Sevgili olana kadar bıktıracağım

İki farklı konu ikisi de bu herif
İki konu da aynı gün açılmış
Ben hoslanmadigim adami gun icinde aklimdan gecirmem siz iki konu acmissiniz,ayyyynen istemiyosunuz ,istemem yan cebime olayı kesinlikle yok.
Diğer konuyu geçen gün açmıştım şimdi geri döneceğim için size sormak istedim

Sen ne istiyorsun adı sevgililik olmasın ama yanımda yamacımda bana asık biri olsun mu istiyorsun. Sen kendin normal arkadas gibi davranmıyorsun ki.
Ben artık konuşmak istemiyorum ama o bunu da kabullenemiyor Bi kere arkadaşlığımız bitmesin dedim diye onun hayatından çıkamam zannediyor

Bir projesi vardı. Onunla alakalı kötü bir şey oldu diye düşündüm.

Sanırım biz de öyle olacağız farkındayım bu yüzden konuşmayalım artık olmuyor dedim.son dediklerinden sonra da artık içimden konuşmak gelmiyor. Ama şimdi mesaj atıyor normal devam ediyor. Sanki hiç Bi şey olmamış gibi

oda seninle konusup gezmeyi seviyor bir umut devam etmek istiyor tam normale dönuyor sonra yine aşkı depreşip açılıyor sen red ediyorsun sonuç kavga. yalnız bu arkadas benim arkadas değildir demi çok tanıdık hareketler

Gerçekten beni anlayan birisi olması çok güzel. Umarım aynı kişi değildir. Şimdi tek taraflı takılıyor bakalım nolcak ben de kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…