Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

ama hediyesini kitap yazdirmak olarak dusunmuyorum artik,cuma gunu is cikisi bir fotografci ile gorustum 25 Tl dedi ve kirmizi kalp seklinde cercevesi olan bir duvar saati yaptiracagim ortasin da da ikimizin resmi olacak ayyyyy bence bu super olacak :)

azelya55 hic sorma canim vallahi buyuk bir yuk kalkti uzerimden dilerim side bu hediye isini atlatirsiniz biran once :)

adacım bende duvar saati yaptırmak istiyorum ama hala kararsızım yanında pasta kendim yapıcam

kızlar bende düşüncemi paylaşmak istedim yazılanları okudum öncelikle birbirinden güzel hediye seçenekleri var ama benim nişanlımın yaşadığı ortam dolayısıyla kalpli aksesuarlar resimli duvar saati... yaptırmama imkan yok.nişanlı olarak ilk sevgililer günümüz olduğu için birkaç hediye alacağım alacağım hediyelerin yanısıra yapmayı planladığım şey photoshop ile resimlerimizi yapacağım (biraz fazla sayıda yapacağım)sonra bu resimleri çıkarttıracağım ve bir ajandaya resimler şiirler ve duygularımı ekleyeceğim.ajandanın ilk sayfasına yaptığım bir resmi yapıştıracağım ve ilk tanıştığımız güne ait bir kaç not sonra ismine özel şiir(ismine şiir yazdığımda çok sevmişti ve şiir yazmayıda severim) ona yazdığım diğer şiirler özel günlerimize ait akılda kalan o güzel duygular ve ara ara sayfalarda yine yaptığım resimler aramızda 16 saatlik mesafe var ona olan özlemim ...sizce nasıl olur???

adaa canmmm saat şık olur güzelimm
gamzeli gelin sennkide çok romantik olur
şiir yeteneğim hiç yok zannederdm ama geçen gün aşkımın ismine şiir yazdm kötü de olmadı :)))

ya benm nişanlımın doğum günü de 14 şubat :) sizce iki tane mi hediye almam lazım yoksa bi tane idare eder mi:) sizin fikirlerden ortaya bi karışık mı yapsam

ben atkı oruyorum :)) malum havalar bırden sogudu
bır de resımlerımızden bır slayt hazırlayabılırım ..

ama ona gore sacma bır adet sevıyorsa her zman sevıormus ..ben de bı ara tek tasımı degıstırelım sonra fılan demıstım unutmadıysa belkı suprız olur bana

kızlar ben şöle düşünüorum bi program var picasa die o programda resimleri süslicem böle.ondan sonra onları bastırıcam fotoğrafları bi ajandaya o fotoğraflardaki anılarımızı iyi yada kötü hepsini yazıcam.o benim önceden şiir yazdığımı biliodu.bana hiç yazmıosun die surat yapıo bazen aslında yazmıorum değil yazıorum ama saklıorum böle günlerde lazım olur die zemuszemus birde atkı örüorum aşkıma inş oda biticek az kaldı üzerine kendi parfümümü sıkıcam baylıo parfümümün kokusuna.hediye kutusuna koyup aşkıma vercem içine de not : benim aşkım kadar seni ısıtabilrmi bilmiyorum ama idare et. die.birtande yanına küçük miki fare alıcam kaydirigubbakcemile3 onu almamın sebebi ise onun adı bana göre miki fare benmki ise bugs bunny birbirimizi kızdırmanın yolları bu.azıcıkta muzurluk katim işin içine.hehehehhe

kızlar bende photoscape die bi program var çok güzel çok işe yarıyo belki bilen vardır.bende onla çok güzel fotolar yaptım çıkartıcam..atkımada devam ediyorum.saatide son hafta alıcam sonra çooook şık bi kutuda gebzeye canım aşkıma göndericemmmsüprizzzzz

kızlar daha once yazan oldumu bilmiorum hepsini okumadım ama isimlik alabilirsiz masasının ustune..tabi bunun için işinn ne oldugu onemli..ben size ekleyim bikac ornek benm begendklerimi fikir olsun size..hem bence gayet guzel bi hediye olur surekli gozunun onunde olur her baktıgında siz gelirsiz aklına:lepi:

kızlarrrr karnem nasıl olmuş sizce? zemuszemus sizce renkli renkli mi yapiim yoksa böyle mi kalsın:uhm:

aklıma gelenlerden bazılarını paylaşmak istedim belki farklı fikirler oluşur.

bi kutu içine küçük kağıtlara 15*20 tane seni seviyorum çünkü gibi yazılar yazmak.

masa üstüne resimli saat yaptırmak olabilir.

yine ikimizin resimleri ile kupa yaptırmak olabilir.

saat düşündüm olabilir ama resimli değil olumunekankayizsmile

resimli çakmak olabilir ama çok pahalı daha uyguna bulabiirsem

yada kol düğmesi uyguna buldumm

Son düzenleme:
Ben hala karar veremedimeyvahedigeldismile
6 Şubatta nişanımız var ona adapte olmuş durumdayım sevgililer günü geri planda kaldı..
Ben öle kitap,saat,bardak vs. gibi romantik hediyeler düşünmüyorum.Atkı falanda öremem.Sanırım kazak,hırka gibi bişeyler alıcam.Yada hiç almasammı
-tatlicadiarzu-

ilk nişanlı haftanız olacak bence duruma göre bak
zaten birbirinizi vericeksiniz yüzüklerinizi takıcaksınız en güzel hediye kaydirigubbakcemile

ya arkadaşlar internetten özel kitap yazdıranların kitapları ne oldu acaba??ellerine ulaştımı onlar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…