ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınKiz en basta seni seven seni birakmaya bahane aramaz ve buna sebep olmaz
Onun düsünmesi icin cok uzun bir süre birak kendi kararini versin seni severse zaten birskmayacaktir
Sürekli stakliyorum yok uzak mesafe zor biraz buluşmamizaskerliğini nerede yaptı? her askere gidip gelen de delirmiyor yani.
direk başkası vardır diyemem ama bence ayrılmak istemesi olasılığı yüksek. bir zaman sonra yazıp görüşmek isteyin son kere. (ona son kere demeyin tabi de, siz en azından son bir adım atın) gelip görüşüp derdini size anlatmazsa salın.
ve ben olsam biraz stalklardım sosyal medyasını. yeni eklediği falan kız var mı gibi?
Çıkmaza mı girmişMerhaba sevgilim askerliği paralı yaptı 12 ay askerden geldikten sonra değişti her şeye daha çok alıngan oldu kırılgan oldu askerden geldikten 2 hafta sonra biz kavga ettik bu baya kırıldı konuşmadık bı sure onun kardeşinden yardım istedim bı şekilde geri duzeldik onun üstünden 3 hafta gectikden sonra ben bı konuda onu yanlış anladım ve tartıştık telefonda hallederiz diye düşündüm ama bı turlu müsait olamadım konuşamadık daha sonra mesajda konuştuk ettik dedi çok kırıldım sürekli aniden sinirlenip kalbimi kırıp durdun dedi kalbim taşlasti dedi eskisi gibi senle konusasim yok dedi askerden geldikden sonra normal olmamı bekledin dedi askerdeyken bı suru şey yaşadım ben dedi ne yapicami bilmiyorum dedi çözüm bulalım dedi bende konuştum baya dedim ayrılmak mı istiyorsun dedim yoksa ara vermek mi veya benim memelekete gelip yüz yüze konusabiliriz dedim oda bilmiyorum dedi dedim sen ayrilamadigin için benim ayrilmami mi istiyorsun dedim sence dedi sonra ben sana soru sordum dedim oda istesem sanki ayrilabileceknisin sen dedi dedim istiyormusun istemiyormusun dedim oda bilmiyorum dedi o gün yine bı çözüm bulamayıp kapadı ben artık bişey istemiyorum dedi en son ben sen kafanı toparla dedim bı sure sonra oturup konuşuruz dedim bı şey olursa yazarsın yine bana dedim yazmak istemezsen de anlarım dedim sorun etmem dedim oda anlayışın için sağ ol dedi kendisi çıkmaza girmiş ve bende çıkmaza girdim ne yapicagimi bilmiyorum ne yapmalıyım yani nasıl iliskimizi düzelte bilirim?
Ya ben askerden geldikten sonra çok üstüne gittim bunun sureki sinirlenip sinirlenip bı anda yükselip buna patladım askerlikteyken ölümden döndü kaskindan vuruldu kaskı onu korumus arkadaşı felan kurtarmış en son kafanı eğ diye bağırmışOkudum mesajını demogoji sanki Vietnam savaşına gitmiş hayır o değilde benim o mesajdan anladığım beni şal ben gezip tozayim kafayı dağıtıp topliyim etrafa bakayım ciddi birşeye elimi kolumu sana bağlamaya isteğim yok ben degisiyorum daha gencim belki dönerim daha iyi bişey bulursam dönmeyedebilirim sen bekle genede olmadı donebilirimde ben böyle tercüme ederdim.Bide sen üstüme geldin yoruldum falan hayır ne üzerine gideceksiniz yahu diyeceği iki tatlı söz altı üstü bildiğin kafa karıştırıcı sözler hani dönerse orda olun diye.Eee canı sıkılınca evlilikten falan bikarsa beni yordun diye gene giderki bu
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınÇıkmaza mı girmişyalanını yesinler, dümdüz vazgeçmiş işte.
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum en son böyle demisti
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınBu kadar anlayışlı olmak sizcede fazla değil mi?
Birde ilişkiniz çoktan bitmiş siz farkında değilsiniz. Karşındaki sizi tamamen kafasında bitirmiş sadece sizi yavaş yavaş ayrılığa hazırlıyor yada zorluyor. Aklını başına al ve yol ver şuna.
Neye kırılmış beyefendi? Tamam asker psikolojisi değişik olur hemen adapte olamaz normale ama çok olay duyuyoruz ya aldatıyorlar yada ayrılmanın yolunu yapıyorlar. Sen birkaç gün mesafeli davran bakalım ne yapacak (yada direk ayrıl).Ay dedim bende ama bilmiyorum dedi ne desem annem de yanımdaydı konuşurken telefonda ayrılmak istemiyo senden dedi ama baya kırılmış ne yapacağını bilemiyo dedi
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınNeye kırılmış beyefendi? Tamam asker psikolojisi değişik olur hemen adapte olamaz normale ama çok olay duyuyoruz ya aldatıyorlar yada ayrılmanın yolunu yapıyorlar. Sen birkaç gün mesafeli davran bakalım ne yapacak (yada direk ayrıl).
