Sevgililer Gününde Elektronik eşya hediyesi!!

Gayet düşünceli ve şık bir hediye...
E artık arayıp teşekkür ettiniz değil mi
Üçüncü kişileri de bu kadar umursamayın derim

Bence çok düşünceli bir hareket kusura bakmayın ama sizin kuzenleriniz keko asıl.Alamadığınız ihtiyacınız olan birşeyi almış daha ne olsun mutlu olmalısınız.

Ya kahve makinası çok farklı bir şey. Bir elektrikli süpürge falan değil yani. Ben olsam "ayyy çok sevindim ben hemen kahve yapıcam çok istiyordum ama pahalıydı da bu tüh" derdim birde yanlarında arar Aşkımm çok teşekkür ederim derdim ohh canıma değsin.
Akşam da adamın burnundan getirmeyin bence, güzel kahve makinasıyla kahvenizi yapın oturun.

İyi niyetli olsalardı siz hoslanmasaniz bile "adam düşünmüş de almış ne güzel, hemen ara teşekkür et" derlerdi. Acayip fesatlar. Sizin alışkanlıklarınızı ve ne sevdiğinizi bilip ona göre hediye almış. Çok ince bir düşünce bu. Yani ne bileyim hediye alsan bir dert almasan bir dert.

Ay ne var benim esim de epilatör aldi bana onceki bozulmustu. Elektronik alinmaz diye kural mi var hediye hediyedir

Yazık kuzenlerinize. İnternette bir video vardı. Çocuğa doğrama tahtası hediye ediyorlardı teşekkür ediyordu. Ne kadar ruhsuz olmuş insanlar... Onu almış. Sizin için ne yapacağını düşünmüş? Almış yollamış. Emeği hediyeden değerli. Güle güle mutlu günlerde için kahvelerinizi... Afiyet olsun.

Ne ince düşünceli bi nişanlınız varmış bence coookkk mutlu olun kıskanmıişlar onlar :)) her kahve içişinizde 40 yıl hatır sevdiğiniz adamdan olacak daha güzel Bişey var mı:))

Niye öyle düşünüyorsun ben elektrikli süpürgeye çok sevinirdim hele süpürme robotu olsa(bunlara ne ad verildiğini bilmiyorum hani vir vir salonu kendileri süpürür ya onlar) sevincimden delirebilirdim.

Hemen ara teşekkür et. Belki sevgililer günü için almadı sadece öyle denk geldi. Bıktım insanların kendi düşüncesine uymayanları küçümsemelerinden. Onlara bakarak aklı karışan insanlardan da tabi.

Kızdıysan adresimi vereyim bana yolla

Siz kurban olun o kekoya derdim.kahve yapacagim simdi kendime siz heralde keko dediginiz birinin aldigi makineden kahve iceck kadar kezo degilsinizdir der kahkahayi basardim

Kiskancliktan catlamislar
Bana gore muhtesem bir hediye , o anda ciglik cigliga arar sevgimi haykirirdik sizin yerinizde olsam

Kiz delirdinmi nasilkiskanmislarsa kizmak niye nisanlisin o makinede evlendiginde kahve yaparsin birlikte icersiniz cok mantikli cok guzel bi hediye kekolukmus sacmalamislar resmen kiskanclar iyi niyetli olsalar kotu bi hediye bile olsa ole solenip dalga gecilmez burdan anla yani adama tesekkur etmelisin ne kizmasi

Niye öyle düşünüyorsun ben elektrikli süpürgeye çok sevinirdim hele süpürme robotu olsa(bunlara ne ad verildiğini bilmiyorum hani vir vir salonu kendileri süpürür ya onlar) sevincimden delirebilirdim.

ya ondan ben de istiyorum alsa cidden adamı tutar öperim kekoluğu bırak yorulmadan ev temizlenicek ötesi var mı

Kuruyunca çöpe atacağın çiçek yerine adam kahve makinesi almış, bunun neresi kötü anlamadım. Evlenince karşılıklı kahve içer bol bol muhabbet edersiniz, bir kahve tiryakisi olarak eşimde kızıma hamileyken kahve makinesi almıştı doğum günümde, aldığım en anlamlı hediyeydi

Ne kadar hoş bir hediye, kahve bağımlısı olarak eşim kahve makinası alsa çok çok sevinirim.Kekolukla alakası ne illa çiçek,ayıcık mayıcık,çikilota,altın takımı olmalı ki.Kuralımı var yani.Arayın ve güzel bir teşekkürederin nişanlınıza kıskançlığın dibine vurmuşlar yani.Ayrıca hatırı sayılır bir fiyatı var o makinenin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…