Sevgili/Nişanlı tarafından aldatılıp affedenler

Merhaba,
Evlilik öncesi aldatılıp affeden ve ilişkisine devam edenler var mı? Ve şu an durum nasıl?
Aldatilmak sozunu incelerseniz anlarsiniz ki aldatan insan da, affeden de normal ruh sağliğinda değil. Mesela onunla mesajlaşiyorsunuz sizinle yazarken bir yandan başkasina da yaziyor. Cumartesi sizle buluşuyorsa pazar başkasiyla buluşuyor. Seni uyutmaya çalişiyor. Ve üzücü tarafi da vicdanlari sizladigi için değil pisliklerinin uzeri açildiği için ozurler, yalvar yakarmalar başliyor. Kendiniz dusunun evlendikden sonra iş yerindeki bir kizla ayni durumu yaşayamaz mi? Aldatmak bir hastalikdir. Vefasizlik, şerefsizlik en buyuk ruhsal hastaliklardan biri . Bu yuzden de bir yapan tekrar yapar Aldatmak karşisindaki insani aptal yerine koymakdir. Benim sevgimi harcayan ve kendi sevgisini bir kaç kiz arasinda paylaşdirip bana da bir parça ayiran insanla işim olmaz.

O kadar çoklar ki. Sevgilisine/nişanlısına kendi izin vereni biliyorum ben.
Bilmem miiiiiii?

Bi arkadaşım vardı lisede, sevgilisini bi kızla boş otobüste görmüşler. Kızın kulağına kaçırmışlar ama kız zaten biliyormuş, ben izin verdim demiş kız🤣 '' Benim evleneceğim belli mi onunla, bana ilişeceğine gitsin ateşini söndürsün işte. '' demiş. Bi de şey sanıyorlar, evlenip onun muhteşem tertemiz gıcır gıcır vajinasına kavuşunca adamlar kadın milletine tövbe edecek. 😂

Beni eski sevgilim aldatmıştı. Diğer kızı arayıp söyledim ikimiz birden idare etmiş diye. Ben kavga gürültü ayrıldım kendime yeni bir hayat kurdum. Eski sevgilim şimdi beni aldattığı kızla evlenmiş :)) Bence bu midesizlikten başka bir şey değil. Allah eşimden razı olsun iyi ki onunla evlenmişim :KK200:

Bilmem miiiiiii?

Bi arkadaşım vardı lisede, sevgilisini bi kızla boş otobüste görmüşler. Kızın kulağına kaçırmışlar ama kız zaten biliyormuş, ben izin verdim demiş kız🤣 '' Benim evleneceğim belli mi onunla, bana ilişeceğine gitsin ateşini söndürsün işte. '' demiş. Bi de şey sanıyorlar, evlenip onun muhteşem tertemiz gıcır gıcır vajinasına kavuşunca adamlar kadın milletine tövbe edecek. 😂
Burda konularda yazıyorlar ya “namusumla evlendim, elime erkek eli değmedi evlenene kadar ama adam “artık” “yollu” kadına gitti” diye.

Sevgiliyken aldatıldım ve anında hayatımdan çıkardım ama karşı taraf ne hikmetse halen peşimde üzerinden seneler geçse de o kadar da karaktersizin önde gideni yani demem o ki karakteri bozuk birisiyle olmak yerine yalnız kalırim daha iyi her zaman da bunu savunuyorum

Affetmek diye bisey olabilir mi ya? Kimin içi alır böyle biseyi de rahat rahat yaşar. En fazla affetmis gibi yaparsin. Birine muhtac degilsen bunu yapmana da gerek yok ki. Oscar wilde in bi lafi var "insanlar gencken aldatmamaya çalışır beceremez, yaslaninca aldatmaya çalışır gene beceremez diye". Yanisi gencken giderin varken birini aldatmamak zordur. Belli seyleri aşınca evlenmek lazim. Aşmamis biriyle ciddi olmaya gerek yok. En büyük aşklar 30 ay sürer diye bi laf vardir, iliskilerin 3.yili cok kritiktir ask gecmistir karsindakinin karakteri ön plana cikar. Iki kisi birbirinden sikilmaya baslar. Evliliklerin de 5. Ve 10. Yillari kritiktir bosanma istatistikleri bu yillari isaret eder hep. Bu yillarda buyuk sorunlar yasanmamissa iliskiler ömürlük oluyor yasanmissa uzatmanin manasi yok.

