- 11 Aralık 2018
- 40.393
- 250.956
- 598
OhaaaaaaYeni görüyorum konu sahibi 41 yaşındaymış
Alköl yoktur alkölRestorandan 300 liraya kalkılıyor mu ya? En son geçen yaz sonu gittik yemeğe 600 lira verip kalktık. Ondan sonra da dötümüz yemedi
Alkölsüz yemeğe yemek demem benAlköl yoktur alköl
Yemeği dışarıda ye alkölü üstüne evde iç daha hesaplı olur sanırımAlkölsüz yemeğe yemek demem ben
Ahahah yok yav onun da bi anlamı yok. Alkölünü kendin getir mekanlarına dadanacaz bundan sonra sanırımYemeği dışarıda ye alkölü üstüne evde iç daha hesaplı olur sanırım
İkinci eş olması, kendisinin daha önce evlilik yapmamış olması ve eşinin ikinci evliliği olması. Kaynanasının kendisini hiç sevmemesi ve eşinin aldığı çiçekleri dizleriyle ezmesi...Bu konuda bu kadar kompleksli olmanızın nedeni nedir?
Şu son fiyatlardan sonra ben cimri olmayan halimle içemiyorum sence konu sahibi içebilir miAlkölsüz yemeğe yemek demem ben
Varsa öyle mekan kaçırmaAhahah yok yav onun da bi anlamı yok. Alkölünü kendin getir mekanlarına dadanacaz bundan sonra sanırım
Evde seri üretimŞu son fiyatlardan sonra ben cimri olmayan halimle içemiyorum sence konu sahibi içebilir mi
Hepsi ona dönüyor yavaş yavaş. Yoksa batacak adamlar.Varsa öyle mekan kaçırma
Yazık günahHepsi ona dönüyor yavaş yavaş. Yoksa batacak adamlar.
Ona aldığınız hediyeleri iade edip kendinize lisanslı bir hediye alın siz benceben romaniğim demedim ama benim hediyeme kendisi bayıldı hem yeleğide sırtından çıkartmıyor keşke kendiside o kadar düşünseymiş hem bilmiyorum biliyormusunuz lisanslı ürün denen birşey var öyle parası az buz değil
Seneye eşim sevgililer gününde bir gül bir pasta bile almadı ühüüüü diye konu açarsınız siz.pasta ve gülle kutluyorsa hiç kutlamasın evet bunu söyleyeceğim
Kadın arabaya emekleyerek biniyordurÖnceki konuda, kayınvalidesinin, arabada arkada oturdu diye kocasının aldığı gülleri diziyle parçaladığını yazmış. Arka koltukta otururken gül dizle nasıl parçalanıyor orasını da anlamadım. Bağdaş kurarak mı oturdu acababir de yine aynı kayınvalide sevgililer gününde yemeğe çıktıkları için sinir krizi geçirmiş, e konu sahibi de sinir krizi geçirdiğine göre kayınvalide de haklı o zaman . Demek o da bu durumun yanlış olduğunu düşünüyor. Ay ne zor hayatlar.
Yok ben iş-para konusunu kastettimİkinci eş olması, kendisinin daha önce evlilik yapmamış olması ve eşinin ikinci evliliği olması. Kaynanasının kendisini hiç sevmemesi ve eşinin aldığı çiçekleri dizleriyle ezmesi...
İnanmıyorum çok romantik hediyeymis gerçekten.şişme yelek eşofman takımı aldım
Önceki konuda, kayınvalidesinin, arabada arkada oturdu diye kocasının aldığı gülleri diziyle parçaladığını yazmış. Arka koltukta otururken gül dizle nasıl parçalanıyor orasını da anlamadım. Bağdaş kurarak mı oturdu acababir de yine aynı kayınvalide sevgililer gününde yemeğe çıktıkları için sinir krizi geçirmiş, e konu sahibi de sinir krizi geçirdiğine göre kayınvalide de haklı o zaman . Demek o da bu durumun yanlış olduğunu düşünüyor. Ay ne zor hayatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?