sevgili ve arkadaş arasinda kalmak

Haklisiniz ama ne bileyim karsimdaki insaninda bana guvenmesi lazim yani dışarı çıkıcam etcem ama o guvenmicek etmicek sonrasi ugras dur bunu istemiyorum

Aslında cok iyi bir ornek ama bende yarar mi eder mi bilmiyorum
Bizimkinde sorun arkadaşımın sevgilisindeydi,kendisinde değil.Ama anladığım kadarıyla senin arkadaşlarının yüzünden tartışmışsınız..Aynı olur mu bilmem ama inşallah aranız düzelir..

Haklisiniz ama ne bileyim karsimdaki insaninda bana guvenmesi lazim yani dışarı çıkıcam etcem ama o guvenmicek etmicek sonrasi ugras dur bunu istemiyorum

Arkadaşınız ne mesajı yolladı?

Taviz vererek kendinize güven duydurtmaya çalışırsanız giden sadece arkadaşlarınız olmaz.

sosyal faaliyetler aslında hep ilgimi çekmiştir. ama bence arkadaşlarının ve sevgilinin yeri ayrı olmalıydı. yani sevgilin kız arkadaşlarını görmemeliydi. malesef her arkadaşa bir kulp takıyorlar. 4 kere sevgilinde buluşuyorsan 1 kere arkadaşlarınla buluşursun. kimsenin kalbini kırmaya gerek yok. ama kız arkadaşlarına dikkat et derim

söyle soyliyim. Erkek arkadasin iki erkek arkadaşıyla birlikte konsere gitmisler.Bu konserde sevgilinin arkadaslarinin kası gözü ayrı oynamış. Karı kız izleyip onu konusmuslar millete yilismislar. O gecenin sabahında Sayet sen erkek arkadaşına bir tepki vermeyeceksen arkadaşlarını seç. Ama sende bunlar ne biçim arkadaş daha duzgunu yok mu ne kadar boşsunuz ya yanında gezdirdigin tiplere bak bunlar varsa ben yokum diceksen sevgilini seç. Ben ikincisini yapardım. Teşekkürler.

aslinda cok iyi bir fikir, evet bir araya gelmemeliydiler.tesekkur ederimm

sorulmacak bi sor sormus telde sevgilime benim adima demissin.
aklima bel alti sorulari geldi.
Bu kizla gorusmezdim ben.
Nasil bi kiz bu be.
erkek arkadasim istiyor diye bagimi kesmezdim.
Ama uzaktan bakinca erkek arkadasim gercektende hakli oldugu icin keserdim.

Sevgilin sirf arkadaslarinla görüsüyosun diye sana güvenmiyecekse, kusura bakma ama en basindan beri güvenmiyomus demek ki..

Onun dedigini yaparak "senin kölen olmaya hazirim" demis oluyosun

aslinda cok iyi bir fikir, evet bir araya gelmemeliydiler.tesekkur ederimm

Hayır gelmeleri lazım ki sana şimdiden sevgilin karakterini öğrenme hakkında bilgi olsun, ilk grup yılışık öteki grup bilmem ne sonuç; rockernyks dışarı çıkamasın. Neden? 6 aydır ilişkinin olduğu adam rockernyk'nin arkadaş zabıtası sanıyor kendini.

Ondan önce bu arkadaşların vardı da sana bir zararları var mıydı? Onlar yüzünden az kalsın kötü yola düşecektin de bu adam mı seni kurtarmış oldu, o kadar kendinde değildin yani? Sevgilinin senin hayatındaki herkesi senin kadar kabullenmesi mümkün değil; bu bir gerçek, aynı süredir birbirlerini tanımadıkları için ama yok beni mutlu ediyor, yok çok zor geliyor diye kısıtlamaya başlarsan kendini gerisi gelir. Arkadaşların için değil kendin için mücadele et yani, senin aklın fikrin var, sana iyi gelmeyen arkadaşı kendin çıkar hayatından, bunu sevgilin istiyor diye yapma. Ha belki yaparsın ama arkadaşların, kötü bir arkadaştan kurtulmuş sayarlar kendilerini. Sevgilinle kötü olursanız da samimiyetle yanında olmazlar, acıyarak yardım ederlerse ederler.

kesinlikle ikincisini yapardım o yüzden onada birşey diyemedim öyle diyince bu arada teşekkür ederiim

Sevgilin sirf arkadaslarinla görüsüyosun diye sana güvenmiyecekse, kusura bakma ama en basindan beri güvenmiyomus demek ki..

Onun dedigini yaparak "senin kölen olmaya hazirim" demis oluyosun
doğru öyle ama güven kolay kazanılmıyor, ne yapıp ne yapmıcağım konusunda kararsız kaldım

evet şu son olaylar yüzünden arkadaşımın pekte arkasında olduğum söylenemez, baya uzaklaştım zaten ama arkadaşım dediğim insan adam akıllı yakın arkadaşlarımda yok gerçi belki onlarla daha yakındım ama şuan durum böyle. belliki bir süre daha güvenebileceğim bir arkadaşım olmucak

varsin olmasin kuzum ya.
Bu arkadas seni copluge goturur.
uzak dursun aman.

bence sevgilin haklı canım.görüşmeni istememesinde geçerli sebepleri olmasa kesinlikle "o kadarda karışamaz" derdim ama sebepleri çok haklı.onun öyle arkadaşları olsa sende istemezdin.sana güvenmemesiyle ilgilisi yok bence.kurunun yanında maalesef her zaman yaşta yanıyor.bu yüzden istememiştir.

bu konuda içimi rahatlattınız cidden, teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…