Böyle yapan kadın tonla sayabilirim sana. Evlenince de aldatılıyorlar, hayatlarının şokunu yaşıyorlar.
Ne şok yaşaması, o zamanda bahane hazır; suçu diğer kadına at, masum kocasını o ayartıyor. Hayır demiyorlar, tamam kadın ahlaksızda benim kocam ne. Ayrıca o kadının kendi hayatı, kendi seçimi, kendi ahlaksızlığı. En azından kadın kimseye bir söz vermemiş. Bir güruh daha var ki kocasının ahlaksızlığının faturasını sadece kadına kesiyor. Kadın kadının düşmanı, bir kadın başka bir kadına bunu nasıl yapar. Sanki bütün kadınlar aralarında bu konuda anlaşmışlar sadakat yemini etmişler gibi. Arkadaş bir tane aldatılan adamın diğer adam için erkek erkeğin düşmanı söylemine sığındığını görmedim. Sana sözü veren kocanın koynuna girmeye devam ediyorsun ama elin kadınına laf söylüyorsun. Sanki kocasının peşine düştüğü kadın yüz vermediği için aldatamasa sorun kalmıyor. Kimse kadın olsun erkek olsun herkesin insan olduğunu, herkesin kendi kararları ve ahlak anlayışı olduğunu bizimde sadece kendimizden ve eşimizden sorumlu olduğumuzu göz önüne almıyor.

Sanırsam bir sefer boynuz takıldı bana. Kafamda bir kaşıntı olmuştu, oradan anladım. Sevgiliyken birini bulmuş, sonra onun için bana tekmeyi basmıştı. :KK53: Bence boynuz yedim, sizce? Kimisi e ama senden ayrılmış, boynuz olmuyor o diyor. Ama bence bayağı boynuz yani.
Neysem, bana gelirsek hazmedemedim tabi. O gece sabaha kadar ağladım. Adamı kaybettiğime değil, yediğim boynuza üzüldüm. Bana lan bana, bana boynuz takılmıştı. :olamaz: Çok gurur kırıcı bir şey. Böyle bir duyguyu yaşamış bir xx kromozomlu bir birey nasıl hazmedip de bir de üstüne devam edebiliyor? Duygularınızı mı aldırdınız?
O değil de o kadar işe yaramaz, erkeksilikten yoksun, vitaminsiz biriydi ki kurtulduğum da iyi olmuş şimdi bakınca. En azından daha iyisini bulabilme şansım var. Onla devam edip bir de evlenseydim kendimi ona mahkum etmiş olacaktım. :deli:

Aldatıldım ama affetmedim.
Bir zamanlar ki sevgili sevgilim benimle aynı anda bir kızı daha idare ediyormuş.
Yakalayınca vurdum tekmeyi, oda gitti diğer manitasıyla evlendi.
Sonrasında da çocuk yapmış mutlu mesut yaşıyorlarmış.
Kızın benden haberi yoktu tabi.

Şimdi evliyim eşim aldatsa onu da boşarım, istisnasız :)

Ne şok yaşaması, o zamanda bahane hazır; suçu diğer kadına at, masum kocasını o ayartıyor. Hayır demiyorlar, tamam kadın ahlaksızda benim kocam ne. Ayrıca o kadının kendi hayatı, kendi seçimi, kendi ahlaksızlığı. En azından kadın kimseye bir söz vermemiş. Bir güruh daha var ki kocasının ahlaksızlığının faturasını sadece kadına kesiyor. Kadın kadının düşmanı, bir kadın başka bir kadına bunu nasıl yapar. Sanki bütün kadınlar aralarında bu konuda anlaşmışlar sadakat yemini etmişler gibi. Arkadaş bir tane aldatılan adamın diğer adam için erkek erkeğin düşmanı söylemine sığındığını görmedim. Sana sözü veren kocanın koynuna girmeye devam ediyorsun ama elin kadınına laf söylüyorsun. Sanki kocasının peşine düştüğü kadın yüz vermediği için aldatamasa sorun kalmıyor. Kimse kadın olsun erkek olsun herkesin insan olduğunu, herkesin kendi kararları ve ahlak anlayışı olduğunu bizimde sadece kendimizden ve eşimizden sorumlu olduğumuzu göz önüne almıyor.
Şöyle şok oluyorlar, kendileri sakladığı için bedenlerini çok değerli sanıyorlar, erkekleri basit düşünüyorlar, onlara yeter ki kadın olsun, evlendikten sonra ben yeterim kimseyi aramaz sanıyorlar, ama aç gözlü kocaları bal gibi arıyor, öyle yani.

