• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü Yaklaşıyor Kızlar Hadi Hediyelerimize Beraber Karar Verelim...

caspersy

içimde bi kıpırtı var...
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
12.174
0
206
- Yurtdışı
14,02,2010 Pazarr
Güzeller hadi fikirlerimizi paylaşalımm ve unutulmaz bi pazar günü yaşayalım
Sevgilimizle,Sözlümüzle,Nişanlımızla,Eşimizle...

Bu konuyla ilgili tüm topiclere yazdım sanırım kaydirigubbakcemile3
Hadiiii kızlar yok mu değişik fikirler yaaa??
3 sene sonunda ilk defa sevgilimin yanında olucam sevgililier gününde şöyle değişik bişy olsun diyorum kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin muzurkedii
kızların hepsini buraya toplayalım da güzel şeylere karar verelim :)))
bizim evliyken ilk sevgililer günümüz olcakk ne yapsamm ne hediye alsam acabaa

sevgililer günü 14 şubat yıldönümümüz 20 şubat ben üst üste ne alcm yaaaakannehir

Hoşbulduk caspersy..
Süper olur valla hadiii kızlar herkes gelsin ve fikrini paylaşsın:)

Ben bi fotoğraf albümü hazırlamayı düşünüyorum bazı sayfalarına resimlerimizi yapıştırcam mesela kalp şeklinde kesip bazı sayfalara güzel sözler şiirler yazmayı düşünüyorum:)
Bide atkı örüyorum zaten onuda vericem:)
He bide bi kazak fln alırım diyorum:) yeter heralde bukadar:)
Böyle düşünmüştüm bakalım neye karar vericem kaydirigubbakcemile3

Efuli hoşgeldinn
karar vermek için toplandık burda canmm birazdan cin fikirler çıkar ortaya :))

valla dört gözle bekliyorumm kaydirigubbakcemile5

Hoşbulduk caspersy..
Süper olur valla hadiii kızlar herkes gelsin ve fikrini paylaşsın:)

Ben bi fotoğraf albümü hazırlamayı düşünüyorum bazı sayfalarına resimlerimizi yapıştırcam mesela kalp şeklinde kesip bazı sayfalara güzel sözler şiirler yazmayı düşünüyorum:)
Bide atkı örüyorum zaten onuda vericem:)
He bide bi kazak fln alırım diyorum:) yeter heralde bukadar:)
Böyle düşünmüştüm bakalım neye karar vericem kaydirigubbakcemile3

fotoğraf albümü çok güzel olur canm ama ben geçen sene fotoğraflarımızı yastığa bastırmştm ve fotoğrafla ilgili bi sürü şey yaptım bu bana uymaz :))) ayy atkı örmeyi istiom da yetiştiremem ki çalışıyorumm akşamda yemek yap ev topla yok yok başka bişi bulmam lazm

benim aşkuşum bana gecen sevgililer gununda plaket yaptırmıstı :kedi: bu zamana kadar yaptıgım hataları görmezden gelip beni sevmeye devam ettigin için bu plaketi almaya hak kazandın seni seviyorum fln yazmıstı hatta suanda salonda o saklıo ben acıga cıkarıyorum herkese gösteriyorum opuyorumnanaktan
yılbasındada trenckot almıstı bende gömlek aldım bilinen seyler zemuszemus
bende bu sevgililer gununde su meshur pastalarımdan yapcam bide sürpriz olur yanında kaydirigubbakcemile4

kızlarr benim aşkım askerde ama 14 şubatta yanımda olucak ben ona sevgililer gününde polar aldım çok güzel çok beyenebilecegi hemde orayada götürür çarşıda giyerr bitanem aynı zamanda resmimizi koyması içinde çerceve aldım benim aldıgım çerceveye koyması daha özel olur diye.. bide şapka ve atkı örücem demiştim aşkıma şapkayı ördüm atkıda yolda yani hepsini vericem birsürü hediyee oluyo :) yeterli diye düşünüyorum bide yanında bi öpücük harika olucak.. şapka ve atkıda benim kendi emegim olması çok güzelll benim tek tek yaptıgım bişeyi kullanması çok güzel..

