• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim,arkadaşları ve alkol?

He bıde okadar güzel gozlerıö vardıkı benim güldüğümde. Göz doktoru bıle sen gözüne ne sıkıyorsun bukdr guz l parlıyor emıştı. Çok temız bı kalbım vardı sımdı. Ayna ya bakarken. Seytan görmüş gıbı hıssedıyoröm. Begenmıyorım kendını onun yüzünden kendımden nefret etmeye başladım. Gülemıyorm artık bn. Yüzümde o. Sırınlık yok artık. Tebessüm bıle edemıyorım. Çok kötü bı kadın yaptı benim. Beynım doldu doluyor. Kendı kendıme konuşmuş başladım. Gerısını düşün artık evlenınce daha beter oluyorlar.
Guzel kardesim allah yardimcin olsun dilerim allahtan her sey duzelir hallolunur gene gozlerinin ici parlar güler cok mutlu olursun yazdiklarin beni cok etkiledi gozumu acti diger yandanda cok korkuttu dilerim allahtan insallah aynilarini benzerini yasatmaz bu tarz şeyleri ben gelecegimize dair simdiden o nikah masasina oturmadan bi önlem almaya calisiyorum hal hareketlerini izliyorum gelecekte nasil gunler bizi bekliyor diye insallah allah bizim yar ve yardimcimiz olur...

Arkadaslarina uyabilir normal bi alkole karsi degilim ama disarda icilenden hoslanmiyorum ortam kizlar sarhosluk nefret ediyorum cok istiyosa evde icsin oturup aha biz daha bugun kuzenle gomduk biralari evde
Asiriya kacmama sartiyla icmesine karsi degilim ah o arkadaslari olmasa birde her sey daha iyi olacak

Alkol insana herşeyi yaptırır sonuçta insan sağlıklı düşünemez öyle bir durumda. Arkadaşları da çapkın alkolik diyosunuz ya ne biliyim bu durum benim de pek içime sinmedi desem yeridir. Arkadaşlarının yanına gittiği bigün fotoğraf isteyin bakalım gönderiyor mu yada görüntülü arama başlatın araya birini sıkıştırıın filanca seni görmek istiyor gibisinden
Hic fotograf ve goruntulu arama aklima gelmemisti bazen telefonunda galeriye baktigimda arkadasinin evinde onlerinde masa alkolle fotograflarini goruyodum o an cekindiklerini ama hic at foto bakiyim dememistim eger gene gider ayni durum olursa deniyim bunuda canim

Bu hayata alışmış biri seni üzer tatlım.Alkol ve ortam bağımlılığı olan biri evlilik hayatında mutsuz olur kadın olsun erkek olsun...fedakarlık yapamıycak olan kimseyi üzmesin otursun totosunun üzerine.Eşine arada sen eşlik et..evde de olur..
Aşk evlilik bu şeyler fedakarlık ister insanin kendinden sevdiği için ödün vermesi gerekiyor sevgilimin bu 4 senedir hayatında olan durumdu ama eskiden bu kadar kafaya takmazdım işler ciddiye bindikçe kafama daha çok takmaya başladım sonuçta bi ömür geçiricem onla ve hatası yanlışını düzeltmesi lazim bende elimden geleni yapiyorum ama her şey de ona bağlı arkadaşlarından kopsun istiyorum duam bu ..

O çevreyle mutlu demek ki, zevk alıyor birlikte olmaktan, kafa yapısı da aynı demektir. Benzerse diye bir şey yok yani, siz kafa yapınızın uyuşmadığı kişilerle arkadaş olur musunuz, öyle düşünün. Nereye kadar vakit geçirebilirsiniz yani? Sizin için arkadaş çevresini değiştireceğini sanmıyorum, en fazla yalan söyler görüşmüyorum diye, kandırır. O da er geç ortaya çıkar, güven sorunlarınız başlar bu sefer. Düzelmez, kimseyi kendi isteğinize göre şekle sokamazsınız. Ya görmezden gelecek, tolere edeceksiniz; edemiyorsanız da ayrılacaksınız.
Umarım ayrılıkla sonlanmaz,bu arkadas canliligi huyundan kopar onlardan soğur aklı başına gelir Allah büyüktür ne diyim ne yapayım bilemiyorum

