Sevgilim arkadaşını bildiğiniz genel eve götürmüş ya cinnet geçiricem abartıyor muyum sizce :(

Hahahaha güldürmeyin beni kocam falan yok evli değilim sadece etrafimda çok gördün örneklerini o yüzden böyle düşünüyorum. Saldıracak yer aramayın bence sabah sabah güldürdünüz garibanmis
Tüm dünyanın kendi çevrenden ibaret olduğunu sanmak için hayata bir hayli dar bir perspektiften bakmak gerek sanırım. Yani alınma ama bana komik geliyor hayatında 3 5 erkek tanımış kadınların feleğin çemberinden geçmiş pavyon konsometrisi Okşan Abla pozlarına girmesi.
Tüm erkekler yapar istisnalar hariç demen için dünyanın 4 bir yanından, farklı dilden, dinden, sosyokültürel ve ekonomik düzeylerden 100lerce farklı erkek tanımak gerek. Kaç erkek tanıdınız hayatınızda?

Karı nedir yahu? Mesleği ne olursa olsun bir bayana bir bayanın karı diye hitap etmesi çok çirkin derken aşağıya indim ve yavşak gördüm orda.
Biz sizin asker arkadaşınız değiliz, lütfen biraz uslubunuza dikkat edin.
Konunuza gelince size açıkça söylediğine göre, gizli saklı birşey yapmamıştır diye düşünüyorum, ama tam terside olabilir, siz tanıyorsunuz erkek arkadaşınızı haliyle o taraklarda bezi varmı yokmu bizden iyi bilirsiniz.

aman da aman hanimiş dürüstlük abidesi,karıya giden genelevin kapısında bekleyen pıtırcık erkek arkadaş

gerçekten beynim yandı yazık bana

şu konuda ki kavram karmaşasını 10 kişiyi getirsek çözemez.önce istatistiksel çalışmalar ortaya dökülmüş erkeklerin bilmem kaçta kaçı yapar sonra karı-koca olmakla karıya gitmek cümlesinde ki karı ları karşılaştıranlardan ve ikisi de aynı ne yani diyenlerden tutun,dürst çocukmuş değerini bil de ki dürüstlüğün aldığı hale gelene kadar beyin eridi pambık gibi oldu

konu sahibi ayrıl bacım

Konu içinde kullandığınız kelimeler bana pek bayanın yazdığını düşündürmedi, tamamen erkek üslubuyla yazılmış gibi. "Karıya götürmüş" bunu hangi bayan kullanır?

Benim düşüncem seni ilgilendirmez aynı olmak zorunda da değil. Bu kadar çok yorum yaptığına göre feleğin çemberinden coktaaan geçmişsin. Evet çok erkek tanımadım iyi ki de tanımamışım.Bu da seni ilgilendirmiyo. Hadi şimdi git sataşacak başka birini bul okşan ablaa

ayrılmazsan yakında hepberaber gidecekmişsiniz gibi duruyor haberin olsun

alttaki krmızı yeri okuyun bence.

1. yada ben kopyalayayım

• Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

Kadinlarkulubu.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.

hemcinsine ne olursa olsun kari diye hitap etmen bnce cok cirkin .....konuya gelirsek sevgilin arkadasini goturuyo ve kapida bekliyo sen buna inandinmi?

Ne sandın kızııııım. Ben kaçın kurasıyım? Okşan değil Miloş ayriyetten.

Esim benle evlenmeden once pek cok defa kadinlarla birlikte olmus bana anlatmisti
Kadinlar dedigim grubun icinde her turlusu de vardi uni ogrencisi sarkici vs ben de hastalik kaptiysan asla evlenmem demistim ki zaten onlemini alarak birlikte oldugunu soylemisti
Kaldi ki kendisi soylemese de ben zaten biliyordum ki onceden tanismisligimiz vardi sevgili olmadan oncesi yani
Ama genelev deyince bilemiyorum konu farkli oluyor tabii
Kimseyi bulamayan oraya gider diye dusunuyorum ezik ezik
Yoksa disarida bu isi yapmaya niyetlenen bir insan on dakikada kendine partner bulur yani
Konu sahibinin durumu da biraz degisik ne akil versem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…