- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Ve bu kadından önceden de enerji almıyordunuzDünyayı azıcık dar ederim.
Selamlaşma öpücüğü diyelim. Muah muah değilde yanak değdirmeKuzen diilse öpemez biz anadan beyle gördük.
O zaman kesinlikle mesafe koymasını isterim. Siz yanındayken öpmeye falan gerek yoktu.Ve bu kadından önceden de enerji almıyordunuz
Ama sizi tanımıyo öyle düşününSevgililerimde böyle şeyleri hiç sorun etmedim. Beni kıskanıyor galiba deyip geçtim. Ama eşimi öpüp de beni öpmeyeni çok net sorun ederim
Size de yanak değdirmeyecekse ona da değdirmeseydiSelamlaşma öpücüğü diyelim. Muah muah değilde yanak değdirme
hiç sevmemO zaman kesinlikle mesafe koymasını isterim. Siz yanındayken öpmeye falan gerek yoktu.
Saçmalık.Ama sizi tanımıyo öyle düşünün
Ama sizi tanımıyo öyle düşünün
üstünden gün geçti ben hala sinirliyim hem ona hem nişanlımaSaçmalık.
Sevgilinizle dışarıdasınız ve sevgilinizin
( eşiniz de olur) kadın arkadaşını görüyorsunuz daha sonrasında bu kadın arkadaş sizin partnerinizi merhaba diyip öpüyor sizinle el tokalaşıp yüzünüze azıcık bakarak üstünkörü merhaba dese napardınız
Ben artık sinirimi içimde tutmuyorum şarlıyorum benim canım sıkılacağına onun sıkılsın.üstünden gün geçti ben hala sinirliyim hem ona hem nişanlıma
uzattıkça uzatanlardan mısınız sizdeBen artık sinirimi içimde tutmuyorum şarlıyorum benim canım sıkılacağına onun sıkılsın.
Bende bir dil var papuç gibi.uzattıkça uzatanlardan mısınız sizde
Ben ne desem haklısından ziyade kendini sacunma halinde
yani üstünden gün geçti ama ben hala sinirliyim ve napıcam bilmiyorum bazen küfretmemek için zor duruyorum aşırı sinirden gözüm dönüyoBende bir dil var papuç gibi.Suçlu olsam da haklıyım. Bastırmak senin elinde.
Konuyu evir çevir oraya getir. Böyle gereksiz samimiyet kurmanı istemiyorum de. Empati yapmasını iste vs.yani üstünden gün geçti ama ben hala sinirliyim ve napıcam bilmiyorum bazen küfretmemek için zor duruyorum aşırı sinirden gözüm dönüyo
Peki aşırı sinirden küfretme isteğini nasıl engelleyeyimKonuyu evir çevir oraya getir. Böyle gereksiz samimiyet kurmanı istemiyorum de. Empati yapmasını iste vs.