• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili ve üniversites

Canım bence avantajı falan yok.
İnan bana her gün beraber olursanız sıkılıcaksınız bıkıcaksınız sonra sürekli birbirinizi gözetliceksiniz baskı altında tutmaya çalışıcaksınız sonuç olarak gelsin kavgalar gürültülerr.

Çevremde gördüklerim hep bu yönde tatlım yine de sen bilirsin ben tavsiye etmiyorum ama.

peki büyük olasılıkla aynı şehir ve aynı ünide olacağız ama benımki kampüs onunki şehrin bir ilçesinde olacak yani aynı kampüste olamayacağız ve ben hazırlık okudum ben 3 e gectıgımde o okulunu bitirmiş olacak

biz sevgilimle aynı şehirde farklı ünivlerde okuyoruz süper oldu
üniv hayatımızı beraber yaşadık bir çok anımız var
ünivlerimiz de farklı olduğu için kendi ayrı arkadaş gruplarımız da oldu bu sayede :116:
aynı şehirde üniv okumak iyidir beraber gezin tozun iştee
üniv hayatı bir kere yaşanır

her ay gidiş dönüş otobüs,beraber kalmıyorsanız otel masrafı falan...
nerden baksan ayda 200 tllik bir ekonomik rahatlamadır aynı şehirde okumak.
ben uzun mesafe ilişkisi yaşadığım zaman yeminle acıyodum giden paraya,bi de otobüs artı uçak artı otobüs oluyordu bir geliş.
Adamın 4 ayda iliğini kemiğini kurutmuştum :))
ammavelakin uzaktan ilişki zooor
ölsen kalsan ruhu duymayacak.
Kavga etsen öpüşüp barışamayacaksın... ne bileyim bissürü kötü tarafı var
tabii olaylara nasıl baktığına bağlı
mesela ben o uzak mesafe ilişkisinde hep farklı şehirlerde buluşuyodum-okuduğum ilde havaalanı olmamasını avantaja çevirmiştik,ben burdan o ordan atlar güzeeel yerlere giderdik.
ayda 3 gün görüştüğümüz için aşırı kaliteli zaman geçirmeye çalışırdık,tatil matil ..
eski sevgilimle bir yılda yapmadıklarımı onunla 4 ayda yapmıştım.
Yani iyi tarafları da var kötü tarafları da...

Back
X