- 21 Ağustos 2022
- 1.602
- 5.522
- 32
-
- Konu Sahibi Strangerthings0
Konuyu okuyunca aklıma gelen şarkı
Bir başkasına bu kadar bağımlı olmanız sağlıklı değil. Kişisel alaniniza odaklanabilirsiniz biraz..Erkek arkadaşım 2 gün önce İzmir'e Karaharpta askerliğe gitti.2 gündür eğitim başlamadığı için konuşabiliyorduk bugün eğitimler başladı hiç konuşamıyoruz.3 senemiz birlikte geçti herşeyimiz birlilteydi her saat konuşurduk arkadaşım yok o benim en iyi arkadaşımdı bu yüzden onu çok özlüyorum ve sürekli ağlıyorum sanki onsuz mutsuzum hep mutsuz olcakmışım gibi geliyor.Daha 6 ay var bu durum geçicek mi? Nasıl düzelebilirim ve bu yazmaması araması normalmi
ben olsam giderdim izmire 6 aylığına. fırsat bulursa arayacaktir unutmadiysaErkek arkadaşım 2 gün önce İzmir'e Karaharpta askerliğe gitti.2 gündür eğitim başlamadığı için konuşabiliyorduk bugün eğitimler başladı hiç konuşamıyoruz.3 senemiz birlikte geçti herşeyimiz birlilteydi her saat konuşurduk arkadaşım yok o benim en iyi arkadaşımdı bu yüzden onu çok özlüyorum ve sürekli ağlıyorum sanki onsuz mutsuzum hep mutsuz olcakmışım gibi geliyor.Daha 6 ay var bu durum geçicek mi? Nasıl düzelebilirim ve bu yazmaması araması normalmi
Askere gidipte ilişkisi normal olan görmedim. Kendi iliskimde dahil ustelik benim ki bedelli gitti. Genelde terkediyorlar ve başkasını buluyolar o süreçte sonra geri geliyorlarErkek arkadaşım 2 gün önce İzmir'e Karaharpta askerliğe gitti.2 gündür eğitim başlamadığı için konuşabiliyorduk bugün eğitimler başladı hiç konuşamıyoruz.3 senemiz birlikte geçti herşeyimiz birlilteydi her saat konuşurduk arkadaşım yok o benim en iyi arkadaşımdı bu yüzden onu çok özlüyorum ve sürekli ağlıyorum sanki onsuz mutsuzum hep mutsuz olcakmışım gibi geliyor.Daha 6 ay var bu durum geçicek mi? Nasıl düzelebilirim ve bu yazmaması araması normalmi
Tedavi ol giz sanki ayrilmis gibi konusuyosunuz :) halbuki ayrilmadiniz sorun ne? Beklemeyi ögren sabretmeyi ögren vs vs. Nasil hic arkadasin yok yanlis anlama ama erkek arkadasin hic kalici olmayabilecegi düsünmediniz mi? Herseyi 50ye 50 terazi gibi düsünüp hareket edin. Duygularinizla basa cikamiyorsaniz da kafani mesgul edecek birseyleri bul cik dolas arkadaslarinla veya hobilerinle ilgilen veya spor yap bu sana engel degilkiErkek arkadaşım 2 gün önce İzmir'e Karaharpta askerliğe gitti.2 gündür eğitim başlamadığı için konuşabiliyorduk bugün eğitimler başladı hiç konuşamıyoruz.3 senemiz birlikte geçti herşeyimiz birlilteydi her saat konuşurduk arkadaşım yok o benim en iyi arkadaşımdı bu yüzden onu çok özlüyorum ve sürekli ağlıyorum sanki onsuz mutsuzum hep mutsuz olcakmışım gibi geliyor.Daha 6 ay var bu durum geçicek mi? Nasıl düzelebilirim ve bu yazmaması araması normalmi
