Sevgililer Gününde Elektronik eşya hediyesi!!

Ne istedigini aklında tutmuş onu almış. Kolaya kaçıp kıytırık bir gulde alabilirdi. Kuzenlerin gulecek daha komik şeyler bulsunlar bence çünkü gülünecek bişey yok

Ya kırmak istemiyorum ama bulupta bunamak bu olsa gerek heralde bence kuzenlerinize cevabı iyi verememissiniz ben olsam derdim benim istediğim şeyi düşünüp almış ona ellerimle 40 yıl ve fazlasını kahve hazırlamami isteyen bir adam solacak gul veya altın vs yerine ikimizin ortak kurcagi bir yuvaya aldığı hediye bazen bu kızları anlamak zor valla

Kahve nin anlamı benim için aşkla eşdeğer Allah ayırmasin kahve ile beni.Kahve içmek benim için hayatımın en büyük mutluluklarindan biri.İleride beraber başbaşa içeceğiniz kahveleri düşünup sizinle o mutlulugu yaşamak istemiş olamaz mı ? Bence çok hoş romantik bir hediye.

Ne kadar hos bir hediye :)
Biri bana alsa cooook sevinirdim, bir de erkek arkadasim alacak
O kuzenleri buyuk bir zevkle susturur, kahve makinesi alan sevdicegime hayatta laf ettirmezdim

Çok ince bir düşünce. Kiskanmis kuzenleriniz. Benim ne istediğimi biliyor romantik aşkım darısı başınıza deyip nisanlinizi aradaydiniz keşke. Çatlatin öyle diyenleri. Her ilişki farklıdır. İlla ki ciceç böceğe mı para harcasın düğün öncesi. Gayet mantıklı ve ince bir insan.

Kuzenlerine ne hediye gelmiş acaba keko olmayan elit sevgilileri varsa?
Siz ancak mutlu oldugunuz için arayın ve teşekkür edin bence. Ne istediğinizi biliyor sizi önemsiyor.

Gayet cok güzel bi hediye cicekler bi yere kadar ama elektronik 10 yila kadar devam eder belki ömür boyu, affedersin ama kuzenlerin cok kiskanmis nisanlina cok tesekkür ettigi ve sevindigi söyle kendini sansli say

Çok güzel bi jest olmuş. Kıskananlar çatlasın

bence agır kıskanmıslar sızın buna dolup ıcerlemenıze sasırdım
sahsen ben cok mutlu olurdum bır kahve mudavımı olarak
hedıye ıste daha ne olsun hemde sevdıgınıızı almıs cok ınce
ıyı gunlerde kullanın

Bence onemli olan düşünülmek. Sizin o makinayi begendiginizi aklina kazımış ve boyle bi sey yapmis bence cok iyi yapmis helal olsun. Artik cicek kazak vs klişeleşti asıl. Kuzenleriniz resmen kiskanmis. En azindan size bi hediye gelmis onlara ne gelmis :)

begendigin bi esyayi sana almasindan daha guzel ne olabilir. yerinizde olsam kuzenlerimin yaninda arar ballandirarak tesekkur eder. sonra da o makineyle kendime kahve yapardim. kuzenlere de sorardim icen var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…