Sevgilim bana bakımsız dedi.....

esravn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
115
0
26
İstanbul
Arkadaşlar sevgilim uzak bir şehirde çok az görüşebiliyoruz. Uzun bir aradan sonra cuma günü görüştük. Her şey gayet güzel geçti. Ertesi gün mesajlaşıyorduk bana her yerine ağda yağ dedi nereme dedim her yerine dedi birkaç kere daha sordum kol yüz ve çene dedi ama başka yerleri de kastetti. Kendine bakmıyorsun galiba dedi biraz kendine bak dedi. Kadınsı giyin etek giy ama ailen kısa eteğe izin vermez dedi. Ne diyeceğimi bilemedim bunu gece konuşuyorduk sabaha kadar ağladım dayanamadım. O kadar gururum kırıldı ki...Ayrılsam mı daha güzel bir şekilde karşısına mı çıksam bilemedim. Ben seni her halinle beğeniyorum bunları söylemek zorundaydım kendine bakmanı istiyorum dedi. Seven böyle bir şey der mi sizce yoksa sevdiği için mi söyledi ? Söylediklerinde haklı ama çok kırıldım 17 yaşımdayım yaşıtlarım manken gibi ben daha giyinmeyi makyaj yapmayı bilmiyorum.

Son düzenleme:
ayrıl gitsin simdiden kusurlarını görüyorsa yada kusur olarak görüyorsa o ayrılmadan sen ayrıl ondan hayır gelmez sana

daha 17 yasındasın...ayrıl..o seni sevmiyor..
kulak asma dediklerine,sen normalsın,o anormal!

Yaşıtlarının makyajı çok yapması, manken gibi olmaya çalışmsı hata bence, sen normalsin.. Sen ne haldeydin kötü müydün de öyle dedi? Yoksa sinirini bozmak için mi? :26:

kötü bişey değil belki ama bunu 17 yaşında bir kıza soylemesi yakışık almaz, tabii cinsel hayatınız var mı bilmiyorum :44:

zira eşim 100 kere söylemiştir bu lafı ama kol yüz çene için değil tabii

Bakımlı nasıl olabilirim ne yapabilirim ? Giyinmeyi bilmiyorum iki tisörtüm bir pantolonum bir ayakkabım var maddi durumla alakalı değil o kadar alışverişe çıkıyorum ama kıyafet bulamıyorum herkesin üstüne güzel şeyler var ben bulamıyorum. Kadınsı giyinemem ama en azından artık spor giyinmek istemiyorum 17 yaşımdayım küçükte değilim şimdi öğrenmezsem hiç öğrenemem giyinmeyi.

Sevgilin ne kadar patavatsızmış. Tamam seni daha bakımlı görmek isteyebilir ama her şeyin bi adabı var kibarca söyleyebilirdi.

Bunları söyleyen bir erkeğin cesaretini ya cahilliğine ya da yaşının küçüklüğüne veririm ancak...
Tövbe estafurullah:)
Ne desem bilemedim...
Lütfen aldırmayın böyle cümlelere, siz de ona biraz erkeksi ol kas yap, vücut çalış bak ne karizmatik adamlar var deseydiniz tadından yenmezdi bu muhabbet.

İnsanın kendine bakması güzel bir şeydir ama başkası için değil kendi için yapıyorsa bunu güzeldir.
Siz bu halinizden memnunsanız, aynaya baktığınızda gülümsüyorsanız hiç aldırmayın.
Her şeyin bir yaşı, oluru vardır.
17 yaşında bir kızın, makyajlı gezip, altına topukluları giyip, saçlar sürekli yapılı gezmezi olacak iş değildir.
Bunları yapmanıza daha en az 4, 5 sene var.
Masumluğunuzun ve doğallığınızın keyfini sürün.

canım kıyamam cokta küçüksün..
Terbiyesizlik etmiş ben olsam cok kırılırdımm

ama bişey dikkatimi çekti bu konularda nasıl baslarsan öyle devam edersin canım erkek arkadasının yanına giderken 2 kat dikkatli ol yasın o bakımdan cokta küçük deil..