Ay bu adamların ıssız adam tribide... Anlatmazsa nerden bileceksin açık açık konuşsun bu aralar iyi değilim yanlış anlama beni diye. Edebiyata bak prensesteki.ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum en son böyle demisti
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınAdam bitirmiş. Beklentiye girmezseniz iyi olur.
Evet biraz öyle içine atıp pek paylaşmazAy bu adamların ıssız adam tribide... Anlatmazsa nerden bileceksin açık açık konuşsun bu aralar iyi değilim yanlış anlama beni diye. Edebiyata bak prensesteki.
Ayrılmak mı istiyorsun sorusuna cevap bilmiyorum olamaz, haa çok zordaysan yavrum bana biraz izin ver kafam dağınık, tabi ki senden vazgeçmiyorum ama zor bir dönem atlatıyorum, seni seviyorum der insan. Bilmiyorum nedir adam resmen bakarsan yap umrumda değil demiş. İlk askerlik yapan o sanki.ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum en son bunu dedi bende kafanı topla bu sure felan dedim ama askerliği baya zorlu geçti ölümden felan dönmüş kaskindan vurulmuş kaskı olmasa yani kaskı korumuş
Askerliği bitmeden önce geldi ayağını burkmustu tank devrilmisti ayağı tank altında kalmıştı hatta haberim bile yoktu geleceğinden supriz yapmıştı kardeşim ve arkadaşlarımla birlikteÖlümden döndüyse travma için destek alacağı birimler uzmanlar var ben ofkelenip patladım yazmışsıniz bana durduk yere ofkelenmediniz heralde biseyler oldu kaçak güreşiyor sevgiliniz size geldimi koşa koşa askerlik bitince siz bunu söyleyin aramak değil.Geldimi yanınıza ?
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısınama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi en son bana askerdeyken de baya ölümden felan dondu
Onu dedi bunu dedi ...sonuç?? Hiç nefes aldırmamışsın cocuğa bi fren yapsaydın bi yavaşlasaydın bi üstüne gitmeseydin ölçseydin tartsaydın?? Sana haksızsın diyemem ne olduğu belli değil ama üstüne giderek kavga ederek sorunu çözemezsin. Askerden gelmiş birini sıkboğaz etmek zaten çok yanlış onunda haklı olduğu yanları var kendine göre muhakkak .. olduğu gibi bırak arama sorma kendisi isterse döner dönünce de sakin insan gibi karşılıklı konuşun. Sorunları mesajlaşarak konuşmak nedir ya? Bu kadar mı önemsiz ikiniz için bence ilişkiye emek verirken bunu da düşünmek lazım eğer sorunlar mesajlaşarak tartışılıyo konuşuluyosa sıkıntı ..demek ki bu ilişkinin hiç bi ciddi tarafı yada oluru yok..Merhaba sevgilim askerliği paralı yaptı 12 ay askerden geldikten sonra değişti her şeye daha çok alıngan oldu kırılgan oldu askerden geldikten 2 hafta sonra biz kavga ettik bu baya kırıldı konuşmadık bı sure onun kardeşinden yardım istedim bı şekilde geri duzeldik onun üstünden 3 hafta gectikden sonra ben bı konuda onu yanlış anladım ve tartıştık telefonda hallederiz diye düşündüm ama bı turlu müsait olamadım konuşamadık daha sonra mesajda konuştuk ettik dedi çok kırıldım sürekli aniden sinirlenip kalbimi kırıp durdun dedi kalbim taşlasti dedi eskisi gibi senle konusasim yok dedi askerden geldikden sonra normal olmamı bekledin dedi askerdeyken bı suru şey yaşadım ben dedi ne yapicami bilmiyorum dedi çözüm bulalım dedi bende konuştum baya dedim ayrılmak mı istiyorsun dedim yoksa ara vermek mi veya benim memelekete gelip yüz yüze konusabiliriz dedim oda bilmiyorum dedi dedim sen ayrilamadigin için benim ayrilmami mi istiyorsun dedim sence dedi sonra ben sana soru sordum dedim oda istesem sanki ayrilabileceknisin sen dedi dedim istiyormusun istemiyormusun dedim oda bilmiyorum dedi o gün yine bı çözüm bulamayıp kapadı ben artık bişey istemiyorum dedi en son ben sen kafanı toparla dedim bı sure sonra oturup konuşuruz dedim bı şey olursa yazarsın yine bana dedim yazmak istemezsen de anlarım dedim sorun etmem dedim oda anlayışın için sağ ol dedi kendisi çıkmaza girmiş ve bende çıkmaza girdim ne yapicagimi bilmiyorum ne yapmalıyım yani nasıl iliskimizi düzelte bilirim?
Erler çatışma bölgesinde olmuyorki nasıl vurulmuş? Bana pek inandırıcı gelmedi ama gerçekte olabilir bilemedim. Böyle bir olay yaşasa hemen senin haberin olurdu, ailesinindeaskerdeyken baya ölümden dönmüş kaskindan vurulmuş kaskı korumuş onu ben bide askerden geldikten sonra çok üstüne gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?