Kafam allak bullak oldu her kafadan bı ses annem de yanımdaydı telefonda konuşurken annem ayrılmak istemiyo belli dedi ama ne yapacağını da bilemiyo kırgın olduğundan dedikiz baglanma diye bise var normal aliilmislik yani
Ay dedim bende ama bilmiyorum dedi ne desem annem de yanımdaydı konuşurken telefonda ayrılmak istemiyo senden dedi ama baya kırılmış ne yapacağını bilemiyo dedikoy totişe tepüğüüü.
bence ayrıl. bu arada benim de eski bir sevgilim böyle bir tribe girmisti. benim seni terketmemi iste misin dediğimde “lütfen” demişti kibar çocukterkettim. ertesi gün başka bir kızla otel odalarında fotileri geldi. çok şaapma. erkekler bu kadar ciddiye alınacak yaratıklar değil
Anladım teşekkür ederimBı kaç hahta bekleyip duruma göre mi davranayim aynıysa dediniz bana ben alıntı yapamıyorum telefonumda sorun var Siz böyle üzülmeyi hak ediyor musunuz aramayın dönerse gönlünüzü tekrar kazanmak için kırk takla atarsa o başka .Kendinize kıymet verin sevgili hanımefendi.Niye ayrıldı belli değil ne zaman dönecek belli değil bu kadar orada hazır nazır olmayın hayat boyu kaybedenlerden olursunuz .Gerisini bilemem
hayır. gayet ayrılmak istiyor ama ayrılığın sorumluluğunu almak istemiyor. onu askerdeyken 12 ay beklemiş bi kızı terkeden hödük olmak istemiyor.Ay dedim bende ama bilmiyorum dedi ne desem annem de yanımdaydı konuşurken telefonda ayrılmak istemiyo senden dedi ama baya kırılmış ne yapacağını bilemiyo dedi
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınhayır. gayet ayrılmak istiyor ama ayrılığın sorumluluğunu almak istemiyor. onu askerdeyken 12 ay beklemiş bi kızı terkeden hödük olmak istemiyor.
e sen sorduğunda da sana “evet sen ayrıl” demesi de seni terketmekten farksız zaten. diyorum sana kendine saygın varsa koy tekmeyi. seviyorsa zaten oldurur, sevmeyenler de böyle totişi sağa sola vuruyor boşversene.
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınUzak mesafe ilişkisi ile evlenen var ama onun durumunu anlamak için yakın olman iyi olurdu. Askerlik bunaltmistir diye düşünüyorum. Umarım aranız düzelir. Zamana ve akışına bırak bakalım. Hayırlısı olsun. Sonrasında yine ısrarla konuşmak istemezse yol ver gitsin . Üzme tatlı canını
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınBı kaç hahta bekleyip duruma göre mi davranayim aynıysa dediniz bana ben alıntı yapamıyorum telefonumda sorun var Siz böyle üzülmeyi hak ediyor musunuz aramayın dönerse gönlünüzü tekrar kazanmak için kırk takla atarsa o başka .Kendinize kıymet verin sevgili hanımefendi.Niye ayrıldı belli değil ne zaman dönecek belli değil bu kadar orada hazır nazır olmayın hayat boyu kaybedenlerden olursunuz .Gerisini bilemem
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınO sizle alakalı ben beni istemediğini hissettiğim biri için mücadele etmem asla... O zamanda böyle oldu. Belirsizlik sevmediğim için ayrıldım. Sizin onu bırakamayacagınızı bildiği için böyle rahat ayrılırsanız şok olur zaten
ya hu nerde yaptı bu askerliği?ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi bana en son
Anladım teşekkür ederimya hu nerde yaptı bu askerliği?bu ne dramdır ya hu! benim abim 2010da semdinlide 12 ay yaptı böyle bir tribe girmedi evet askerlik erkekleri değiştiriyor ama bu sekilde değil. benim etrafımda gördüğüm aksine daha kararlı daha adam gibi dönüyorlar. bu ne anlayısı bekliyor anlamadım hiç seni suçlu hissettirmesine izin verme.
benim mesajdan anladığım seninle ileriye yönelik atacağı adımlardan emin değil. ayrıl bak bi kaç zaman sonra başkasıyla nişanını vs duyarsın
en son ben sen kafanı toparla dedim bı sure sonra oturup konuşuruz dedim bı şey olursa yazarsın yine bana dedim yazmak istemezsen de anlarım dedim sorun etmem dedim oda anlayışın için sağ ol dedi kendisi çıkmaza girmiş ve bende çıkmaza girdim ne yapicagimi bilmiyorum ne yapmalıyım yani nasıl iliskimizi düzelte bilirim?
Kiz en basta seni seven seni birakmaya bahane aramaz ve buna sebep olmazKafam allak bullak oldu her kafadan bı ses annem de yanımdaydı telefonda konuşurken annem ayrılmak istemiyo belli dedi ama ne yapacağını da bilemiyo kırgın olduğundan dedi
Tehlikeli bölgede mi askerlik yaptı?ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi en son bana ben bundan ayrılık düşünüyorum mu anlamam lazim bı sure bana zaman ver mi ablamam lazim
Tunceli de yaptı baya sıkıntı çekmiş ölümden döndüm felan demişti askerdeykenTehlikeli bölgede mi askerlik yaptı?
Tuncelide askerdeyken ölümden döndüm demistiAskerliğin bıraktığı travma olabilir. Nerede yaptı askerliği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?