Sevgilim arkadaşlarıyla tatile gitmeli mi ?

Ay bunu ben de istiyorum yaa ben de arkadaşlarımla tatile gideyim. Biri beni de göndersin :KK53: sana sordu mu gidebilir miyim diye?

Yani benim sevgilim bana karissa gitme desen , sen kimsin derim ?
Birak gitsin sevgiliyken bukadar birbirinize mudahele etmeyin ...

Ay canım bırak gitsin. Bi şey yapacağı varsa orda da yapar senin bulunduğun sehirde de yapar. Benim sevgilim su an memleketinde denize gidiyor bütün gün geziyor. Bu haftasonuda ege turuna gidicek tek başına motoruyla gezecek. Bende kiskaniyorum ama ben çalışırken onun deli gibi gezmesini:KK17::confused:

Yazık yahu iki gün kaçacak adam altı üstü. Bu kadar boğmayın tatile gitme onu yapma bunu yapma diye.

aman elleşme gitsin. sonra bunaltıyorsun sıkıyorsun der. Ben 1 haftalık tatile gitmesine bir şey demedim aklım da kalmadı hiç. yine de bunaltıyormuşum. :KK70: ne kadar da çabuk bunalıyor bu erkek milleti değil mi?

daha bir haftalık bir ilişki zaten.

benim anlamadığım insanlar sevgililerinin onlardan önce de bir hayatı olduğunu neden anlamıyorlar bu olay dmek ki adamın rutini öylesine iki günlüğüne kaçıyor yani senin buna "izin" vermen ya da vermemen kadar saçma bir şey olamaz daha bir hafta olmuş derdin ne bir yıl da olsa karı koca olmadığınız sürece sen ona izin veremezsin o da sana aynı şekilde bir de bu yandan düşün sen ona izin vermezsen o da sana karşı aynını kullanır birbirinizin hayatını bu kadar kısıtlarsanız elinize bir tek ikiniz kalırsınız ki bu da çok sağlıksız bir şey ben eşlerin birbirinden bağımsız bir hayatlarının da olmasından yanayım

1 haftalık sevgiliyede karışılmazki... şimdi git desen nesine güveneceksin arada daha tam bağlılık oluşmamış. gitme desen daha 1 haftadır tanıdığın adamı nasıl kısıtlayacaksın? zor valla. ben olsam karışmamayı seçerdim, el mahkum..
katılıyorum

Herkes bırak gitsin,izin ver gitsin falan demiste,sanki adam sizin izninizi bekliyor siz birakmazsaniz arkadaşlarına ben gelemiyorum sevgilim izin vermiyor mu dicek.tabikide gidecek ve aklında şu cümleyle bu 1 haftalikken böyleyse ileride hiç çekilmez kendinde bu hakkı nasıl oluyorda görüyor.en iyisi dönünce postalayim gitsin.dönünce yapıcak çünkü tatilini zehir etme diye. Sizin karişmaya hakkınız yok cnm çünkü.sogutur adamı.

Adam sizden önce de tatile gidiyormuş zaten, neden hayatına girdiğiniz an müdahale etme hakkını kendinizde görüyorsunuz ki? Hatta bence müdahale ilişkinin hiçbir sürecinde olmamalı. Baştan bakacaksınız, huyları bana uyuyor uymuyor diye, yaptıkları hoşuma gidiyor mu gitmiyor mu diye, ona göre devam edeceksiniz. Müdahaleyle kendi istediğiniz kalıba soktuğunuz adam, bir gün patlayıverir.

Sorum açık ve net sevgilim sizce arkadaşları ile tatile gitsin mi Cumartesi gecesi gidip Pazar gecesi döneceklermiş çalıştığından dolayı bir de haftaya gideceklermiş daha 1 haftadır sevgiliyiz ammaa 6 7 aydır muhabbetimiz vardı. Hep böyle günü birlik gidip geliyorlar sizce bu konuda sert mi olayım gitme falan mı diyeyim ki demekte istemiyorum güvenmek istiyorum ama gitmesine izin mi vereyim sorun olmaz tarzı mı yaklaşayım. Hafif bir güvensizlik var ne yapsam bilemedim böyle sanki çok rahat olunca da ilişkiyi ciddiye almıyormuşum gibi geliyor :KK43:

ya çok afedersin de sanane ya? giderse gitsin 2 gün erkek erkeğe gidemeyecek mi bir yere. seni aldatacask olsa her yerde aldatır. merak etme. en azerkekler kadar baskıcı bizim kadınlar valla. böyle sevgi olmaz olsun

Güvensizlik yuzundense aldatacaak adam maalesef aynı evin icinde gözünün içine baka baka yine yapıyor telefondan internetten icinde varsa engellyemezsin. Boşver karisma derim ben

Bence daha iliskiniz bu kadar yeniyse bir sey dememelisin cunku diger turlu erkeklerde farkli bir algi olusabiliyor. Tabiki birak gitsin ama bence sorgulaman gereken tatile gitsin mi gitmesin mi sorusu degil,neden bunun yerine arkadaslariyla degilde seninle bir yerlere gitmeyi tercih etmiyor? Olsun

Sorum açık ve net sevgilim sizce arkadaşları ile tatile gitsin mi Cumartesi gecesi gidip Pazar gecesi döneceklermiş çalıştığından dolayı bir de haftaya gideceklermiş daha 1 haftadır sevgiliyiz ammaa 6 7 aydır muhabbetimiz vardı. Hep böyle günü birlik gidip geliyorlar sizce bu konuda sert mi olayım gitme falan mı diyeyim ki demekte istemiyorum güvenmek istiyorum ama gitmesine izin mi vereyim sorun olmaz tarzı mı yaklaşayım. Hafif bir güvensizlik var ne yapsam bilemedim böyle sanki çok rahat olunca da ilişkiyi ciddiye almıyormuşum gibi geliyor :KK43:
Sen kimsin ki sert olup gitme diyeceksin? Kazık kadar adam ister gider ister gitmez. güvensizliğini kenara bırak. 5 yıllık sevgilisi arkadaşımı, 1 semt ötede aldattı. İsteyen yapar..

Laissez faire laissez passer, le monde va de lui meme:KK66:

Güven olmayınca çok problem oluyor oraya gittiğinde sürekli arayıp mesaj atıcaksan gitmesin tabi ara soruştur gitmedende ona güvendiğini belirt

Gitsin
Neden gitmesin ki?
Ne alaka gitme diyebilirsiniz ki...

Bu belki de kk da okuduğum ellinci sevgilim tatile gitsin mi konusu...
Ben mi garibim siz mi anlamadım...
Bende tatile gidebilirim sevgilimde
Hatta fırsat olsa ben zorlarım onu topla arkadaşlarını git diye..

X