Sevgilim askereden geldikden sonra değişti

Kiz en basta seni seven seni birakmaya bahane aramaz ve buna sebep olmaz
Onun düsünmesi icin cok uzun bir süre birak kendi kararini versin seni severse zaten birskmayacaktir
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum en son böyle demisti

Sürekli stakliyorum yok uzak mesafe zor biraz buluşmamiz

Çıkmaza mı girmiş yalanını yesinler, dümdüz vazgeçmiş işte.

Ya ben askerden geldikten sonra çok üstüne gittim bunun sureki sinirlenip sinirlenip bı anda yükselip buna patladım askerlikteyken ölümden döndü kaskindan vuruldu kaskı onu korumus arkadaşı felan kurtarmış en son kafanı eğ diye bağırmış

Çıkmaza mı girmiş yalanını yesinler, dümdüz vazgeçmiş işte.
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum en son bunu dedi bende kafanı topla bu sure felan dedim ama askerliği baya zorlu geçti ölümden felan dönmüş kaskindan vurulmuş kaskı olmasa yani kaskı korumuş

Eklentiler

• A5E64A44-B447-41DD-8ADA-32B3A0F81918.jpeg
    13 KB · Görüntüleme: 17
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi en son bana askerdeyken de baya ölümden felan dondu

Ay dedim bende ama bilmiyorum dedi ne desem annem de yanımdaydı konuşurken telefonda ayrılmak istemiyo senden dedi ama baya kırılmış ne yapacağını bilemiyo dedi
Neye kırılmış beyefendi? Tamam asker psikolojisi değişik olur hemen adapte olamaz normale ama çok olay duyuyoruz ya aldatıyorlar yada ayrılmanın yolunu yapıyorlar. Sen birkaç gün mesafeli davran bakalım ne yapacak (yada direk ayrıl).

ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi en son bana askerdeyken baya ölümden dönmüş kaskindan vurulmuş kaskı korumuş onu ben bide askerden geldikten sonra çok üstüne gittim bunun sinirlenip felan anı den yükselip buna parliyordum

Ay bu adamların ıssız adam tribide... Anlatmazsa nerden bileceksin açık açık konuşsun bu aralar iyi değilim yanlış anlama beni diye. Edebiyata bak prensesteki.

Adam bitirmiş. Beklentiye girmezseniz iyi olur.
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi en son askerdeykende baya ölümden felan dönmüş bı de askerden geldikten sonra ben çok üstüne gittim sinirlenip felan aniden yükselip buna cikistigim oldu

Ölümden döndüyse travma için destek alacağı birimler uzmanlar var ben ofkelenip patladım yazmışsıniz bana durduk yere ofkelenmediniz heralde biseyler oldu kaçak güreşiyor sevgiliniz size geldimi koşa koşa askerlik bitince siz bunu söyleyin aramak değil.Geldimi yanınıza ?

Ayrılmak mı istiyorsun sorusuna cevap bilmiyorum olamaz, haa çok zordaysan yavrum bana biraz izin ver kafam dağınık, tabi ki senden vazgeçmiyorum ama zor bir dönem atlatıyorum, seni seviyorum der insan. Bilmiyorum nedir adam resmen bakarsan yap umrumda değil demiş. İlk askerlik yapan o sanki.

Askerliği bitmeden önce geldi ayağını burkmustu tank devrilmisti ayağı tank altında kalmıştı hatta haberim bile yoktu geleceğinden supriz yapmıştı kardeşim ve arkadaşlarımla birlikte

Bak Rabia hanım erkekler ilişkilerinde psikolojim bozuldu demeye başladı ise sevmiyor artık demektir. Kısaca psikolojim bozuk diyen adama sorgulamadan hemen yol verilmelidir.

Onu dedi bunu dedi ...sonuç?? Hiç nefes aldırmamışsın cocuğa bi fren yapsaydın bi yavaşlasaydın bi üstüne gitmeseydin ölçseydin tartsaydın?? Sana haksızsın diyemem ne olduğu belli değil ama üstüne giderek kavga ederek sorunu çözemezsin. Askerden gelmiş birini sıkboğaz etmek zaten çok yanlış onunda haklı olduğu yanları var kendine göre muhakkak .. olduğu gibi bırak arama sorma kendisi isterse döner dönünce de sakin insan gibi karşılıklı konuşun. Sorunları mesajlaşarak konuşmak nedir ya? Bu kadar mı önemsiz ikiniz için bence ilişkiye emek verirken bunu da düşünmek lazım eğer sorunlar mesajlaşarak tartışılıyo konuşuluyosa sıkıntı ..demek ki bu ilişkinin hiç bi ciddi tarafı yada oluru yok..

Askerlik bitince gelip yüzyüze konuşma yapmadi hep yazdı yada aradı nerden belli size dediği şu vurulma hikayesinin doğruluğu yani nasıl bilirsiniz .Ben neyi bilirim seven ve çözüm arayan insan çözüm bulur.Ayrilmak istiyormusun diyorsunuz bilmiyorum diyor.Bilince haber versin o zaman ne diyelim.

askerdeyken baya ölümden dönmüş kaskindan vurulmuş kaskı korumuş onu ben bide askerden geldikten sonra çok üstüne gittim
Erler çatışma bölgesinde olmuyorki nasıl vurulmuş? Bana pek inandırıcı gelmedi ama gerçekte olabilir bilemedim. Böyle bir olay yaşasa hemen senin haberin olurdu, ailesininde
Al karşına konuş yaşadığın zorlukları benimle paylasmassan bilemem ve sana yardımcı olamam de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…