Sevgililer Gününde Elektronik eşya hediyesi!!

onlara keşke "çicek alsa kuruyup gidecek,ayicik alsa evin bi yerinde öylece kalacak ama evlenince en güzel sohpetlerimizi karşilikli kahve icerek yapacağiz aşk ile.." deseydiniz.

densizler.
cok guzel bi hediye.
sakin onlara aldirmayin

Nişanlınız çok ince düşünmüş bence. Sizin isteklerinizi önemsiyor ve isteklerinize değer veriyor. Keşke yorumlardan rahatsız olduğunuzu kuzenlerinize belirtseydiniz. Onlar da devam etmeseydi. Şimdi siz nişanlınıza değil kuzenlerinize kızın bence. Nişanlınıza da güzelce teşekkür edin.

Kuzenlerinizin tavrı hiç hoş değil,
ne kadar saygısızca konuşmuşlar.
Dikkate bile almaya değmez.
Benden size tavsiye, üçüncü şahısların yorumlarına bakarak sevdiğiniz kişiyle ilişkinizi ve iletişiminizi zedelemeyin.
İlişkinizde, sadece ikinizin tutum ve yaklaşımları önemli ve belirleyici olursa daha mutlu olursunuz.

Şimdi size kızmak gerek aslında adama değil.
siz 2-3 kıskanç insan yüzünden nişanlınıza arayıp neden bana elektronik eşya aldın bu özel günde diyecek yapıya sahipseniz , evlenmeyin henüz.
birincisi 3. kişilerden çok etkileniyorsunuz demektir.
ikincisi siz daha evlilik olgunluğuna sahip değilsinizdir.
üçüncüsü de çok safsınız kuzenlerinizin kıskançlığını anlamamışsınız.

hediyenin ne olduğu önemli değildir de sizin nişanlınız hediye almakla kalmamış bide jest yapıp çok istediğiniz bir şeyi almayı akıl etmiş zeki adam .

Ya bu resmen kıskançlık . Valla markası ne bilmiyorum ama keşke benim aldığımı da bana anneler gününde , sevgililer gününde hediye etselerdi . Teşekkür etmelisin bence .
Bu arada hediye işine ben de girmem . Sadece bir çiçek o kadar :)

bence gayet hoş bir hediye olmuş
sevgililer günü diye illaki takılar, çiçekler, ayıcıklar falan mı alınmalı
aksine bence sizin isteğinizi önemsediği için aldığı hediye hepsinden kıymetli

Gayet guzel bi hediye begendgnz bisi almis bence kiskanmis kuzenlerin.herkesin zevki tercihi ayni olamaz

istediğin ve paraya kıyıp alamadığın bir ihtiyacını almış
düşünmüş yani
incelik göstermiş
ben bu açıdan bakıyorum

Hem kibar hem kullanışlı çok da güzel bir hediye.
Ben bir kahve sever olarak çok mutlu olurdum.
Siz de neden moralinizi bozuyorsunuz ki önlerinde.
Ben olsam "Ah aşkım benim ya nasıl biliyor beni neyle mutlu edeceğini" der kocaman gülümserdim.
Onlar da amacına ulaşamazdı.

Ayrıca bir çok insanın yazdığı gibi ben kendi içinden gelerek yazdığı bir kutlama kartını bile kalpli ayıcığa tercih ederim!

kahve makinesi beyaz eşya sayılmaz. ütü falan alsa haklılar derdim de saçmalamış kuzenleriniz. üstelik istediğiniz bir şeymiş bence çok güzel bi hediye ben çok severim kahve.

biz de bi arkadaşımız çay delisidir doğum gününde arkadaşları birleşip tiryaki makinesi aldık bilmem kaç bardaklık çay çıkıyor biz de mi öküzüz yani?

Ne fesat insanlar var ya... Kıskanç ve fesat

Hadi onu geçtim, sizin yaşınız çok mu küçük ki insanların ne düşündüğünden bu kadar etkileniyorsunuz?

Nisanlisiniz zaten yeni ev kuracaksiniz, kuruyorsunuz. Eviniz için alınmış bişey. Sevgili olsanız kahve makinası garip olurdu ama su durumda komik veya saçma bulmadım ben. Kiskanmislardir.

O adama niye böyle bi şey aldın dersen asıl keko sen olursun. Ya bu kuzenler kbakmayın ama ne gerzek ya. Bence varya bu o kadar anlamlı ve o kadar güzel bir hediye ki. Adam senin beğendiğini istediğini alamadığını biliyor ve gidip kendisi alıyor sürpriz yapıyor. Ne alacaktı parfüm mü, aksesuar mı? İleride her kahve yapışında her görüşünde sevgilini o güzel günü hatırlayacaksın. Bu onlardan daha anlamlı bir hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…