Tamam kırıcı söylemiş olabilir ama, eşinin,sevgilisinin bakımlı olmasını herkes ister.
Herşeyi geçtim kol ve yüzdeki kıllar gerçektende kızları çok itici yapıyor.
Evde yapmak için sir ağdalar var ve bence bu tüyleri almak için 17 yaş hiçte küçük değil.
Sevgilinin eleştirici bir yapısı olabilir, bunu daha kibar söylemesi gerektiğini belirt ama bakımınıda ihmal etme.

Yaşı küçük değil normalde böyle kabalıklar yapmaz söylediğinde şok oldum.
Bende kendime bakmak istiyorum ama ne yapiyim bilmiyorum kendimi çirkin bulmuyorum ama dediği gibi biraz bakımsızım. Makyaj yapıp topuklu ayakkabı giymeye niyetim yok ama güzel giyinmek istiyorum

terbiyesiz.....

beğenirken çıkma teklif ederken öyle demıyordu ama...
daha yenı genc kız olmussun...
nelerı cıkar karsına...
hıc efkarlanma bısey bılmıyorum dıye bende oyleydım...
erkek fatma derlerdı erkeklerle gezerdım..
sımdı o kadar suslu evlı bır bayanım kı anlatamam herşeyın yerı ve zamanı var............

''Önce sen gözlerine bi bakım yaptır'' deseydin

Gözü o kadar kısa etekli hanımlara,boyalı duvarlara alışmışki seni de onlara benzetmek istemiş.Üzülmeye değmez

Daha yaşın çok küçük . Kendine has masum bir güzelliğin vardır eminim .Karşı taraf bunu göremeyecek kadar bakımsız olmalı

Yaşıtlarının makyajı çok yapması, manken gibi olmaya çalışmsı hata bence, sen normalsin.. Sen ne haldeydin kötü müydün de öyle dedi? Yoksa sinirini bozmak için mi? :26:

Gerçektende kötü haldeydim siyah noktalarımı temizleyemiyorum o vardı ve hafif bıyıklarım çıkmıştı

Evet biraz dozajı yüksek bir eleştiri olmuş ama muhtemelen o da yaşından dolayıdır sevgilinin.
Henüz bir kadına söylenecekler ve asla söylenmeyecekler kitabını okumamıştır.

Makyaj ve giyim konusundaki eleştirilerinden önce kişisel hijyen adına kıl-tüy olaylarını ihmal etme(sadece yüzüm,kolum değil demişsin çünkü)

Bir erkek seni sevmese gider bakımlı ve ağdalı olanı bulur,insanın sevdiğini güzelgörmek istemesi normal bence.

Sadece uslup çok çok yanlış,o da dediğim gibi yaşı ile alakalıdır.

hani o da 17 falan olsa ergen filan derim de
23 de çok küçük değil demek serde patavatsızlık var
kıla tüye takan bi tip zaar

Herkes erkeğe yüklenmiş de kızlar bakımınızı ihmal etmeyin bence.
Çocuğun üslubu yanlıştır kabul ediyorum ama söyletmemek gerek bence.
Kol,çene tüylerini almak zor olmamalı.
Bacaklarınızı aldırırken onları da aradan çıkarın,mini elbiselerinizi giyin,şıkır şıkır olun.
Salmayın ayol kendinizi.

17 yaş en güzel yaştır, masumiyetin ve doğallığın yaşıdır. ben o yaşta bir kızın yüzünde makyaj görmek istemem mesela, zaten buna ihtiyacı yoktur. şimdi öyle çok yaşından büyük görünmeye çalışan kızlar var ki, hiç değilse sen kendi yaşında kal. hem kişisel bakım makyaj ve kadınsı giyinmek demek değildir. o arkadaşın yaşından fazla olgunlaşmış(!) demek ki, senin gözlerini değil de istenmeyen tüylerini görüyor. arkadaşlığını bir daha gözden geçir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…