Sevgilim askereden geldikden sonra değişti

Ne zamana kadar bir kaç hafta anlarım ama 1 ay surerrse bu zaten ayrılmış gibi bişi oluyoruz
1 hafta geçsin sonra buluşma teklifi et sana olan tavırlarından bakışından anlarsın bir şekilde. Belki de askerde başka bir kızla tanıştı sosyal medyadan, bilemem yani ,kimsenin günahını almiyim

En son 2 ay önce görüştük askerliği bitmeden 2 hafta önce felan bayada iyiydik ayağını burkmustu burktugu halde gelmişti askerden izin alıp 5-6 kere felan gorustuk
Uzak mesafe ilişkisi ile evlenen var ama onun durumunu anlamak için yakın olman iyi olurdu. Askerlik bunaltmistir diye düşünüyorum. Umarım aranız düzelir. Zamana ve akışına bırak bakalım. Hayırlısı olsun. Sonrasında yine ısrarla konuşmak istemezse yol ver gitsin . Üzme tatlı canını

Kendi ayrilamamis sizin ayrilmanizi istemis salin gitsin

Çok teşekkür ederim

Ne yapmalısınız bilmem bence ne yapmamalısınız.Aramamalisiniz ne onu ne onun ailesinden birini.İkincisi ağlayıp kendinizi uzmemelisiniz.Sizinle destek olup size anlatıp sorunu neyse onun yerine ayrılmayı seçen bu sevgiliyi iyi düşünün yani travma bilmemne insan sevdiğinden destek alır insan kime koşar önce sevdiğine bu kime koşuyor.Yani doğrusu bu degilki laf kalabalığı yapmış sizde ben hep burdayım diyerek beklediğinizi belirten cümleler kurmussunuz.Dogrusu şudur size diyecekti hayatım sorunlarim var kötü hissediyorum seninde canını sıkmak istemiyorum.Bu aralar üzerime gelme gerginim sana yeterince ilgi gösteremem ama seni seviyorum bunu birlikte aşacağız.O ne yaptı muallakta birakt.Sahsi fikrim benim gönlüm öyle canım istedi gittim canım istedi geldim diyene açık değil.Sevgiye bazen taş basıp yola devam etmek şart .Ben üzülmeyin isterim üzer sizi bu sevgili yıpratır.Zaten anlayışlı ola ola çürüyor kadınlar anlayış sanki tek bize görev.Sordunuz söyledim fikrim bu

Peki ne yapmam lazım şimdi ayrılalım mi diyeyim sevgilim bitti mi geri arkasına bakan biri değil direk hayatından çıkartır beni istemiyo sevmiyo diye dusunur
O sizle alakalı ben beni istemediğini hissettiğim biri için mücadele etmem asla... O zamanda böyle oldu. Belirsizlik sevmediğim için ayrıldım. Sizin onu bırakamayacagınızı bildiği için böyle rahat ayrılırsanız şok olur zaten

O zaman bir kaç hafta bekleyip duruma göre mi davranayim hala aynıyım derse

Anladim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…