- 11 Ağustos 2019
- 40
- 10
- Konu Sahibi delusionalgirl
öncelikle merhabalar, bu aralar çok sıkışık durumdayım. sevgilimle gayet iyi 1.5 yıllık ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz. konuya gelelim mart ayında kendisi benim evime geldi ve geçmişim hakkında konuştu, pek iyi geçmişim yoktur çok genç yaşlarda ilişkim olmuştu erkeklerle de çok sohbetim vardı falan filan bunların hepsini biliyor ve bana güveninin %70 olduğunu söyledi, bazen bazı şeyleri sonradan söylediğimdenmiş. döndü bana "bana anlatmadığın bir şey varsa eğer söyle kızmıcam sinirlenmicem, bir şey yoksa da bir daha konusunu açmıcam" dedi her şeyi anlattığıma dair yemin ettirdi ama yemin ettikten sonra aklıma 2 yıl önce yaşadığım unutmak istediğim ve unuttuğum bir olay aklıma geldi; yakın bir arkadaşımla 2 yıl önce bir birlikteliğim olmuştu, olmadan önce oturduk konuştuk gerçek aşka inanmadığımızı belirttik yani bi nevi friends with benefits olmuştuk ondan sonra olan oldu sonra birbirimize ilerdeki eşimize sevgilimize söylememeye ve yaşananı unutmaya dair söz verdik sözümüzü de tuttuk. Fakat ben sevgilime yemin ettiğimden beri vicdan azabı çekiyorum, söyleyin derseniz o arkadaşım ikimizin de sınıf arkadaşı, sevgilim paranoyak ve takık insandır şu an geçmişimi kafasına takmıyor ona da beyaz sayfa açtığımı geçmişi unutup birlikte geleceğe baktığımı söyledim ama bu olayı söylemediğim için hem pişmanlık hem de suçluluk var üzerimde. o sınıf arkadaşımızla aramı bozdum ilişkimi kestim ama kesmeden önce onunla konuştuğumda onun umrunda bile değildi çok üzüldüm buna. sevgilimin çok yakın arkadaşı abim dediği insan var ona durumu anlattım "o eğer onunla ciddi düşünüyorsan anlat ama istemiyosan tamamen unut" dedi (anlatırsam da yardımcı olacağını söyledi), zaman geçti hala unutamadım ve hala daha üstümde bir yük, huzurumuzu mutluluğumuzu bozmak istemiyorum ama bi yandan da çok suçlu hissediyorum, küçücük bir olaydan dolayı neredeyse ölmek istiyorum nolur yardım edin ne yapmalıyım?
Kısacası sevgilim bunun dışında hepsini biliyor ve bana güvensin istiyorum bunu anlatırsam güvenini tamamen yitirir mi? Benim için bu vicdan azabını taşımam çok zor ama zamanla geçer mi?
Kısacası sevgilim bunun dışında hepsini biliyor ve bana güvensin istiyorum bunu anlatırsam güvenini tamamen yitirir mi? Benim için bu vicdan azabını taşımam çok zor ama zamanla geçer mi?