Bu ya o ya ben kapısını açacak bir hareket, ki ileride bununla karşılaşırsan bir şey demeye hakkın da olmayabilir sonuçta zamanında sen bir tercih yaptırmışsın, her birey kendi tercihleri doğrultusunda yaşar, önceden anlaşmaya oturtursan bazı şeyleri, mesela dersen ki tamam iki haftada bir içebilirsin ama ancak bizim evimizde gibi koşullar koyabilirsen olabilir de, ben olsam ya o ya ben demezdim. İyi düşün o açıdan.
Arkadaslarıyla icecegi yere bi dunya erkek kuzenleri var onlarlada geziyo tozuyo bu gezmek yetmiyor mu anlamiyorum illa arkadas sart mi oyle degil mi zaten tahammulum kalmiyo yavas yavas ayrilikta sonlanmasini istemem 4 senemin bi arkadaslarindan soğusa bunlar tekrarlanmasa oyle cok isterimki bunları

Hmm..Kendimi sizin yerinize koydum,beni kaybetme uğruna bile arkadaşlarından vazgeçmiyor,üstelik yanlış arkadaş diye tabir ettiğimiz arkadaşlarından..Teşekkür ederdim önce köprüyü geçmeden dürüst olduğu için ve yolun açık olsun derdim,ben böyle derdim,her neyin bağımlısıysa bir insan,hastadır benim gözümde,sevgiliniz de arkadaşlarının ve o ortamın bağımlısıysa evlenince de değişeceğini sanmam.Bir söz okumuştum,"Kadınlar evlenince değişir diyerek,erkekler evlenince değişmeyeceğini düşünerek evlilik yapar" aynen böyle bencede..
Bu sözü asla unutmucam bu sözü düşünerek çoğu kararımıda alacağım.
Insallah buna gerekte kalmaz ama hep aklımda olacak zaten bu kadar arkadas meraklisiysa kopsun gitsin benden arkadaslariyla evlenir onlarla yuva kurar .
Bi yandan kendisi icin arkadassiz kalacak hali yok diyorum ama takildiklari pislik ben daha ne yapayim fedakarlik yapmak zorunda oyle degil mi ? Evlilik bu sakaya gelmez ileride ..

Bayanlar bu akşam konusunu actım rahatsızlıgımı arkadas durumundan beni etkiledigini gerdigini söyledim kendisi şunları dedi.
Kendini onlarlami kıyaslıyosun biz bunu daha öncede konusmamismiydik gecmiste kaldi bana karsi icinde hep boyle bir sey guvensizlik olacak buda kanıtı ben düzelsemde görüsmesemde sen bu gecmise bağlı kalacaksın hal hareketlerime bakarsın yaptıgımda konuş yapmadigımda konuşma eğerki yaparsam düzeltmeye çalışmazsın bitirsin başım gercekten çok ağrıyo kalbini kırıp bu şekilde yatmak istemiyorum seni seviyorum iyi geceler dedi bende sadece sanada dedim

Neydi bu şimdi sanki suçlu benim daha da sinirlerimi hoplattı benim . Laf kondurmuyo gibi konuşuyor sanki çok sinirlendim çok.

Bayanlar bu akşam konusunu actım rahatsızlıgımı arkadas durumundan beni etkiledigini gerdigini söyledim kendisi şunları dedi.
Kendini onlarlami kıyaslıyosun biz bunu daha öncede konusmamismiydik gecmiste kaldi bana karsi icinde hep boyle bir sey guvensizlik olacak buda kanıtı ben düzelsemde görüsmesemde sen bu gecmise bağlı kalacaksın hal hareketlerime bakarsın yaptıgımda konuş yapmadigımda konuşma eğerki yaparsam düzeltmeye çalışmazsın bitirsin başım gercekten çok ağrıyo kalbini kırıp bu şekilde yatmak istemiyorum seni seviyorum iyi geceler dedi bende sadece sanada dedim

Neydi bu şimdi sanki suçlu benim daha da sinirlerimi hoplattı benim . Laf kondurmuyo gibi konuşuyor sanki çok sinirlendim çok.
Yaşa ve gör değil yaşamadan gör diyorum canım,hatasını bile kabul etmiyor ve suç bastırıyor,lütfen iyi düşün ve doğru karar ver,ben bir tek kadının bile yanlış karar yüzünden mutsuz olmasını istemem

