• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ayrılmak istiyor.

beyazfare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2024
16
-21
1
biz çocukluk arkadaşıyız. 1.5 yıldır sevgiliyiz 5 aydır aynı evde yaşıyoruz. ben ona sinir anımda hep kötü davranıyorum ve hiç düşünmüyorum. onu çok seviyorum ama elimde olmuyor. her seferinde şans verdik ama bu son defada çok ağır şeyler söyledim. şimdi seni seviyorum ama soğudum ayrılmak istiyorum, şimdi ayrılırsak belki yıllar sonra tekrar sansımız olur diyor. mantıken düşününce olmaz diyor. evden git yarın dedi. çok yalvardım yakardım ama geri adım atmadı. bayrama kadar kalayım sonra gideyim dedim elimden geleni yaparım düzeltirim kendimi diyorum ama sanmıyorum diyor. çok net bir çizgi çizdi. simdi arkadaşlarıyla dısarıya çıktı çok kötü durumdayım ağlamadan duramıyorum kendimi suçluyorum her sey benim yüzümden. hayatımdaki en değerli insanı kaybettim. 11 gün içinde kendimi affetirmeliyim değişebileceğimi göstermeliyim. yoksa bayramdan sonra memlekete eve döneceğim fikri değişmezse gideceğime dair yemin ettim. ne yapacağım çok kötü durumdayım. onu çok seviyorum.

En degerli olduğunu ona da söyleyip bu şekilde davranmaya devam ediyorsanız, karşıdaki beyfendi sizin değerli olana bu şekilde davranıyorsa olmayana neler yapar diyip korkmuştur .
yüzümede söyledi bunu insan sevdiğine böyle davranmaz diye çokta haklı ama suan artık ne yapsam boş çok canım yanıyor ve düzeleceğime inanmıyor

biz çocukluk arkadaşıyız. 1.5 yıldır sevgiliyiz 5 aydır aynı evde yaşıyoruz. ben ona sinir anımda hep kötü davranıyorum ve hiç düşünmüyorum. onu çok seviyorum ama elimde olmuyor. her seferinde şans verdik ama bu son defada çok ağır şeyler söyledim. şimdi seni seviyorum ama soğudum ayrılmak istiyorum, şimdi ayrılırsak belki yıllar sonra tekrar sansımız olur diyor. mantıken düşününce olmaz diyor. evden git yarın dedi. çok yalvardım yakardım ama geri adım atmadı. bayrama kadar kalayım sonra gideyim dedim elimden geleni yaparım düzeltirim kendimi diyorum ama sanmıyorum diyor. çok net bir çizgi çizdi. simdi arkadaşlarıyla dısarıya çıktı çok kötü durumdayım ağlamadan duramıyorum kendimi suçluyorum her sey benim yüzümden. hayatımdaki en değerli insanı kaybettim. 11 gün içinde kendimi affetirmeliyim değişebileceğimi göstermeliyim. yoksa bayramdan sonra memlekete eve döneceğim fikri değişmezse gideceğime dair yemin ettim. ne yapacağım çok kötü durumdayım. onu çok seviyorum.
Yap yap yap. Sonunu düşünmeden kır dök umursama. Şimdi adamın gözü açılınca en değerli varlığım.
Hiç sanmıyorum en değerli falan olduğunu sadece güven ortamını korumak istiyorsun. Şimdi düzelse bile gitmez bu iş adam uyanmış bir kere

Açıkçası ilişkiniz yıpranmıştır erkekler bizim değil soğuyunca döndürmesi de zor oluyor bana göre yalvarma yakarma ve seni özlemesi için fırsat verip yalnız bırak bir müddet buna ihtiyacınız var gibi. Erkeklerde tam tersi herşeyin çünkü biz ilgi beklerken onlar yalnız kalarak sakinleşirler. Seviyorsa karşılık verecektir. Gitmen en doğrusu.

Çok yakın bir arkadaşım da yıllar Önce sevgilisine böyle yapmıştı. Adamın burnundan getirdi. Artık adam “ bende bir ananın evladıyım ben de insanım yeter” dedi. Adam resmen Türk kızlardan soğudu. Sınra gitti bi rus buldu. Adam gençleşti resmen 😂 onunla da evlendi

Açıkçası ilişkiniz yıpranmıştır erkekler bizim gibi değil soğuyunca döndürmesi de zor oluyor bana göre yalvarma yakarma ve seni özlemesi için fırsat verip yalnız bırak bir müddet buna ihtiyacınız var gibi. Erkeklerde tam tersi herşeyin çünkü biz ilgi beklerken onlar yalnız kalarak sakinleşirler. Seviyorsa karşılık verecektir. Gitmen en doğrusu.

Çok yakın bir arkadaşım da yıllar Önce sevgilisine böyle yapmıştı. Adamın burnundan getirdi. Artık adam “ bende bir ananın evladıyım ben de insanım yeter” dedi. Adam resmen Türk kızlardan soğudu. Sınra gitti bi rus buldu. Adam gençleşti resmen 😂 onunla da evlendi

Hahaha güldüm bu yoruma. Egolular çok yaa. Acaba neden tartışıyor bazı erkekler o noktaya getiriyorlar manipüle edip seni suçlu çıkarırlar genelde. Pek değinmemiş konu sahibi. İşte kadın haklı mı yoksa huysuz mu sadece ayrımı da çok önemli.

Siz ve erkek arkadaşınız kaç yaşındasınız ? Öğrenci misiniz, çalışıyor musunuz ?

Böylece hiçbirşeyi ve hiç kimseyi hor kullanmamanız gerektiğini öğrenmişsinizdir.
İlişkiniz bitmiş geçmiş olsun bundan sonra toparlanmaz

biz çocukluk arkadaşıyız. 1.5 yıldır sevgiliyiz 5 aydır aynı evde yaşıyoruz. ben ona sinir anımda hep kötü davranıyorum ve hiç düşünmüyorum. onu çok seviyorum ama elimde olmuyor. her seferinde şans verdik ama bu son defada çok ağır şeyler söyledim.
e adam iyi yapiyor. 3. cocuguna mi hamilesin, kim neden çeksin ki kendisini dibe ceken, kotu davranan insani?
duzelsen zamaninda duzelirdin.

Back
X