• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer günü

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Nişanlı olarak ilk sevgililer günümüz olacak. Geçen sene sevgiliykende kutlamıştı. Geçen sene sonsuzluk kolyesi almıştı nişanlım sevgiliyken 14 ayar olanlardan. Şimdi ben sözlenirken alyans alındı bir de orta parmak yüzüğü. Tektaş beştaş vs alınmadı. Hatta orda bir beştaş gördüm beğendim ama ses çıkmayınca almadım. Sorum şu nişanlıma 14 şubata 1 hafta kala desem ki bana o beğendiğim beştaş ı alalım mı diye sizce abes mi olur yoksa isteğimi demeli miyim sonuçta nişanlım diye

Şimdi okuyunca çok abes duruyor ama ben genelde kendim severim hediyemi ya da ima yaparım mesaj yerine gider. Alan memnun veren memnun anlayacağın hem sevgilim hediye dusunme derdinden kurtulur hem ben istediğim hediyeyi almış olurum. Bir kaç kere kendi düşünüp almisligi var inanır mısın hiçte beğenmedim onları o yüzden en makbulü dürüst bir şekilde ifade etmek bence.

Şimdi okuyunca çok abes duruyor ama ben genelde kendim severim hediyemi ya da ima yaparım mesaj yerine gider. Alan memnun veren memnun anlayacağın hem sevgilim hediye dusunme derdinden kurtulur hem ben istediğim hediyeyi almış olurum. Bir kaç kere kendi düşünüp almisligi var inanır mısın hiçte beğenmedim onları o yüzden en makbulü dürüst bir şekilde ifade etmek bence.
Bana da öyle geliyor düşünceniz için teşekkür ederim . Peki nasıl ima edeyim

ben inanmiyorum bu sevgililer gününe esim sevgilim ya da nisanlim bana her zaman farklu ve özeldir bi gün degil sevdiginiz sürece hergün ayri olmasingerrk ve türk toplumu olarak müslüman ülkesinde herseyimizi ysbancilara uyduruyoruz bence söyleme ne gefek almak istese zaten alir yani bosver

Bana da öyle geliyor düşünceniz için teşekkür ederim . Peki nasıl ima edeyim
Instagramdan istediğim şeyi mesaj atarım ya da whatsapptan bu güzel mi aşkım diye felan eğer alacak olursa hayır güzel değilmiş der sonra alır gelir filan ya da birlikte bakariz ben sorarım nasıl diye beğendiğimi anlarsa imkanı varsa alır

Back
X