Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

aklımda hiç bişey yok
akşam dışarı çıkma şansımızda yok
sevmem o günü ben benm için özel bi gün değil ama o bişeyler bekliyodyr
ne yapcam ya 3 gün kaldı şurda

Selam kızlarr
Bu sevgilimle ikinci 14 şubatımız olucak birlikte olmıcaz maalesef
Bende hediyemi bugün kargoluyorum... Sarardan çok daha önce aldığım cüzdan kemer seti ( vermek bugüne ksımet oldu ) Yine sarardan çorap aldım aşkıma Birde kol düğmesi.. Güzel birde mektup yazdım Askerdeyken mektuplaşıyorduk biraz nostalji olsun

Geçen senede kitap yazmıştım aşkımızı anlatan.. Tanıştığımız günden o güne kadar olan herşeyi.. Kapak tasarladım bildiğiniz kitap haline getirmiştim

Birdeeee ( fazla olmadım dimi ) geçen hafta bi kutu süsledim.. kırmızı.. üstünü hediye paketi gibi yaptım.. kapağının iç kısmına kolajlayıp fotoğrafçıda bastırdığım resmi yapıştırdım.. minik minik notlar yazdım rulo halinde.. vee yumuşak şekerlerr İçini ağzına kadar doldurdum onlarlaaa Aşkımın yanına gittim ona verdim çok beğendi; beğenemedim diyemez zaten Sonra oturdum aşkımla birlikte şekerleri yedimmm

Son düzenleme:
çok güze siyah inci,
Ben de evi süsleyeceğim yapabilirsem.
Kırmızı kağıttan kalp şekilleri keseceğim, güzel güzel sözler, küçük küçük anılar yazacağım hepsine. Görünmez iple onları tavandan sarkıtacağım. Salonda kalp yağıyormuş gibi olacak. ipi tavana yine şeffaf bantla yapıştırtacağım.
İyiki hafta sonuna denk gelmiyor, yoksa hiç bir süprz hazırlayamazdım.

evli olmak ne güzel..

biriniz banada bir fikir versin nolur çok çaresizim,bu bizim ilk sevgililer günüberaber olamıcaz biliyorum ama olsun.o hediyesini dünden göndermiş bugün elimdeydi çok sevinddim çünkü hiç bekllemiyordum okadar işinin arasında buna zaman ayırıabileceğine çok çok sevindim sıra bende biliyorum ama aklıma bişey gelmiyor

yardım bekliyorum

ben sihirli kupa yaptırdım hani şu normalde siyah olup sıcak su koyunca resimlerinizin ortaya çıktığından. (Fotoğrafçılar 1 günde yapıyorlar) kalp şeklindeki kağıtlara güzel sözler yazıp bardağın içine koydum. Bir güzel süslü bir paket yaptım.
Ayrıca kalp şeklinde çikolatalar aldım.
Ve 1 saattir de onu mail bombardımanına tuttum. Sevgi sözcükleri ve güzel şiirlerle dolu
Tabii nişanlım bunları ancak yarın öğrenebilecek

kızlar biz haftasonu sevgililer günümüzü kutladık
altın bihter kolyesine benzer bi kolye almış aşkım bana bayıldımm
sonra beni sahilde çok güzel biyere kahvaltıya götürdü
ayrıca çiçek aldı

bende ona saat aldım oda bayıldı saatine

Benimki beni Beylerbeyi sarayına götürdü orda kahvaltımızı yaptıktan sonra sarayı gezdik çok güzeldi :) Bana sevgiliye özel saatlerden almış üstünde ikimzin adı ve birkaç güzel söz yazıyo çok mutlu oldum :) Ben ala ala uyuz bi kravat aldım odunluk diz boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…