Ya bu resmen kıskançlık . Valla markası ne bilmiyorum ama keşke benim aldığımı da bana anneler gününde , sevgililer gününde hediye etselerdi . Teşekkür etmelisin bence .Arkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.
sizce de cok mu kötü olmuş?
Gayet guzel bi hediye begendgnz bisi almis bence kiskanmis kuzenlerin.herkesin zevki tercihi ayni olamazArkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.
istediğin ve paraya kıyıp alamadığın bir ihtiyacını almışArkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
en doğru yorumHayret bir şeysiniz. Hala teşekkür etmediyseniz çok büyük kabalık. Kalpli ayıcık mı gönderseymiş yani? İstediğiniz bir şeyi almış paraya kıyıp işte. Nişanlınıza kızacağınıza kuzenlerinizle mesafe koyun bence.