Sevgilim askereden geldikden sonra değişti

koy totişe tepüğüüü.
bence ayrıl. bu arada benim de eski bir sevgilim böyle bir tribe girmisti. benim seni terketmemi iste misin dediğimde “lütfen” demişti kibar çocuk terkettim. ertesi gün başka bir kızla otel odalarında fotileri geldi. çok şaapma. erkekler bu kadar ciddiye alınacak yaratıklar değil

Ay dedim bende ama bilmiyorum dedi ne desem annem de yanımdaydı konuşurken telefonda ayrılmak istemiyo senden dedi ama baya kırılmış ne yapacağını bilemiyo dedi

Bı kaç hahta bekleyip duruma göre mi davranayim aynıysa dediniz bana ben alıntı yapamıyorum telefonumda sorun var Siz böyle üzülmeyi hak ediyor musunuz aramayın dönerse gönlünüzü tekrar kazanmak için kırk takla atarsa o başka .Kendinize kıymet verin sevgili hanımefendi.Niye ayrıldı belli değil ne zaman dönecek belli değil bu kadar orada hazır nazır olmayın hayat boyu kaybedenlerden olursunuz .Gerisini bilemem

Anladım teşekkür ederim

Ay dedim bende ama bilmiyorum dedi ne desem annem de yanımdaydı konuşurken telefonda ayrılmak istemiyo senden dedi ama baya kırılmış ne yapacağını bilemiyo dedi
hayır. gayet ayrılmak istiyor ama ayrılığın sorumluluğunu almak istemiyor. onu askerdeyken 12 ay beklemiş bi kızı terkeden hödük olmak istemiyor.

e sen sorduğunda da sana “evet sen ayrıl” demesi de seni terketmekten farksız zaten. diyorum sana kendine saygın varsa koy tekmeyi. seviyorsa zaten oldurur, sevmeyenler de böyle totişi sağa sola vuruyor boşversene.

ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi bana en son

ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi en son bana

ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi en son bana bundan ayrılmak mı istiyo anlamam gerek yoksa toparlamam mi lazım demek istiyo

ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi en son bana ben bundan ayrılık düşünüyorum mu anlamam lazim bı sure bana zaman ver mi ablamam lazim

ya hu nerde yaptı bu askerliği? bu ne dramdır ya hu! benim abim 2010da semdinlide 12 ay yaptı böyle bir tribe girmedi evet askerlik erkekleri değiştiriyor ama bu sekilde değil. benim etrafımda gördüğüm aksine daha kararlı daha adam gibi dönüyorlar. bu ne anlayısı bekliyor anlamadım hiç seni suçlu hissettirmesine izin verme.

benim mesajdan anladığım seninle ileriye yönelik atacağı adımlardan emin değil. ayrıl bak bi kaç zaman sonra başkasıyla nişanını vs duyarsın

Anladım teşekkür ederim

Bu kadar anlayışlı olmak sizcede fazla değil mi?
Birde ilişkiniz çoktan bitmiş siz farkında değilsiniz. Karşındaki sizi tamamen kafasında bitirmiş sadece sizi yavaş yavaş ayrılığa hazırlıyor yada zorluyor. Aklını başına al ve yol ver şuna.

askerliğini nerede yaptı? her askere gidip gelen de delirmiyor yani.
direk başkası vardır diyemem ama bence ayrılmak istemesi olasılığı yüksek. bir zaman sonra yazıp görüşmek isteyin son kere. (ona son kere demeyin tabi de, siz en azından son bir adım atın) gelip görüşüp derdini size anlatmazsa salın.
ve ben olsam biraz stalklardım sosyal medyasını. yeni eklediği falan kız var mı gibi?

Okudum mesajını demogoji sanki Vietnam savaşına gitmiş hayır o değilde benim o mesajdan anladığım beni şal ben gezip tozayim kafayı dağıtıp topliyim etrafa bakayım ciddi birşeye elimi kolumu sana bağlamaya isteğim yok ben degisiyorum daha gencim belki dönerim daha iyi bişey bulursam dönmeyedebilirim sen bekle genede olmadı donebilirimde ben böyle tercüme ederdim.Bide sen üstüme geldin yoruldum falan hayır ne üzerine gideceksiniz yahu diyeceği iki tatlı söz altı üstü bildiğin kafa karıştırıcı sözler hani dönerse orda olun diye.Eee canı sıkılınca evlilikten falan bikarsa beni yordun diye gene giderki bu

Kafam allak bullak oldu her kafadan bı ses annem de yanımdaydı telefonda konuşurken annem ayrılmak istemiyo belli dedi ama ne yapacağını da bilemiyo kırgın olduğundan dedi
Kiz en basta seni seven seni birakmaya bahane aramaz ve buna sebep olmaz
Onun düsünmesi icin cok uzun bir süre birak kendi kararini versin seni severse zaten birskmayacaktir

Askerliğin bıraktığı travma olabilir. Nerede yaptı askerliği?

Tehlikeli bölgede mi askerlik yaptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…