fotoğraf albümü çok güzel olur canm ama ben geçen sene fotoğraflarımızı yastığa bastırmştm ve fotoğrafla ilgili bi sürü şey yaptım bu bana uymaz :))) ayy atkı örmeyi istiom da yetiştiremem ki çalışıyorumm akşamda yemek yap ev topla yok yok başka bişi bulmam lazm

Sağol canım:) kendim yaptığım bişeyler olsun istiyorum..
Kıyafet fln çok aldım yaa,hatta benimkisi gömlek hiç giymezdi gömlek bile giydirdim ona kaydirigubbakcemile3
Hım bide bazı arkadaşlar küçük kağıtlara seni seviyorum çünkü.. böle bişiler yazıp kutuya koymuşlar hepsini diye okumuştum burda kaydirigubbakcemile3
Böle bişyde yapabilirim aslında..

plaket kesinlikle süper canmm aklımın bi köşesinde dursun bakalım belki fikir çalımı yapabilirimm :)))

kızlarr benim aşkım askerde ama 14 şubatta yanımda olucak ben ona sevgililer gününde polar aldım çok güzel çok beyenebilecegi hemde orayada götürür çarşıda giyerr bitanem aynı zamanda resmimizi koyması içinde çerceve aldım benim aldıgım çerceveye koyması daha özel olur diye.. bide şapka ve atkı örücem demiştim aşkıma şapkayı ördüm atkıda yolda yani hepsini vericem birsürü hediyee oluyo :) yeterli diye düşünüyorum bide yanında bi öpücük harika olucak.. şapka ve atkıda benim kendi emegim olması çok güzelll benim tek tek yaptıgım bişeyi kullanması çok güzel..

senin hediyeler çook güzel canım yaa kesinlikle el emeği olunca daha bi özel olur..

Sağol canım:) kendim yaptığım bişeyler olsun istiyorum..
Kıyafet fln çok aldım yaa,hatta benimkisi gömlek hiç giymezdi gömlek bile giydirdim ona kaydirigubbakcemile3
Hım bide bazı arkadaşlar küçük kağıtlara seni seviyorum çünkü.. böle bişiler yazıp kutuya koymuşlar hepsini diye okumuştum burda kaydirigubbakcemile3
Böle bişyde yapabilirim aslında..

hehehe kıyafeti geçen doğm gününde aldm en son canm o yzden kıyafet olmas seni seviyorum notlarını da geçen hafta içimden geldi diye tüm eve donatarak yaptım :))))

Bide kupa görmüştüm sanırım onlara resimde basıyolar.. oda çok güzel olur..
Birlikte oturur kahvaltı yaparsınız kupalarınızdan çay içersiniz kaydirigubbakcemile3

evt canm o kupaları biliyorum da evimizin her yerinde zaten fotolarımzn olduğu bişiler var bu sefer foto olmasa diyorum :)))

:))) bilmiyorum canmm zaman var ama düşünüp karar vermem almam plan yapmam lazm :))) kasımda doğm günüydü kıyafet aldm yılbaşnda parfüm ve not ve çikolatalarla dolu bi kutu hediye ettim eee sevgililer günü geldi kapıda beklio :)))

bizde alışveriş merkezine gidip birbirimize
hediye alıyoruz :kedi:
pek romantik değil aslında
ya zaten eşimden gizli ne süpriz yapabilirim ki
hemen anlıyor:((

biz tatilde olcaz ogünopuyorumnanaktan
artıdan tatilde ne yaparım onu bilmiyorum ama
havalimanında bu ne demiyecekleri bişeyi anımda götürüp o gün ona verebilirm ama ne
muzur bişey olmalıbilmiyorumkismile

Back