sevgililer günü için eşinize veya sevgilinize ne aldınız

havi1453

kocişinin bitanesi
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
1.058
253
323
kızlar ben internetten DÜNYANIN EN İYİ KOCASINA OSKAR ÖDÜLÜ aldım hem çok uygun hemde hediye paketiyle geldi 14 şubatı bekliyorum eşime vercem oooooooooooo buna layık biri EŞİMİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SİZ NE ALDINIZZZZZZZZZAYRICA BUGÜN EŞİMİN DOGUM GÜNÜ

kızlar hediye fabrikası.com dan oskar ödülü aldım oraya bakın bence ilginç bir hediye daha almadınız mı kızlar hadi elinizi çabuk tutun 3-4 günde geldi

kızlar daha bişi almadınız mı hadi biraz hareketlenin ya aldıklarınızı paylaşın arkadaşlar ben meraklıyım da birascık

koçtaçtan beyaz coklu cerceve alcam 4lü 5li falan..içine bizim fotoğraflarımızı koymak istiyorum öyle vermek istiyorum ama ablasıyla biraz aram bozuk o yüzden geride cekiniyorum ama bos bos cerceveyide vermek istemiyorum ne yapmalıyım sizce?

canım bak sevgililer günü adı üstünde ablası utansın sen sevdigim için gel beni dinle bi jest yap

ben cüzdan aldım burda olmıcak sevgililer gününde gelince vercem içinede vesikalık fotograflarmdan koycam ama çok basit gibi :44::44::44:
değişik süpriz gibi birşey yapmak istiyorum geldiğinde
önerisi olan var mı

canım sende oskar heykeli al ben öyle yaptım hediye fabrikası.comdan aldım dünyann en iyi kocasına oskar ödülü de var en iyi sevgilisine diye de var her çeşiti var

Digital fotograf makinası aldım ve ilk pozları beraber cekindik ..Çok begendi aşkım :)

şekerim birlikte yapmanız ne hoş

evet üstelik cok eskiden konusmustuk bunu alıp beraber yapıcaktık sonra araya ailelerle olumsuz olaylar girdi gitmedim uzun bi süre onlara vee sorun cözüldüğünde ilk gidişimde aldım daha bi anlamlı oldu bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…