Evet var.
Ben
Aldatma dediği bir seferlik hevesmis,adranelin hissiymis. Ondan tadını alınca ne kadar boş olduğunu anladı. Kaybetme korkusuyla bana daha bir sarıldı, kendini affettirmek için çok çabaladı. Kıymetimi anladı.
Zaten sonra fikrim değişmesin diye evlenme teklif etti.
Şu an çok mutluyuz
:KK37::KK37::KK37:

:KK36::KK36::KK36::KK36:

:KK74::KK74:

:anneadayı::anneadayı:

:anne::anne:

:emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Böyle bir hikayem yok malesef. Affeden sevgilimi affetmemin tek yolu benim de araya reklam arası almamdir:)
Geçen sene buna benzer bir olay yaşadım. Aldatma gibi değil ama canımı sıkan bir şey gördüm, terkedip yeni birisiyle 🤤🤤🤯🤯😱😱😇🤫🤫🤫
Bir anda ex'e olan hırsım, hıncım, olumsuz duygularım geçti gitti (gerçi bu olayı duyunca onda başlamış olabilir olumsuz duygular 🤪).
Ama benim için sıkıntı yok . Sonradan ara ara takıldık o eksle ama ikimizden bir cacık olmaz diye insan gibi ayrıldık:)
Yani benim için aldatan birini affetmemin tek yolu benim de onu aldatmam.
Ha, ama kendine aldatmayı - başkasıyla olmayı- araya reklam almayı yakistiramiyorsan sana bunu yapan kişiye de yol ver gitsin

Şöyle şok oluyorlar, kendileri sakladığı için bedenlerini çok değerli sanıyorlar, erkekleri basit düşünüyorlar, onlara yeter ki kadın olsun, evlendikten sonra ben yeterim kimseyi aramaz sanıyorlar, ama aç gözlü kocaları bal gibi arıyor, öyle yani.
Farklı bir ten, beden arayışı. Bakire olman, ondan başkasına bakmamış olman falan adam için bir engelleyici unsur değil ki.
Çoğu erkeğin kafasında ve hayalinde ikili hayat var. Şimdi linç yiyeceğim ama çoğu fırsatını bulsa aldatır, bunu sistematik bir hale getirir, ekonomisi el verse ev de açar, ilk karısını da boşamaz. Adam için şölen gibi bir şey bu. Biz kadınlar fazla duygusal bakıyoruz olaya. Adamlar öyle değil.

Farklı bir ten, beden arayışı. Bakire olman, ondan başkasına bakmamış olman falan adam için bir engelleyici unsur değil ki.
Çoğu erkeğin kafasında ve hayalinde ikili hayat var. Şimdi linç yiyeceğim ama çoğu fırsatını bulsa aldatır, bunu sistematik bir hale getirir, ekonomisi el verse ev de açar, ilk karısını da boşamaz. Adam için şölen gibi bir şey bu. Biz kadınlar fazla duygusal bakıyoruz olaya. Adamlar öyle değil.
Sus sus, erkek olasım geliyor. 😂🤣

Sus sus, erkek olasım geliyor. 😂🤣
Ne, yalan mı? :KK53:
Yoldan bir adam çevirelim, soralım bakalım ister miymiş böyle bir hayat. Bence çoğu toplum baskısından oturuyor oturduğu yerde. Yakalanmayacaklarını bilseler, paraları da olsa tur bindirirler. Ünlü ve paralı şahsiyetlere bak, tam da benim dediğim gibi değil mi? İmkanı olan çatır çatır da harem kuruyor.

X