Tamam canım ben üyeyim bakarım.Sağol Canım
Canım Önerin Güzel ama bizimkine göre değil. Örgü ÖYle eldiven falan.
Bakarım hemen canım indirimlere falan.
hmmm anladım cnm ama rengi farklı olablr zaten kırzmıyı her erkek sevmeyebilir sırnaşık şey
kıslar benden size bir kac hediye tavsiyesi vereyim ben yapmıştım bizzat kendi ellerimle;
1. sihirli kupa yaptırmıstım googleye yazınca cıkıo zaten ben iki resim secmiştim birinde biz birindede sahilde seni seviyorum die yazmıstım onu koydum görünce şok oldu kupanın rengi acılınca tabi benimki ev tasırken kulpunu kırmış sonra yapıştırmış ama ne kızmıştım yaaa .
2.ayy bu hediyermi cok vegenmişti taamamen kendi emeğim ve yaratıcılıgım sizede faydm dokuunsun şöyleki ben bu hediyelik satılan yerlerden kçüçük bir ktu aldım kare acılıp kapanabilen ama tepeden komple cıkan deil bi tarafından acılan nyse bunun kapagının içine " seni neden seviyorum biliyor musun?" diye yazdım ve kahverengi ince kartonlardan aldım ona pembe renkli kalemle kendi sebeplerimi yazdım "mesela çünkü; bana değer verdiğin için" gibi şeyler falan yazım 10 tane falan ama küçük yapınki kutuya sıgsın sonra bunları kursun kalemin etrafına sardım yuvarlamak için karton ya sert elle yuvarlanmıo, sonra pembe organzeden bu nişan yüzüğne takılan kurdele gibi şeyden aldım onları tek tek bagladım kesip kesip, sonra o kutunun içine rengarenk incili boncuklar aldım ve kutuya hepsini koydum şimdi odasında en güzel yerde duruyor onlar cok begenmilşti çok dugulanmıştı keşke resmini cekseydimde koysaydım yaa size bböle iki farklı hed,ye öneridsinde bulunablirim. şimdi askerden gelcek bende ne hadiye alacam die düşünüom valla yaaaa ama ikincisinde kendi emeğiniz old. için daha anlamlı oluoyr ve ilerde evlenince evimin en güzel yerine koyacagım onu :kedi:
merhaba kızlar ben yeni üye oldum bu sayfayı bulmak için çok uğraştım. yorumlarınızı okuyacam ama önce kendimden bahsediimm. 5 yıldır sevgiliyiz sonunda nişanlandık bu bizim ilk sevgililr günümüz çok romantik bir hediye almak istiyorumm.. yardımlarınızı bekliyorumm:):)
merhaba kızlar ben yeni üye oldum bu sayfayı bulmak için çok uğraştım. yorumlarınızı okuyacam ama önce kendimden bahsediimm. 5 yıldır sevgiliyiz sonunda nişanlandık bu bizim ilk sevgililr günümüz çok romantik bir hediye almak istiyorumm.. yardımlarınızı bekliyorumm:):)
hoşbulduk kızlar okuma fırsatım olmadı henüz bakcam birazdan.. 5 yılda çok hediye aldım ama bu farklı olsun baştan aşağı romantizm içersin istiyorumm...
tatlım istersen benim yazdıgıma bak 1 sayfa öncesinde begenirsen oda orjinal
tatlım o söylediğine benzer bende doğum gününde yapmıştım.. sandık şeklinde küçük bir kutu aldım içerisine renkli kağıtlara sevdiğim yönlerini yaşadıklarımız güsel anılardan yazdım çok beğenmişti sefgilimm.. bu defa farklı olsun ama demiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?