- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
LİSANSLI hemieminim emekli yaşlı amcalarda spor LİSANSLI şişme yelek giyiyordur ayrıca pijama değil LİSANSLI EŞOFMAN
Cimri misiniz?ben gül pasta ve yemekten mutlu olmadım hemde hiç özensizce günü geçirmek için yapılmış birşey benim fikrim bu katılan katılır katılmayan katılmaz hem çöpe gidecek yemek pasta ve güldense LİSANSLI eşofman takımı ve LİSANSLI yelek daha iyidir hem kendisi gayet mutlu ama ben değilim hakaret edecek birşey yok
Ha onemli olan parasi yani, yazik o kocayaben romaniğim demedim ama benim hediyeme kendisi bayıldı hem yeleğide sırtından çıkartmıyor keşke kendiside o kadar düşünseymiş hem bilmiyorum biliyormusunuz lisanslı ürün denen birşey var öyle parası az buz değil
Bence cok zayifsin, hosuma gitmiyo tipin, tipsiz gibi biseysin demek istemis bile olabilir.Geçiştirmiş eşiniz çok belli, size değer vermiyor.
Pasta nedir öyle? Sen pisboğazsın anca bunu yersin der gibi. Bildiğiniz hakaret bu.
Boşanın.
Bence cok zayifsin, hosuma gitmiyo tipin, tipsiz gibi biseysin demek istemis bile olabilir.
3. Sayfada belirttim, yine diyorum konu sahibi haklı. Beni eksilemiş ama olsun. Eşi tam bir kereste. Her kadın güllerden hoşlanır diye genellemiş, kadın ruhuna saygısı yok bi kere adamın. Ya şöyle adamlar nasıl evlenip yuva kurabiliyor yazık, konu sahibini harcar bu adam. Kötü adam, insanlığı sorgulanası bir adam bu belli. Boşanın. Boşanmayacaksanız da baba yapmayın bu adamı.
Pasta almış ya bu bildiğiniz hakaret bildiğiniz sabotaj. Konu sahibi kilo alsın diye yedirdikçe yediriyor. Ben böyle fantezisi olan pislik adamları izledim hep tlc ağır hayatlarda. Kadını obez etmeye çalışan, hasta ruhlu adam. Iyyy tam boşamalık koca.
Ya bi de böyle kereste birine lisanslı haşortman takımı yelek almış konu sahibi kıyamam ya. Bu adam belli ki çok odun, sizi harcayacak. Ya bdvde okuduğum en sinsi en içten pazarlıklı erkek bu. Bunu koca diye koluna takmaya utanır insan. Kadın ruhundan asla anlamadığı ortada, pis kapitalizm kölesi klişe adam. Gül ve pasta nedir ya, bu resmen "Karıcım sen her kadın gibisin" demek. Bu kadın kendini nasıl özel hissedecek el insaf!!
Kıymetini bilmiyolar Strobe, psikologa, evlilik danismanina gitse ayni seyleri duyacak halbüsü, tespitini yediimOlabilir, her şey beklenir bu adamdan. Konu içinde diğer tespitlerimi de paylaştım zaten.
Boşanmalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?