Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

azelyacım ayrıca bışı daha sormak ıstıyorum slayt yerıne işyerınde masasının ozerıne koyabılcegı tarzda plaket veya vs seyler nasıl olur

oglumun bıtane beyaz tişörtü var ben kendım yazsam nasıl olur
Cnm plaket konusundada bana yardımcı olursan super olur burda senınkı gıbı bışı bulamam

oglumun bıtane beyaz tişörtü var ben kendım yazsam nasıl olur
Cnm plaket konusundada bana yardımcı olursan super olur burda senınkı gıbı bışı bulamam

Kendin yazsan da olur ama baskı olduğunda daha hoş durur gibime geliyor, fotokopiciler tişörtü yaparlar, 6-7 en fazla 10tl.ya.
Plaket konusunda da ben öğleden sonra eşimden öğrenirim fiyatını, akşam 7 gibi de sana yazarım olur mu?

markafoniden aldım saat :)bağlantı kablom yanımda değil ekleyebilseydim keşke resmini hemde çok uyguna aldım:)

markafoniden aldım saat :)bağlantı kablom yanımda değil ekleyebilseydim keşke resmini hemde çok uyguna aldım:)
Güle güle kullansın..Ben de saat istiyordum ama fiyat limitimi aştı..Onu inşallah evlililik yıldönümümde alırım :hulya:

kızlar örgü örmekten anlayanlara süper bişey buldum nette şimdi resmini koyucam hemde kolay bilek kısmı lastik örgü diğer kısımlar düz örgü.. yarım şekilde örüp birleştiriosunz kızlar eger beğndiyseniz ve yapabilecksniz süper bi hediyeee çokta romantik :asigim:

Aşıklar üşümesin | BirHobi.com

resmi ekleyemdim image shack açılmıo kusura bakmayın mafoldumben
umarım işinize yarar kızlar boshayallersmile

Atkı bize de olabilir ama ne biliyim işte.
Gerek görmüyoruım daha farklı olsun atkıyı yaparım yine bi ara.. :sm_confused:
Yaz gelince falan :roflol::roflol::roflol:

Şu anda Puma kampanyası var ayakkabı çanta giyim ihtiyacı olan hediyelik düşünen kaçırmasın, isteyenede davetiye yollayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…