Burada tek ben mi rest çekmeye karşıyım bu konuda bilemedim ama şu konu gözden kaçmasın , hepimizin davranışı kötü örnek olabilecek arkadaşları olmuştur, o davranışlardan rahatsız olsak bile onlara uymayız ve gönül bağı yüzünden de arayı bozmak istememişizdir. Hatırladığım kadarıyla bu adamlar onun çocukluk arkadaşı, yani tanıştıklarında alkol kullanıp serserilik edecek yaşta değillerdi... Yıllar boyu gelen dostluğu da onun uymadığı davranışlar için bozması saçma, sonuçta uyacağı varsa uyardı. Çocukluk arkadaşları için bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim geçerli değil bence, bu insanlar tanıştıklarından beri ne çok değişmiştir. Ama vefa ve eski dostluk çok sık bulunan şeyler değil kimse örnek almadığı kötü huyları yüzünden yıllar boyu gelen arkadaşlıklarından vazgeçmez, ta ki o kişiler kendisini de kendinden ödün vermeye zorlayana dek. Ama şu konuşma öyle yere gelmiş ki aanırım artık tek çaren rest çekmek, çünkü idareten cevap vermiş ama kabullenirsen geri adım atmış olacaksın.

Hic fotograf ve goruntulu arama aklima gelmemisti bazen telefonunda galeriye baktigimda arkadasinin evinde onlerinde masa alkolle fotograflarini goruyodum o an cekindiklerini ama hic at foto bakiyim dememistim eger gene gider ayni durum olursa deniyim bunuda canim
Bence denemelisin

48 dakikadir telefonda konustuk ve anca tartistik benim hic arkadasim olmucak mi ben kendimi bildikten sonra hicbir sey olamaz sen durmadan aynisini yapiyosun ben sana ne desem dahi bana guvenmiyosun hep bana karsi icinde bi suphe var ben oturmasini kalkmasini biliyorum kendime guveniyorum kendimi bildikten sonra kimse bana bir sey diyemez benim cocukluk arkadasim nasil silip atayim dolanir gider bir yerde cay icerim ben kendimi biliyorum eğer bir yanlışımı bir şeyimi gorursen bitir ben sana yalvarsamda kapinada dayansam bakma yuzume yol ver bana eğer dönersende senin yüzsüzlüğün olur sana daha olmucak yapmıcam diyorum ama bi oturup cay icmeme karisma deyip deyip bana bagirdi bende ona bagirdim baya bi bagirdim hemde sinirli bi sekildede kapadim suratina simdi suandada calisiyo bakalim ne olup bitecek

48 dakikadir telefonda konustuk ve anca tartistik benim hic arkadasim olmucak mi ben kendimi bildikten sonra hicbir sey olamaz sen durmadan aynisini yapiyosun ben sana ne desem dahi bana guvenmiyosun hep bana karsi icinde bi suphe var ben oturmasini kalkmasini biliyorum kendime guveniyorum kendimi bildikten sonra kimse bana bir sey diyemez benim cocukluk arkadasim nasil silip atayim dolanir gider bir yerde cay icerim ben kendimi biliyorum eğer bir yanlışımı bir şeyimi gorursen bitir ben sana yalvarsamda kapinada dayansam bakma yuzume yol ver bana eğer dönersende senin yüzsüzlüğün olur sana daha olmucak yapmıcam diyorum ama bi oturup cay icmeme karisma deyip deyip bana bagirdi bende ona bagirdim baya bi bagirdim hemde sinirli bi sekildede kapadim suratina simdi suandada calisiyo bakalim ne olup bitecek
Benim anlamadığım erkek arkadaşın sürekli geçmişte kaldı diyor,şuanda çok sık görüşmüyormu onlarla?

üzüm üzüme baka baka kararır derler.
hergün alkol almak nedir yahu
hiçbir kısmı takmasanız bile bünyeye zarar.
rahatsızlığınızı belirtin ve endişelendiğinizi söyleyin bakalım, hak verir belki.

üzüm üzüme baka baka kararır derler.
hergün alkol almak nedir yahu
hiçbir kısmı takmasanız bile bünyeye zarar.
rahatsızlığınızı belirtin ve endişelendiğinizi söyleyin bakalım, hak verir belki.
Hergun degil canim allah korusun arkadaslarinin işi yok gücü yok hergun icerler onlar hep kafalarinin pesinde tipler de sevgilim hergun degil haftada 2 kez felan onlarla

O zaman siz yavaş yavaş azaltarak onlardan soğutmaya bakın
Ben sogutmaya calissamda adamlar durmadan benimkini arayip arayip duruyor sevgilim tel islerinden engelleme felan pek anlamaz mesela onlari engelledim ben sonra seni ariyoruz direk mesgule atiyo bizimi engelledin demisler engel kaldirmayi da gostermisler

Back
X