı olmak demek mini etek giymek
suratını makyajla doldurmak hergün saçbaş yapılı ortada süs bebekleri gibi dolaşmak diildir:))))
daha 17 yaşındasın eğer elinde 30 tl varsa sana önerim:)
marketlerde satılan ağdalardan 2 kutu al:))))))) heryerine ağda yap blki yapıosundur yada hangi yöntemle kurtuluosan artık tüycüklerinden:))))
sonna bi kuaföre git bıyıklarını aldır sonna kaşlarını aldır ama dediğim gibi kalemle çizilmiş gibi diil sadece toplattır doğal ama güzel bi görünümü olsun:))))
sonna gir güzel bi duşunu al saçlarını düzleştir yada hafif dalgalı yap:)
tırnaklarını güzelce törpüle parltıcı sür 17 yaşa yakışan en güzel oje parlatıcı
sonna gözüne bi kalem çek göz tipine göre altına yada üstüne ama herikisine birden çekme abartma az bişe rimel dudaklarınada renksiz parlatıcı sür:)))))
sana en yakışan kotunu giy üstünede bi swet giy bide babetlerini giy boynunada bi fular varsa kıyafetine uygun bide bileklik saat hangisini takarsan artık
minik bi küpen varsa onuda tak fıstık gibisin işte:))) al sana bakımlı bi genç kız
ki zaten bu senin eminim her zman yaptıgın şeyler daha fazlasında gözün olmasın şimdiden erkek arkadaşında fazlasını isterse bas tekmeyi:)
Öncelikle ayrıldım onu söyliyim :) erkek arkadaşımın ne kadar abarttığını ve benimde o psikolojiyle ne kadar abarttığımı farkettim :) Zaten koltukaltı genita bölge ve bacak tüylerimi düzenli olarak alırım onun kastettiği kollarımı almamdı. kaş bıyığa gelince kaşlarım zaten şekilli ve düzgün alınıcak bir yani yok bıyıklarımı kendim iple alıyorum. iki gün sonaa bakıyorum tekrar çıkmış bazen ihml ettiğim oluyo bu yüzden. BAkıyorumda hiçte bakımsız biri değilim aslında duşumu alırım ağdamı yaparım saçlarım temiz ve taralıdır tırnaklarım kısa ve törpülü. Çok fazla kıyafetim yok ama olanlarda güzel ve bana yakışan kıyafetler. Söylemek istediğim bir şey de var size böyle sözler söylenmesine izin vermeyin...Onun yüzünden kendime olan saygım ve güvenim eksilmişti. Ayrıldığımıza göre 20 yaşında platin saçlı bronz makyajlı düğüne gider gibi yapılı saçlı aşırı açık giyinen birini bulsun. Ben sade güzelliğimle mutluyum çünkü :)