- Konu Sahibi pamuksekeri1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlı canım iyi günlerde kullanın
bende eşya aldım topikimden bakabilirsin çok heyecanlı bişey yaa...
hayırlı olsun canım güle güle kullanın.Benim yatak odam da doğtaş carmen. Dolabı kapaklı almakla çok iyi yapmışsın sürgülüler kullanışsız oluyolar hem de kapaklıların iç dizaynı daha kullanışlı![]()
Çok teşeşkürler güzelim:)) Carmen de çok güzel bir model ben de çok beğeniyorum onu. Vallahi yorumun süper geldi kapaklı aldım diye ben de kötü mi yaptım diyordum.
için rahat olsun canım çok doğru bir karar vermişsin.Benim sürgülüydü.Bir parçasını takmayı unutmuşlar kapak düştü üstelik daha bir aylık evliyiz.Kapak takır tukur gidiyordu gece alttakiler rahatsız olacak diye açamıyorduk bile. Kapak düşünce değişim istedim 5 kapaklıyla değiştiricekler şimdi.Sürgülü hem daha pahalı hem de çok kullanışsız. İç dizayn olarak da kapaklılar daha güzel. Sürgülülerde hiç raf yok nerdeyse.Ben de değiştirip kurtulucam sürgülüden:))
of of oooff
işte benimde almak istediğim model
hemen hemen herkese göstermişimdir bu modeli :))
Bende sürgülü almıcam, en iyisini etmişsin bence kapaklı almakla..
Ne kadara aldın canım?
Benim şehrmde doğtaş yok maalesef..Ama mobilya alışverişi için ankaraya gittiğimde uğricam inşallah doğtaşa da
Canım benim çok teşekkür ederim:) Darısı başına gerçekten çok güzel benim de çok içime siniyor yanlız biraz büyük söliimBazen sığar mı sığmaz mı düşünüyorum
Canım 6.000 liraya aldık biz:2: kime söylesem çok pahalı diyor ben de biliyorum pahalı ama ne yapayım 2 bin lira az verip içimde kalacağına biraz daha sıkarım kendimi dedim. bir de gerçekten iyi bir şey almış oldum içime sindi. Kapaklı olan çok gösterişli duruyor bence tabi zevk meselesi:) Allah senin de içine sindirsin:)
çok güzel seçim olmuş ben beyaz ve siyah yada sadece beyaz mobilyadan ziyade bu karışımı daha yakıştırıyorum:) mutlulukla kullan
süper :) beyaz olacaksa da ahşapın rengini az da olsa barındıracak
ben çok beğendim Rabbim ağız tadıyla miss miss yaşamanızı nasip etsin![]()