Sevgili olana kadar bıktıracağım

Michaelis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
100
121
Benim eski konumu bilmeyenler için özet geçeyim. 8 aylık yakın arkadaşım en başından beri beni seviyormuş. Bana açıldığında kabul etmedim. 1 ay kadar önce böyle seni severken arkadaş kalamıyorum çık hayatımdan demişti. Ben kabul etmemiştim konuştuk anlaştık. sorunu çözdük zannediyordum. Ama sürekli tartışmalarımız bunun üstüne olunca ben biraz ayrı kalalım diye başka bir şehire gitmiştim. Üç gündür yine tuhaf şeyler yaşıyoruz. Şöyle ki
Pazartesi seni seviyorum ve özledim diye mesaj attı.(bazen sevgiliymişiz gibi davranıyor başlarda üzülmesin diye Bi şey demedim ama Bi süre sonra böyle davranırsan cevap vermem demiştim) Cevap vermedim ama 2 saat sonra normal mesajlar atınca cevap verdim her şey normaldi.sonra Dün bütün gün hiç mesaj atmadı ki huyu değil. Ben de merak ettim akşamüstü aradım. Bana soğuk soğuk konuştu sanki onu rahatsız etmişim gibi Bi kapat dedi Bi dur kapatma işim bitti dedi sonra konuşmanın ortasında ben arkadaşla gitcem dedi çat diye kapattı.gece telefon açtı kavga ettik.bizden arkadaş olmaz sen beni bıktırdın ne dersem inanmıyorsun dedi(bende güven problemi var)ben de sen hiç alttan almıyorsun ben daha dikkatli olurum ama sen de çok umursamazsın dedim. Ben böyleyim dedi. bu sefer ben dedim böyle arkadaşlık yürümez gereksiz şeylerden kavga ediyoruz. Senin bu durumun sürdüğü sürece üzülürüz dedim. Lakayıt Lakayıt konuştu haklısın konuşmamıza gerek yok artık zaten dünyalarımız çok farklı sen beni anlayamıyorsun falan dedi. (sanki sevgiliyiz de ayrılıyormuşuz gibi davranıyor). Kavga ettik baya konuşmama kararı aldık.(ben seni görmek istemiyorum dedim) Sabah günaydın mesajı atmış. Dünden sonra neden yaptığını anlamadım soru işareti attım. Bana şimdi kitap okuyorum sen gelince buluşunca konuşuruz diyor.Görüşeceğimize aşırı emin ne derse desin onu affedeceğimi sanıyor. Zaten başka sorunları vardı ama şimdi ne yapmaya çalışıyor hiç anlamıyorum. Bu akşam şehre dönmek zorundayım. Bi de bende bir emaneti var onu vermem gerekiyor yani bir kere görüşmek zorundayım. Ama o hep konuşmaya devam edeceğimize inanıyor.ve kavgada gerçekten kalp kırıcı şeyler dedi. Hem sen gerçek olamayacak kadar iyi bir insansın dedi. Sonra da fazla iyi olduğun için insanlarda seni kullanmak isteme duygusuna sebep oluyorsun dedi. Ben artık arkadaş olduğumuza, da inanmıyorum. Şu 2 günde düşüncelerimi tamamen değiştirecek saçmalıklar yaptı. Şimdi de ben normal değilim. Düzelmem lazım yanımda olman lazım diyor. Ama iki gün önce de ben seni severken arkadaş olmamız imkansız bitsin demişti. Yani Bi git diyor bir yanımda kal diyor.bunları sadece ilişkiyi kabul etmedim diye yapıyor bigi hissediyorum. Ben şimdi ne yapayım akşam dönüyorum

O sizi sevmekten vazgecmeyecek. Siz de onu sevemeyeceginizi düşünüyorsanız "arkadaş kalabiliriz " mantığı burada pek olmuyor. Arkadaş kalamazsiniz çünkü o sizi arkadaşı gibi görmeyecek. Yani mümkünse iletisiminizi kesin derim

Bi git bi kal diye düşünen sadece arkadasiniz değil gibi yanlız. Siz de aynisiniz. Arkadasin açık açık duygularini belli etmiş buna rağmen görüşmeye devam edersen tabiki de bu hareketlere maruz kalirsin.

Dengeler şaşmış sizde. Sevgili olmak istemiyorsanız görüşmeyeceksiniz bu kadar basit. Malesef arkadaş kalalım mantığı bu olayda olmaz, zorlamayın. Karşı taraf da çok aklı başında gibi de durmuyor.

Seni seven biriyle normal arkadas gibi olamazsin. Ya sevgili olacaksiniz ya da gorusmeyeceksiniz. Bu sekilde olmaz

Ben sizin bu durumdan hoşnut olduğunuzu düşünüyorum, kusura bakmayın. Hiç net bir duruşunuz yok. Hayır uzun senelerce arkadaşlık etmişsinizdir, hayatınızdan çıkması üzer, anlarım ama 8 ay nedir? İstemiyorsanız doğru düzgün mesafe koyun, mesafe koymak istemiyorsanız burada nasıl bir şey duymak için konu açıyorsunuz? Herkes aynı şeyi söylüyor işte, daha size ne diyelim?

sevgili olmayacaksanız arkadaşta kalmayın birinin duyguları varsa o iş istediğin gibi gitmiyor

Çocuk hayatınızdan çıkacak siz izin vermiyorsunuz.
O size gün boyu mesaj atmayınca aramışsınız mesela.
Bir izin verin de adam reddedilmeyi yaşasın çıksın hayatınızdan.
Dengesiz tutarsız olan sizsiniz.
Karşınızdaki kişinin duygularına saygı duyun karşılık vermeyecekseniz çıkın hayatından.

Valla kadın olduğum halde napmak istediğinizi ben bile anlamadım.Sıradan herhangi bi arkadaş olarak gördüğün bi adamla sabah akşam mesajlaşmak niye?böyle arkadaşlık mı olur?adam sizi arkadaş olarak görmediğini söylemiş daha niye uzatıyosunuz?sizinkisi ego tatmini olmuş kusura bakmayın peşimde koşsun nazımı çeksin istemişsiniz o da olmamış

8 ayda yakın arkadaş olunmaz onunla yiyip içip gezip eğleniyorsundur büyük ihtimal komik ve eğlenmesini bilen çocuk sende arkadaşlıgını bitirmek istemiyorsun eğlenmek konusmak güzel.ama ilerde daha agır cümleler duyup çok kötü kavga edip bitirip sinirleriniz yıpranabilr şekil benim geçmişte başıma gelmiş olay ama 8 aylık değil 2 yıllık arkadasdı arada açılır umursamaz yine gezerdim sonunda çok kötü kavga edip bana hakaretler edip giden arkadasdı Allah var bitirmekte işime gelmiyordu çok iyi anlaşıyorduk ama sonu kötü bitti

sanırım sevgilin yok sevgilin olana kadar yiyip içip gezcen konuscan sevgilin olunca toz duman olur çocukda kötü çıkışabilir msjlaşmalar varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…