- 16 Temmuz 2023
- 1.877
- 4.771
- 53
1 hafta geçsin sonra buluşma teklifi et sana olan tavırlarından bakışından anlarsın bir şekilde. Belki de askerde başka bir kızla tanıştı sosyal medyadan, bilemem yani ,kimsenin günahını almiyimNe zamana kadar bir kaç hafta anlarım ama 1 ay surerrse bu zaten ayrılmış gibi bişi oluyoruz
Biri mi var diyimÇok açık yakında konu açarsın
Sorsan bile söylemez kiBiri mi var diyim
Uzak mesafe ilişkisi bizim o zor bulusmamiz1 hafta geçsin sonra buluşma teklifi et sana olan tavırlarından bakışından anlarsın bir şekilde. Belki de askerde başka bir kızla tanıştı sosyal medyadan, bilemem yani ,kimsenin günahını almiyim
Erkekler net değil yedekte tutmak istiyor belki de. Bilmiyorum yanlış düşünün diye demiyorum ama askerde kaç kızla aynı konuşan adamlar varÖyle olsa ayrılalım dediğim zaman tamam demezmiydi
En son ne zaman görüştünüz ve kaç kere görüşme olduUzak mesafe ilişkisi bizim o zor bulusmamiz
O zaman onu mu bekliycem ayrilmasiniSorsan bile söylemez ki
En son 2 ay önce görüştük askerliği bitmeden 2 hafta önce felan bayada iyiydik ayağını burkmustu burktugu halde gelmişti askerden izin alıp 5-6 kere felan gorustukEn son ne zaman görüştünüz ve kaç kere görüşme oldu
Peki öyle bişi yoksa gerçekten psikolojisi bozuksaNiye bekliyorsun sen ayrıl
Uzak mesafe ilişkisi ile evlenen var ama onun durumunu anlamak için yakın olman iyi olurdu. Askerlik bunaltmistir diye düşünüyorum. Umarım aranız düzelir. Zamana ve akışına bırak bakalım. Hayırlısı olsun. Sonrasında yine ısrarla konuşmak istemezse yol ver gitsin . Üzme tatlı canınıEn son 2 ay önce görüştük askerliği bitmeden 2 hafta önce felan bayada iyiydik ayağını burkmustu burktugu halde gelmişti askerden izin alıp 5-6 kere felan gorustuk
Kendi ayrilamamis sizin ayrilmanizi istemis salin gitsinMerhaba sevgilim askerliği paralı yaptı 12 ay askerden geldikten sonra değişti her şeye daha çok alıngan oldu kırılgan oldu askerden geldikten 2 hafta sonra biz kavga ettik bu baya kırıldı konuşmadık bı sure onun kardeşinden yardım istedim bı şekilde geri duzeldik onun üstünden 3 hafta gectikden sonra ben bı konuda onu yanlış anladım ve tartıştık telefonda hallederiz diye düşündüm ama bı turlu müsait olamadım konuşamadık daha sonra mesajda konuştuk ettik dedi çok kırıldım sürekli aniden sinirlenip kalbimi kırıp durdun dedi kalbim taşlasti dedi eskisi gibi senle konusasim yok dedi askerden geldikden sonra normal olmamı bekledin dedi askerdeyken bı suru şey yaşadım ben dedi ne yapicami bilmiyorum dedi çözüm bulalım dedi bende konuştum baya dedim ayrılmak mı istiyorsun dedim yoksa ara vermek mi veya benim memelekete gelip yüz yüze konusabiliriz dedim oda bilmiyorum dedi dedim sen ayrilamadigin için benim ayrilmami mi istiyorsun dedim sence dedi sonra ben sana soru sordum dedim oda istesem sanki ayrilabileceknisin sen dedi dedim istiyormusun istemiyormusun dedim oda bilmiyorum dedi o gün yine bı çözüm bulamayıp kapadı ben artık bişey istemiyorum dedi en son ben sen kafanı toparla dedim bı sure sonra oturup konuşuruz dedim bı şey olursa yazarsın yine bana dedim yazmak istemezsen de anlarım dedim sorun etmem dedim oda anlayışın için sağ ol dedi kendisi çıkmaza girmiş ve bende çıkmaza girdim ne yapicagimi bilmiyorum ne yapmalıyım yani nasıl iliskimizi düzelte bilirim?
Canım sen bilirsin istersen biraz stalk yapPeki öyle bişi yoksa gerçekten psikolojisi bozuksa
Çok teşekkür ederimUzak mesafe ilişkisi ile evlenen var ama onun durumunu anlamak için yakın olman iyi olurdu. Askerlik bunaltmistir diye düşünüyorum. Umarım aranız düzelir. Zamana ve akışına bırak bakalım. Hayırlısı olsun. Sonrasında yine ısrarla konuşmak istemezse yol ver gitsin . Üzme tatlı canını
O sizle alakalı ben beni istemediğini hissettiğim biri için mücadele etmem asla... O zamanda böyle oldu. Belirsizlik sevmediğim için ayrıldım. Sizin onu bırakamayacagınızı bildiği için böyle rahat ayrılırsanız şok olur zatenPeki ne yapmam lazım şimdi ayrılalım mi diyeyim sevgilim bitti mi geri arkasına bakan biri değil direk hayatından çıkartır beni istemiyo sevmiyo diye dusunur
Dedim bunuda benden mi istiyorsun diye bilmiyorum dedi ne ayrılalım istersen de dedim bilmiyorum dediKendi ayrilamamis sizin ayrilmanizi istemis salin gitsin
kiz baglanma diye bise var normal aliilmislik yaniÖyle olsa ayrılalım dediği zaman tamam demezmiydi
O zaman bir kaç hafta bekleyip duruma göre mi davranayim hala aynıyım derseNe yapmalısınız bilmem bence ne yapmamalısınız.Aramamalisiniz ne onu ne onun ailesinden birini.İkincisi ağlayıp kendinizi uzmemelisiniz.Sizinle destek olup size anlatıp sorunu neyse onun yerine ayrılmayı seçen bu sevgiliyi iyi düşünün yani travma bilmemne insan sevdiğinden destek alır insan kime koşar önce sevdiğine bu kime koşuyor.Yani doğrusu bu degilki laf kalabalığı yapmış sizde ben hep burdayım diyerek beklediğinizi belirten cümleler kurmussunuz.Dogrusu şudur size diyecekti hayatım sorunlarim var kötü hissediyorum seninde canını sıkmak istemiyorum.Bu aralar üzerime gelme gerginim sana yeterince ilgi gösteremem ama seni seviyorum bunu birlikte aşacağız.O ne yaptı muallakta birakt.Sahsi fikrim benim gönlüm öyle canım istedi gittim canım istedi geldim diyene açık değil.Sevgiye bazen taş basıp yola devam etmek şart .Ben üzülmeyin isterim üzer sizi bu sevgili yıpratır.Zaten anlayışlı ola ola çürüyor kadınlar anlayış sanki tek bize görev.Sordunuz söyledim fikrim bu
Anladim teşekkür ederimO sizle alakalı ben beni istemediğini hissettiğim biri için mücadele etmem asla... O zamanda böyle oldu. Belirsizlik sevmediğim için ayrıldım. Sizin onu bırakamayacagınızı bildiği için böyle rahat ayrılırsanız şok olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?