Sevgililer Gününde Elektronik eşya hediyesi!!

Bende hediye kahve makinası istedim eşimden valla kuzenlerin kıskanmış

Nişanlı mı kahvaltıya çagırdım, makina da kahve yaptım ve ^ 1 kahvenin 40 yıl hatrı varmış, bize 40 yıl yetmezdi diye makinasını almış yarim ^ diye whatsappta paylastım

Çok güzel cevap vermişsin tebrik ederim
Bak gördüğün gibi kıskançlıktan yapmışlar
Bir daha insanların etkisinde kalma lütfen
O sana herkesin absürd bulduğu bir hediye bile alsa bu ikinizin ilişki dinamiği başkalarını bulaştırma

Ahahahaha ya çok güldüm yanlış anlamayın ama bence o da keko değil ki ama içli köfte yapma makinası olduğunu bilmiyordum o nasıl bir şey ya

çok mantıklı bi hareket :) nişanlınız sizin sevdiğinizi biliyor hem de evlenince kendisi de kullanacak .kuzenlerin resmen kıskanmış ya açık açık çekememe durumu bu ben olsam boynuna atlardım :)

hem kıyma makinası hem içli köfte yapıyor arn.ca marka markayı tam yazmadım belki yasaktır diye. şimdi kullanıyorum, ne güzel içli köfteler oluyor karnımız doyuyor

Böyle kuzen mi olur ya.

Benim kuzenlerim enistelerini sever savunurlar.

Enişteleri de onları sever.

Kıskançlık , fesatlık , lafını bilmezlik... hadsizlik.

Ben olsam kesinlikle tavrımı koyarım.

Benim kuzenlerim böyle işte. Ve ben herkesi böyle zannediyordum.

Arayıp kızacağım hepsine. Sizin yüzünüzden salak gibi herkesi iyi niyetli zannediyorum diye.

afferin kızz tam benim gibisin eline diline sağlık

Kahve makinesi kadar güzel bir hediye bulunmaz eğer kahveyi çok seviyorsanız. Ben sizin yerinizde olsam kuzenlerime hadlerini bildirirdim. İsterseler kırılsınlar sorun olmazdı benim için.

nasıl kıskançlıktan çatlamışlar az kalsın çatırt diye ses gelecekmiş size bunu bile alan yok deyiverseydin.Nişanlını aramadıysan hemen ara, patavatsız kuzenlerin yüzünde bozma çocuğu.Aferin düşünceli çocukmuş, sevgililer günü denen tüketim ve kazıklanma zırvalığına da kapılmamanız daha da güzel

Yapıyor da ben söyledikten sonra ne anlamı kalıyor kız :)

Yapıyor da ben söyledikten sonra ne anlamı kalıyor kız :)

Ya ben de böyle düşünüyordum başta ama bir de şu açıdan bak.
Eğer senin istediğin şeyi yapmayı istemese zaten yapmaz ki.
Sen şimdi ona bana yağmur altında gitarla şarkı söyle desen, yapası yoksa yapmaz.
Ama seni mutlu edecek bir şeyse yapar, yine istemiş oluyor yani, napalım bizimkiler de böyle bir cins, bak öğren bunları diye sabırla anlatıyorum, bir gün öğrenecek umarım

inşallah canım inşallah sabır diyorum :)

İlk anneler günümde eşin şu elektronik çaycılardan almıştı. Açınca kısa bi şok yaşadım. “Cidden bunumu aldın ilk anneler günümde” dedim. “Evet ama bak bordo” demişti coşkuyla Bende gülüp teşekkür edip öpmüştüm. Önemli olan neye ihtiyacımız olup düşünceli davranmaları değil mi? Bence nişanlınız çok tatlı bi hediye almış. Elalemin lafına bakıp aranızı bozmayın. Kalbini kırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…