Sevgililer Gününde Elektronik eşya hediyesi!!

Kusura bakmayın ben kuzenlerinizi çok kezo gördüm.
Onlara göre sanırım hediyeden sayılması için kırmızı gül veya devasa ayıcık olmalıydı:kusmuk:

Allah haset fesat insanlardan korusun ya birde akraba olacaklar :KK12: bal gibi kıskanmışlar sizi buda yetmemiş hevesinizi kursağınızda bırakmak için saçma sapan ergen lafları söylemişler size... galeyana gelip nişanlınızla sorun yaşamayın hediye düşünüp almış ne olduğunun önemi var mı ki :110:

Yıllar önce eşim de bana doğum günümde khve makinesi almıştı, instagramda kahve göre göre içimizin bayılmadığı yıllarda:KK70:
Ben çok sevinmiştim niye kekoluk olsun anlamadım, hala da keyifle kullanıyorum

Var ya, resmen çatlamışlar kıskançlıktan. Dediğiniz makineden bende de var onsuz asla yapamam. Yani siz de çok pasif davranmışsınız bence.

Nisanliniz bir suredir istediginiz bir seyi alarak sizi mutlu etmek istemis. Ne guzel! Birlikte nice guzel kahveler icmeniz dilegiyle... :KK36:

Ergenmi kuzenler ancak ergen kafasinda olanlar boyle bir cumle kurar cunku yetiskin insanlara gore gayet guzel bir hediye kahve makinesi almak istesem sevgilim de biliyorsa kesin onu alacak bana diye beklerdim hatta:)

işinize hiç yaramayan kalpli saçma sapan ıvır zıvır almak yerine her gün kullanabileceğiniz istediğiniz bir şey almış takmayın kıskançlık resmen yaptıkları

Kuzenlerin çok kıskançmış bence ilişkinden uzak tut onları herşeyi paylaşma. Hiç durmayın arayın hemen teşekkür edin ben olsam çok mutlu olurdum.

Sevgililer günü hediyeleşmesi sevmem ama nişanlın senin ihtiyacın olan bir şeyi dikkate alıp gözeterek almış göndermiş işte. Kimin ne dediğini umursama.

Ayrıca çok pahalı bir türlü paraya kıyıp almadığım bir şey o..
Keşke sorsaydın "size neler alındı ki?" diye

Fesatlık yapmışlar yazik ne kadar da kıskanmış zavallılar. Keşke benimkide alsa kahveyi çok seviyorum ve bende makine istiyorum.

Valla bana da doğum günümde bir filtre makinesi alınsa fena olmazdı. Içinden bu ne bicim hediye fikri gecse dekuzenlerinin gülmeleri komiklikler yapmaları biraz seviyesizce olmuş.
sonuçta ütü tava almadı, kendi gösterdikleri tepki daha gereksiz ve saçma.

Burda Almanyada patlamış mısır yapmak için bir alet çıkmıştı bir ara. Biz doğumgünü kutlamiyoruz aslında, ama eşim güzel bir akşam yemeği organize etmiş. Hediye olarak paketden o alet çıktı. Vallaha ne yalan söyliyim bayıla bayıla kullanıyorum hala. Ne zaman film izlesek ikimize onunla patlamış mısır yapıyorum. Bana ne istesem zaten alır, ama bunun hoşuma gittiğini düşünüp alıp gelmiş. Millet ucuz diye düşünsün bana ne. Önemli olan her zaman niyettir.. Kuzeninizler o gelin evi gibi programlara bakan kitleden heralde. Keko gibi kelimeleri aklı başında biri eniştesi için kullanmaz heralde. Kiskananlar caaatlasin :KK70:

aa patlamış mısır arabasına benziyor demi onlar randımanlı oluyor mu ben de istemiştim ama kullanışsız gelmişti kullanışlıysa alayım bari

Yarım saat önce bir konuda eşim bir çiçek aldı demiştim , az önce tefal on the go geldi bana.
Smoothie makinesi , heyecandan ölebilirdim çünkü çok seviyordum bu makineyi.
Eşimin kafasına fırlatıp keko mu demeliyim bilemedim şimdi :işsiz:

ay ben bundan da istiyorum yaaa hemen kullanın da yorum yapın güzelse ben de alacam.

allahım kocam yok ne güzel şeyler alıyolar ben de kendime alam bari :KK70:

bu arada konu sahibi o kuzenlere dikkat et derim. benim böyle kıskançlıktan laf sokan arkadaşlarım kıskandıkları sevgilime az yavşamamışlardı.

X