İki farklı konu ikisi de bu herif
İki konu da aynı gün açılmış
Ben hoslanmadigim adami gun icinde aklimdan gecirmem siz iki konu acmissiniz,ayyyynen istemiyosunuz ,istemem yan cebime olayı kesinlikle yok.
Çocuk hayatınızdan çıkacak siz izin vermiyorsunuz.
O size gün boyu mesaj atmayınca aramışsınız mesela.
Bir izin verin de adam reddedilmeyi yaşasın çıksın hayatınızdan.
Dengesiz tutarsız olan sizsiniz.
Karşınızdaki kişinin duygularına saygı duyun karşılık vermeyecekseniz çıkın hayatından.
8 ayda yakın arkadaş olunmaz onunla yiyip içip gezip eğleniyorsundur büyük ihtimal komik ve eğlenmesini bilen çocuk sende arkadaşlıgını bitirmek istemiyorsun eğlenmek konusmak güzel.ama ilerde daha agır cümleler duyup çok kötü kavga edip bitirip sinirleriniz yıpranabilr şekil benim geçmişte başıma gelmiş olay ama 8 aylık değil 2 yıllık arkadasdı arada açılır umursamaz yine gezerdim sonunda çok kötü kavga edip bana hakaretler edip giden arkadasdı Allah var bitirmekte işime gelmiyordu çok iyi anlaşıyorduk ama sonu kötü bitti
Sanırım biz de öyle olacağız farkındayım bu yüzden konuşmayalım artık olmuyor dedim.son dediklerinden sonra da artık içimden konuşmak gelmiyor. Ama şimdi mesaj atıyor normal devam ediyor. Sanki hiç Bi şey olmamış gibi
Sanırım biz de öyle olacağız farkındayım bu yüzden konuşmayalım artık olmuyor dedim.son dediklerinden sonra da artık içimden konuşmak gelmiyor. Ama şimdi mesaj atıyor normal devam ediyor. Sanki hiç Bi şey olmamış gibi
oda seninle konusup gezmeyi seviyor bir umut devam etmek istiyor tam normale dönuyor sonra yine aşkı depreşip açılıyor sen red ediyorsun sonuç kavga. yalnız bu arkadas benim arkadas değildir demi çok tanıdık hareketler
oda seninle konusup gezmeyi seviyor bir umut devam etmek istiyor tam normale dönuyor sonra yine aşkı depreşip açılıyor sen red ediyorsun sonuç kavga. yalnız bu arkadas benim arkadas değildir demi çok tanıdık hareketler