Bu kadar ağlaman sızlaman onu özlediğin için mi sadece dürüst ol birazcık..Erkek arkadaşım 2 gün önce İzmir'e Karaharpta askerliğe gitti.2 gündür eğitim başlamadığı için konuşabiliyorduk bugün eğitimler başladı hiç konuşamıyoruz.3 senemiz birlikte geçti herşeyimiz birlilteydi her saat konuşurduk arkadaşım yok o benim en iyi arkadaşımdı bu yüzden onu çok özlüyorum ve sürekli ağlıyorum sanki onsuz mutsuzum hep mutsuz olcakmışım gibi geliyor.Daha 6 ay var bu durum geçicek mi? Nasıl düzelebilirim ve bu yazmaması araması normalmi
Hic kimseyi hayatının odak noktası yapma. Herkes bir gün gidebilir. Hiç sağlıklı değil. Allah kavuştursun kazasız belasız dönsun sevgilin.Erkek arkadaşım 2 gün önce İzmir'e Karaharpta askerliğe gitti.2 gündür eğitim başlamadığı için konuşabiliyorduk bugün eğitimler başladı hiç konuşamıyoruz.3 senemiz birlikte geçti herşeyimiz birlilteydi her saat konuşurduk arkadaşım yok o benim en iyi arkadaşımdı bu yüzden onu çok özlüyorum ve sürekli ağlıyorum sanki onsuz mutsuzum hep mutsuz olcakmışım gibi geliyor.Daha 6 ay var bu durum geçicek mi? Nasıl düzelebilirim ve bu yazmaması araması normalmi
E biz ölelim o zamanErkek arkadaşım 2 gün önce İzmir'e Karaharpta askerliğe gitti.2 gündür eğitim başlamadığı için konuşabiliyorduk bugün eğitimler başladı hiç konuşamıyoruz.3 senemiz birlikte geçti herşeyimiz birlilteydi her saat konuşurduk arkadaşım yok o benim en iyi arkadaşımdı bu yüzden onu çok özlüyorum ve sürekli ağlıyorum sanki onsuz mutsuzum hep mutsuz olcakmışım gibi geliyor.Daha 6 ay var bu durum geçicek mi? Nasıl düzelebilirim ve bu yazmaması araması normalmi
Sevgilisinin onu başkası için bırakmasına değil de annesinin tavrına takmış olması şaşırtıcı. Bu kız daha çok terkedilir.cinsellik yaşadık diye adam bırakmaz sanıyor da o is yaş.21 yada 22 yaşındasınız, iki konunuzda da farklı yazdığı için bilinmez. Annenizin erkek arkadaşınızı bildiğini ve çok baskıcı olduğunu intihar etmeyi düşündüğünüzü yazmışsınız sonra da hamile olma ihtimalinizi…. Yazık bu yaşta bu kadar toksik olmanız ….
Bir kullanıcı eski konularını alintilamis. Adam keyfine bakıyor istediği zaman tekmeyi atıyor ,istediği zaman dönüyor. Çocukluk bir durum yokÇocuğa acıdım
Hayat yaşamak varken niye neden niçinBir kullanıcı eski konularını alintilamis. Adam keyfine bakıyor istediği zaman tekmeyi atıyor ,istediği zaman dönüyor. Çocukluk bir durum yok
Hayat yaşamak varken niye neden niçin
Arkadaş edinsen mesela? Normal mi şu durum Allah aşkına? Sevgili ayrı dost arkadaş ayrı. Sevgilinle arkadaş olabilirsin o ayrı ama insanın arkadaşlık ilişkisine de ihtiyacı var.Erkek arkadaşım 2 gün önce İzmir'e Karaharpta askerliğe gitti.2 gündür eğitim başlamadığı için konuşabiliyorduk bugün eğitimler başladı hiç konuşamıyoruz.3 senemiz birlikte geçti herşeyimiz birlilteydi her saat konuşurduk arkadaşım yok o benim en iyi arkadaşımdı bu yüzden onu çok özlüyorum ve sürekli ağlıyorum sanki onsuz mutsuzum hep mutsuz olcakmışım gibi geliyor.Daha 6 ay var bu durum geçicek mi? Nasıl düzelebilirim ve bu yazmaması araması normalmi