- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 35.932
- 28
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onudq almasaymıs keşke :))) komik olmusEn azından pasta almıs
ya onu da almasaydı
Hahahaha kahkaha attım valla :)) para iyimiş yanlız :))Vallahi benim eşim bir hafta önce para verdi bana sevgililer günü için kendine ne istiyorsan al karıcım dedi. genelde çiçek alır ama almasa bile canı sağolsun.
Valla ben çok memnun oldum açıkçası istediğimi de aldım :)Hahahaha kahkaha attım valla :)) para iyimiş yanlız :))
Almıs olmak için maksat :)) pasta almak nedir ya. Valla keske hıc almasaymiş çok komik olmusYalandan pasta ne? Kesilip yenilmiyor mu?
Çok mantıkkı ben bi düşüneyim :)Bosan.
Bende cok memnun olurdum :))) eşime diyicem hediye almadın para ver barı :))Valla ben çok memnun oldum açıkçası istediğimi de aldım :)
Ay valla benim eşim pasta alsa çok hoşuma gider şöyle frambuazlısından hem de. Aman evlilik yıl dönümü doğum günü filan kendi özeliniz olan günlere önem vermeni tavsiye ederim sevgililer günü herkes için aynı gün filan ne bilimAlmıs olmak için maksat :)) pasta almak nedir ya. Valla keske hıc almasaymiş çok komik olmus
Yalandan pasta ne? Kesilip yenilmiyor mu?
Geçti yıldönümümüz kutlayamadık sorunlarımız vardı .Aslında önemsemem böyle günleride .Pasta almak bı tuhaf geldı bana :)Ay valla benim eşim pasta alsa çok hoşuma gider şöyle frambuazlısından hem de. Aman evlilik yıl dönümü doğum günü filan kendi özeliniz olan günlere önem vermeni tavsiye ederim sevgililer günü herkes için
Ay anacım ye gitsin be takılma boşver :) canım çekti bakGeçti yıldönümümüz kutlayamadık sorunlarımız vardı .Aslında önemsemem böyle günleride .Pasta almak bı tuhaf geldı bana :)