- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.731
- 798
Hee hatta öpücükten ok çıkarsın "burayı beni öptüğün gibi öp ateşli gocam" yazsın dimi
Ruj fikrim güzeldi ama dimi emineee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee hatta öpücükten ok çıkarsın "burayı beni öptüğün gibi öp ateşli gocam" yazsın dimi
Ruj fikrim güzeldi ama dimi emineee![]()
Dur ganha bahayım tarüfSen bana bide tarif ver aşkomben simdi tutturamam neyim
![]()
Bak o hiç aklıma gelmemiştiHee hatta öpücükten ok çıkarsın "burayı beni öptüğün gibi öp ateşli gocam" yazsın dimi![]()
@Makaringo
@Greeneliton
PaNickYok
M e g g
bayan nihayet
@nese-li_hilos
@hannaz
Asker yarenleri var mı fikriniz?
@Gebere JacksonHuzurkokulu
daisy rain
Dahlia_
Aranızda bekarlar olabülür kızmayın bana bebişler fikirlerinizi bekliyorum![]()
Sevgili nihoSevgililer günü kutlamayı sevmem ama sana şu fikri vericem
Eki Görüntüle 1948595
Şöyle mini şişeler almıştım zamanında. İçine; eşinle sadece birbirinizi anlatan, hatırlatan minik bişey koyabilirsin. Kimi bına parfüm koyar kimisi saç teli artık aklına ne gelirse..
Anahtarlık, kolye vs olarak saklayabilirsiniz. Aynısından kendine de yaparsan nereye gidersen git yanında olur. Ben böyle düşünmüştüm.
Gonder canim ptt herseyii goturuyoŞalgam iyi fikir benimkide çok sever şalgamı
Bitti feyzoommm bitti 16 marta ne galdı şunun şurasında![]()
Gercekten hic birsey tutamaz bencedee ♡ o yuzden emek verip biseyler yapmak istoyorum :)
Gelirse yaz bana bebisim ❤
Yapıcam kuzum :)Biz 14 Şubat kutlamayız ama bence fikirlerin çok güzel kuzum. Emekle yapılmış herşey daha güzel kazaktan daha çok beğeneceğine eminim eşinin. Yanında kurabiye yaparsan daha ne olsun❤
Alemsiniz yaaaHee hatta öpücükten ok çıkarsın "burayı beni öptüğün gibi öp ateşli gocam" yazsın dimi![]()
Ama bu siselerden almam lazım bebişim evden evdeki malzemelerle yapilacak seyler olsa daha iyi olur benim icin :) ama fikir güzel tesekkur ederim canim benimSevgililer günü kutlamayı sevmem ama sana şu fikri vericem
Eki Görüntüle 1948595
Şöyle mini şişeler almıştım zamanında. İçine; eşinle sadece birbirinizi anlatan, hatırlatan minik bişey koyabilirsin. Kimi bına parfüm koyar kimisi saç teli artık aklına ne gelirse..
Anahtarlık, kolye vs olarak saklayabilirsiniz. Aynısından kendine de yaparsan nereye gidersen git yanında olur. Ben böyle düşünmüştüm.
Hahaha don aldım bazaaardan içlik giysin sıcak sıcak ahahaGonder canim ptt herseyii goturuyo![]()
Aşkom bizde margarin yok burasi köyy markette yohhhŞiirli Kalp Kurabiye Tarifi Yapılışı
- Yarım paket oda ısısında yumuşamış margarin
- 1 yumurta
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 2 kahve fincanı pudra şekeri
- 2 kahve fincanı sıvı yağ
- Yarım su bardağı nişasta
- 1 paket kabartma tozu
- Damla sakızlı vanilya(sade de olur)
- Aldığı kadar un
- İp, kağıt ve aşk dolu şiirler :)
Malzemeleri karıştırıp kurabiye hamuru kıvamına getiriyoruz(Sert olmayacak, ele de yapışmayacak kıvamda) Hamuru tezgaha alıyoruz. Merdaneyle inceltip kalpli kurabiye kalıpları ile kesiyoruz. Köşesine şiirli kağıtları bağlayabilmemiz için delik acıyoruz. (Ben çay kaşığının arkasıyla delip genişlettim, uygun bir şey geçmedi o an elime:)
175 derece fırında rengi dönene kadar pişiriyoruz. Soğuyunca şiir ya da özel not yazdığımız kağıtları kurabiyelerimizin kenarına ister renkli kurdele ile ister ip ile bağlıyor ve sevdiklerimize sürpriz yapıyoruz. :) Afiyet olsun.
Normal şeker olur da margarin şart kuzum kurabiyenin yapısı açısından :/ çok kokmayan tereyağ da olurAşkom bizde margarin yok burasi köyy markette yohhh
Pudra sekeride yok bunlarin alternatifi yok mu?
Sivi yagiylan yapsam olmayyoru mu?
Ama bu siselerden almam lazım bebişim evden evdeki malzemelerle yapilacak seyler olsa daha iyi olur benim icin :) ama fikir güzel tesekkur ederim canim benim
Bende zamaninda siirlerirenkli kagitlara yazıp kavanoza doldurmuştum sonra tulle süslemistim guzel olmustu cok begenmisti![]()
Ama siirleri kendim yazmıştım 2 dizelik.Söylediğin hediye tarzını hiç beğenmiyorum bana yapılsa hoşlanmazdım :/ zevk meselesi:/
Aşkom tereyagı var ama çok koyarsam evdekiler isyan edecek hic yemeden tatlılara gittti hepsi diye gecen seferde margarin yerine tere yagi koymustumNormal şeker olur da margarin şart kuzum kurabiyenin yapısı açısından :/ çok kokmayan tereyağ da olur
Ama siirleri kendim yazmıştım 2 dizelik.
Anlamli sozler uydurmaya calismistim.
O açıdan güzeldi hala saklıyorum o kavonozu çokta güzel tamam mı hıhhh![]()