Hoşbulduk caspersy..
Süper olur valla hadiii kızlar herkes gelsin ve fikrini paylaşsın:)
Ben bi fotoğraf albümü hazırlamayı düşünüyorum bazı sayfalarına resimlerimizi yapıştırcam mesela kalp şeklinde kesip bazı sayfalara güzel sözler şiirler yazmayı düşünüyorum:)
Bide atkı örüyorum zaten onuda vericem:)
He bide bi kazak fln alırım diyorum:) yeter heralde bukadar:)
Böyle düşünmüştüm bakalım neye karar vericem kaydirigubbakcemile3
fotoğraf albümü çok güzel olur canm ama ben geçen sene fotoğraflarımızı yastığa bastırmştm ve fotoğrafla ilgili bi sürü şey yaptım bu bana uymaz :))) ayy atkı örmeyi istiom da yetiştiremem ki çalışıyorumm akşamda yemek yap ev topla yok yok başka bişi bulmam lazm
kızlarr benim aşkım askerde ama 14 şubatta yanımda olucak ben ona sevgililer gününde polar aldım çok güzel çok beyenebilecegi hemde orayada götürür çarşıda giyerr bitanem aynı zamanda resmimizi koyması içinde çerceve aldım benim aldıgım çerceveye koyması daha özel olur diye.. bide şapka ve atkı örücem demiştim aşkıma şapkayı ördüm atkıda yolda yani hepsini vericem birsürü hediyee oluyo :) yeterli diye düşünüyorum bide yanında bi öpücük harika olucak.. şapka ve atkıda benim kendi emegim olması çok güzelll benim tek tek yaptıgım bişeyi kullanması çok güzel..
Sağol canım:) kendim yaptığım bişeyler olsun istiyorum..
Kıyafet fln çok aldım yaa,hatta benimkisi gömlek hiç giymezdi gömlek bile giydirdim ona kaydirigubbakcemile3
Hım bide bazı arkadaşlar küçük kağıtlara seni seviyorum çünkü.. böle bişiler yazıp kutuya koymuşlar hepsini diye okumuştum burda kaydirigubbakcemile3
Böle bişyde yapabilirim aslında..
evt canm o kupaları biliyorum da evimizin her yerinde zaten fotolarımzn olduğu bişiler var bu sefer foto olmasa diyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?