teşekkür ederim yavrucum. sen daha da mükemmellerini yaşarsın inşallah :1hug:ayyy mükemmel yaaa
çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için. :1hug:Çok yakışmışsınız Allah ağzınızın tadını bozmasın a.s.
Fotoğraflarda inanılmaz bi uyum gördüm büyüleyici gerçekten
çok yakışmıssınız hem de çoook..Allah daim etsin..:asigim:
canım benim teşekkür ederim. yıllar sonrada taş gibi kalırım inşallah :lepi:ya çok güzelsin maşallah taş bebek gibisin pozlarınıza bayıldım tatlım hep mutlu ol
amin canım, teşekkür ederim. :Saruboceq:maşşallah hayatım çok hoşsunuz ikinizde
bir ömür boyu mutluluklar
:1hug:
amin canım benim çokkkk teşekkür ederim. a.s.Bebek gibisin canım ya fazla söze gerek yok allah mutlu etsin
sağolasın tatlım, o topu için az uğraşmadılar. hele içinden çıkan tokaları bi görsen :bbo:canım topuzun çok süper bayıldım nişanlıkta süper gelinlik tarzım değil mutluluklar
:1hug: o sizin tatlılığınız efem bayanssulusmileçok tatlısınız :)
teşekkür ederim canım, RAbbim hiç birimizi ayırmasın inş.:Saruboceq:çok yakışmışsınız maşallahhh Mutluluklar :)
kıs maşallah porselen gibisin Allah mutluluğunuzu bozmasın.
teşekkür ederim canımcım, darısı başına olsun inşallah :Saruboceq:Ömür boyu mutluluklar dilerimmm cok yakisiyorsunuz ALLAH mesut etsin ayrica fotograf cekimleri cok ho$ cok begendim :))
aminnnnn:lepi: sağol bebem yerimsenibencok güzel kızmıssın canım barbi gibi olmussun ALLAH cirkin sansı versinALLAH agzınızn tadını bozmasın canım mutluluklar..
çok güzeller maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?