Sorum açık ve net sevgilim sizce arkadaşları ile tatile gitsin mi Cumartesi gecesi gidip Pazar gecesi döneceklermiş çalıştığından dolayı bir de haftaya gideceklermiş daha 1 haftadır sevgiliyiz ammaa 6 7 aydır muhabbetimiz vardı. Hep böyle günü birlik gidip geliyorlar sizce bu konuda sert mi olayım gitme falan mı diyeyim ki demekte istemiyorum güvenmek istiyorum ama gitmesine izin mi vereyim sorun olmaz tarzı mı yaklaşayım. Hafif bir güvensizlik var ne yapsam bilemedim böyle sanki çok rahat olunca da ilişkiyi ciddiye almıyormuşum gibi geliyor
Antalyaya gonderme canim burasi gordugu her erkege asilan rus kiziyla dolu sonra husran olmasinSorum açık ve net sevgilim sizce arkadaşları ile tatile gitsin mi Cumartesi gecesi gidip Pazar gecesi döneceklermiş çalıştığından dolayı bir de haftaya gideceklermiş daha 1 haftadır sevgiliyiz ammaa 6 7 aydır muhabbetimiz vardı. Hep böyle günü birlik gidip geliyorlar sizce bu konuda sert mi olayım gitme falan mı diyeyim ki demekte istemiyorum güvenmek istiyorum ama gitmesine izin mi vereyim sorun olmaz tarzı mı yaklaşayım. Hafif bir güvensizlik var ne yapsam bilemedim böyle sanki çok rahat olunca da ilişkiyi ciddiye almıyormuşum gibi geliyor
Canım çalıştığı için sadece pazar günü tatil ve cumartesi gece gidip pazar gece dönmek zorundalar aslında 2 gün tatil yapmış olacak ama işte gönül bilemiyorum bende ayy fenalık geldiBen de nisanliyken yollamistim arkadaslariyla tatile. 1 hafta kalmislardi. Ama her hafta degil.
Her hafta olunca izin verme diyesi geliyor insanin.ama guven olusana kadar da mecbur bu hassasiyetini dile getirmelisin. Getirmelisin ki onceden bisey demiyordun goz mu boyuyordun .. olmasin
Açıkcası benimde içimden karışmak gelmiyor gitsin gezsin görsün çok çalışıyor tatil hakkı diyorum zaten bana dedi gelebilme ihtimalin varsa seninle gidelim benim öyle bi imkanım yok yani 0 o olay ailem kattiyen izin vermez havuza gidelim olmadı beraber dedi ben havuza giremiyorum klor beni çok rahatsız ediyor ARAFTAYIM resmenistersem 10 yıl muhabbetim olsun
bir haftalık sevgilime bana karışma hakkı tanımam...
karışırsa da şimdiden böyleysen kapı orda derim..
Ahhh canım bi önceki ilişkim 2 sene sürdü ilk sevgilimdi sonu HÜSRAN bu öyle olmasın diye artık görüş almak istiyorumbize mi soruyorsun
Ya zaten şu var Whatsapp profil resmi insatgram profil resmi vs vs gibi tüm sosyal medyalarında ikimiz varız o konuda zerre endişem yok yani aldatma girişiminde bulunmaz bile bide kuzenimle eskiye dayanan bi dostlukları var öyle tahmin ediyorum ama o içimize giren minik kurt varya kemiriyorEğer 1 haftalik sevgiline ne yapıp yapamayacagini şimdiden söylersen o ilişki pek uzun olmaz.
Korkutmadan sakince bir kac ay gecince karisirsin urkutmemek lazim :)
bence bir günlük tatilden bir şey olmaz sanırım :) sık olmaya başlarsa uyarı verirsin :)Ahhh canım bi önceki ilişkim 2 sene sürdü ilk sevgilimdi sonu HÜSRAN bu öyle olmasın diye artık görüş almak istiyorum
Doğrudur seninn görüşün :))Göndermek, yollamak lafları nedir yahu? Çocuk mu bu?Annesinden de izin alıyor mu böyle acaba? Hiç güleceğim yoktu.
Yani, tatile gider gitmek isterse, sen de karışamazsın. Tatile yollamak, izin vermek falan kimsenin haddine değil zaten.
Bu sevgililerin izin alma verme muhabbeti bana komik geliyor.
Bu arada, aldatılacağını düşünüyorsan sende özgüven problemi var demektir, bunu hafife alma.
Canım çalıştığı için sadece pazar günü tatil ve cumartesi gece gidip pazar gece dönmek zorundalar aslında 2 gün tatil yapmış olacak ama işte gönül bilemiyorum bende ayy fenalık geldi
En iyisi Cumartesiye kadar görüşürsek eğer yüzyüze konuşayım bu konuyu bence yani mesajdan değil hissetsin yaniCanim valla bence boyle boyle de. Cikmazda oldugunu ona hissettir. "Valla askim seni eglenceden alikoymak istemiyorum, ama seni de kiskaniyorum" de senin acik sözlü olman bence cok.gosuna da gidecektir.
En iyisi Cumartesiye kadar görüşürsek eğer yüzyüze konuşayım bu konuyu bence yani mesajdan değil hissetsin yani