Olay bu kadar basit diğer arkadaşlar olayı bana çeviriyor zannediyorum ki onlar degersizlige ve ilgisizlige kendilerini alistirmislarBen evlendiğimden beri sevgililer gününü pek önemsemiyorum ama eşim yine de en azından bir çiçek alır gelir. Ha almasa bişey demem ama bu bir inceliktir. Sevgiliniz şimdiden böyleyse bence ayrılın. Yorumlarda dalga geçilmiş ama ben sebebini anlayamadım? Konu sahibinin amacının da hediye olduğunu sanmıyorum karşısındaki özensiz ve umursamaz davrandığı için kendini değersiz hissetmiş olay bu.
Seçenekler içinde böyle bir şey sunmadim lütfen kendi karamsarlıgini kendine sakla yeterince karamsar sıkıcı tipleri çekiyoruz zaten sende eksik kalBence intihar edin.
Evet dedim.Kurbağa mı demiş
Yemeğe çıkmaya ben karar verdim onu da düşünmemişti.Tamam hediye alsa da güzel olurdu ama yemek de bir hediye değil midir? Seni düşündüğünün bir göstergesi mesela? İlla da o gün mü alması gerek hediyeyi? Hemen ayrılmalısınız, evlilikte yapamazsınız siz
Romantik değilsiniz hanımefendiAy bu sevgililer günü , evlilik yıldönümü , yaş günü v.s. gibi şeyleri bi ben mi gereksiz buluyorum.
Beklenti çökeltir.
Hiç girmem böyle şeye
Sevginin günü olmaz ama saygı 365 gün ,12 ay, 7/24
Gerisi hikaye
Romantik değilim galiba
Şans eseri sordumHediye almadın mı diye de sorulur mu ki..belki buluşunca verecekti,vermezse de ona göre kararınızı verirdiniz..sormak garip geldi sadece
Sak diye sormadım yemegede çıkmadık ki mesajlarda sormuştumYemege de kizin istegi ile cikilmis.
Sak diye sormasaymis iyiymis de, bunu sormus olmasi adamin odun oldugu gercegini ve kiza ilk sevgililer gununde kucuk bir hediyeyi bile cok gordugu gercegini degistirmiyor.
Yani yorumları okuyup hakim olsan konuya böyle bilmediğin şeyler hakkında boş konusmazdinhediye almadı ayrılıyorum Eki Görüntüle 3544616
Kız vallahi dedimTekrar tekrar okudum. Valla demiş
Parası yetmemiştir veya yemek yeterli diye düşünmüştür yemeğe çıkmak bile bir değer göstergesidir seni düşünmüş. Hediye hediye diye ağlamak nedir? Sevgililer günü sadece kadınlar için değil peki sen ne aldın sevgiline ? Biraz geniş bakış açısı lazım.. haydı diyelim parası var ama akıl edemiyo yüzüne gözüne bulaştıran biri ise ne yapabilirsin ? Her erkek romantık olmayabiliyor. Şu instagramda felan gördüğünüz herşeye heves etmeyin. Ordaki sevgiler hepsi şov hiç biri gerçek değil ve hep heves kurgu. Hep mutlu hikayeler yersen :)) hiiçç kötü günleri yok hep mükemmelll!! ...Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?
Yemek planı yoktu onu da ben ayarladim ?Parası yetmemiştir veya yemek yeterli diye düşünmüştür yemeğe çıkmak bile bir değer göstergesidir seni düşünmüş. Hediye hediye diye ağlamak nedir? Sevgililer günü sadece kadınlar için değil peki sen ne aldın sevgiline ? Biraz geniş bakış açısı lazım.. haydı diyelim parası var ama akıl edemiyo yüzüne gözüne bulaştıran biri ise ne yapabilirsin ? Her erkek romantık olmayabiliyor. Şu instagramda felan gördüğünüz herşeye heves etmeyin. Ordaki sevgiler hepsi şov hiç biri gerçek değil ve hep heves kurgu. Hep mutlu hikayeler yersen :)) hiiçç kötü günleri yok hep mükemmelll!! ...
Sevgilin var ve seninle yemeğe çıkmak istemesi bile bir incelik. Bunu sen göremiyosan bu onun hatası değil.
Yahu tamam sen ayarladın ne var bunda kadınlar da süpriz yapabilir hediye alabilir yani erkeklere ? Erkekler de sevgiliYemek planı yoktu onu da ben ayarladim ?
Ayrılın bence , böyle bir odunla vakit kaybetmeyin...Yemek planı yoktu onu da ben ayarladim ?
Almadı arkadaşım hiç hediye 3 aylik sevgiliyiz dahaYahu tamam sen ayarladın ne var bunda kadınlar da süpriz yapabilir hediye alabilir yani erkeklere ? Erkekler de sevgilieğer sana karşı sevgisinin olmadığını düşünüyosan sevgililer günü için değil seni sevmediğinden emin olduğun için ayrılmalısn.. sana hiç mi hediye almadı yada hiç mi seni mutlu etmedi eğer öyleyse neden duygusuz biriyle birliktesin?
Dalga geçiyorum dalgaSeçenekler içinde böyle bir şey sunmadim lütfen kendi karamsarlıgini kendine sakla yeterince karamsar sıkıcı tipleri çekiyoruz zaten sende eksik kal
Farkindayim çocuk kızDalga geçiyorum dalga
Bazı erkekler böyle hayatına aldığın kişiler senin kararın kimse kimseyi değiştiremezAlmadı arkadaşım hiç hediye 3 aylik sevgiliyiz daha
Romantik değilsiniz hanımefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?