Sevgili kocam beni katakulliye mi getiriyor ????

ay koskaca adamın uğraştığı şeylere bak
akıllı kadınsın yememişsin, seviyorum böyle kadınları :)

var bişey bu işte, altından ne çıkıcak merak ediyorum
bence sen telefonunuda bi kurcukla

bence eşinin akli dengesi gayette yerinde ama niyeti bozuk.. mutlaka bi işler karıştırıyor, seninde dediğin gibi belkide kendisi yaptırdı büyüyü.. o muğlada olan büyücüyede sakın tek başına yollama, hem bu büyücü niye muğladaymış da hakkaride, vanda, karsta değil.. akıllı kadınsın inanmamışsın ona bundan sonrada bu şekilde davran, sakın inanma ona,bişeyler çıkacak bunun altından ama hayırlısı bakalım...

Ben annemden biliyorum , sürekli kendisine büyü yapıldığını düşünüyordu .Tedavi gördüğü dönemler düzeliyor.
Ya da şöyle de olabilir
Kuzenim de evin de muska bulmuştu , bulan kişi de öbür kuzenimdi habire evler de muska buluyordu şimdi bazı şeyleri anlamamak için salak olmak lazım belli ki kuzenim koyuyordu , bulmuş numarası yapıyordu,aile de ırsi psikolojik sorunlar yaşayan çok fazla.
Kendim de çıkmasından çok korkuyorum eşimi bile tembihledim bu konu da hissedersen saçmaladığımı falan lütfen beni doktora götür diye.

Konu sahibi bu tür şeyler birden çıkmaz aşama aşama ilerler ilk seferi ise anlamayabilirsiniz.

Son düzenleme:
canım büyü meselesi doğru olabilir kaynananla falan ilişkileriniz nasıl eve girip çıkanlardan haberdar mısın? inan bana kimin ne planlar çevirdiğine aklın hayalin yetmez kaçıncı yüzyıla geldik millet hala büyüyle bilmem neyle insanların arasını bozmaya çalışıyo.. bizim basımızada çok geldi bu mezarlıkda doğrudur çocuğun var mı bilmiyorum? ama genelde çocuğu olmasın diye büyü yaparlar mezara koyarlar bunlar bikaç tanıdığımın basına gelmişti ama kocanın tavrı sana sasırtcı gelmiş olmalı.. genelde bu tür şeylere kafa yormaz erkekler evet ...şakayla karışık akli dengesinden bahsetmişsin.. eşinin ailesinde bu tür ruh hastalıkları var mı?genelde böyle başlar bu hastalıkların öncesi..ailemden biliyorum tabi biraz bişeyler daha anlatmak istersen dinleriz.. şimdi böyle üstü kapalı mevzuya çok da derin yaklaşamıyoruz olayları birbirine bağlamak zor dısardan bakan birisi için.. ne zamandan beri böyle eşinin tavrı?

inanmis gibi yap esinden daha cok sasir. muglaya mi gitmek istiyor buyu bozdurmaya tamam de banada dua et deyip yolla korkmus gibi yap... kocacigim evliligimize zarar gelmesin ne gerekiyorsa onu yap sen git de.

tak pesine bir memur. bak bakalim muglada neler yapiyormus. ondan sonra anlasilir bu isin altinda neler yatiyor. kusura bakma biraz komplo teorisi gibi oldu.

ya gercekten rahatsiz benim gibi kafadan. ya da evet seni katakulliye getirmeye calisiyor.

bunlari ona sakin soyleme. beni oyuna mi getircen falan deme. salaga yat. bi sure sonra zaten cirkeflesecektir olay merak etme.

belkii de birsey yoktur tabii gunahini alma hemen. ama sessiz kalman ve onu onaylaman her iki durumda da en iyisi.

Belki kocaniz sizin icin bi muska fallan yaprirmak istiyor ne bilim iyi gecinmek ve ya cocuk icin falan ama sizi buna nasil ikna edecegini bilmiyor bu yuzden boyle yalanlar uyduruyo.sifreyi de o yuzden vermemis ola bilir.sizinle bagli msj yazmisdi medyuma ol bilirmi?

Canım eşin seni kandırıyor bence..

Şaka gibi, her lafı çelişki.. Pardon da çamaşır mak. önünde muska varsa bunu sen bulursun değil mi.. Ayrıca eski sevgili nereden sizin eve gelip muska bırakacak? mezardaki muskayı nasıl kendine bağlıyor!? ne alaka! başkasının belki?? İşin en komik tarafı cinlere kaptırma kısmı yok artık..

ayetel kürsü ve amerrasülü oku yat hıiiiç korkma banada teyzelerım baktırmıs yok cınle evlı o evlenemez demıs dugunume 1 ay var Allah ıstemedıkce kımsenın burnu kanamaz boyle kısıler yapanda yaptıranda ebedı cehhennemdir yeri

Eşin de hep kadın hoca buluyor ne hikmetse.. Arkadaşım eşin ya gerçekten iyi değil ya da seni fena kandırıyor (kandırmaya çalışıyor)

Cinler minler hikaye işleri kalmamışta eşine muska mı taşıyorlar

Mail şifresi vermemesi bir şeyler sakladığının ispatı işte.. Hayırlısı..iyi izle bırakma peşini

eşinin ya psikolojik bi sorunu var yada seni korkutup kaçırmak için uyduruyo gerçekçi hiç değil daha önce dikkatini çeken bu tarz bişey oldu mu ne kadar dır evlisiniz ?

hııııı o artvindeki kızın annesi falla uğraşıyomuş uffff ne yapıyosa umarım ayağına dolanır tatlım ne diyebilirim ki ...

eşinin ya psikolojik bi sorunu var yada seni korkutup kaçırmak için uyduruyo gerçekçi hiç değil daha önce dikkatini çeken bu tarz bişey oldu mu ne kadar dır evlisiniz ?

7 yıldır evliyiz canım yani daha önce dediğim gibi hocalara falan gidiyodu ama yok bereket için yok birinin rahatsızlığı için uff kaçıncı yüzyıldayız ben nelerle uğraşıyorum yaa valla bi kaynana sorununa razı geliyo insan bunlarla uğraştıktan sonra ...

Allah zaten aklıma zeval vermesin de daha ötesini çözemiyorum Bazen duruyo beynim ne yapacağımı şaşırıyorum..

okuduğumda benim aklıma gelen şey eşinizin bi haltlar yediği ve şimdi dara düşüp ortaya çıkmasından korktuğu için kendince önlem almaya çalışması.. yani eğer yaptığı şeyler sizin kulağınıza gelirse ve siz tepki gösterirseniz " bak işte ben sana demiştim büyü yapılmış diye, aslında ben böyle bir şey yapmadım ama aramızın açılması için yapılan büyünün etkileri bunlar" deyip konudan sıyrılması

yoksa erkek kısmı böyle büyü müyü işlerine inanıp asla kafa yormaz

dün yediğin hurmalar bugün totonu tırmalar efendi

Şimdi salağa yatıyorum inanmış gibi yapıyorum işte diğerlerini de bulduralım falan diyorum iyice kışkırtmamak için..Çünkü ben nerden bilicem senin bana yaptırmadığını falan dedim ters tepti yok ben senden bıksam söylerim ne gerek var büyüye bu adam en sonunda çıldırtacak beni

Çok mantıklı söylediklerin evet bana da öyle geliyo ama ben de gökçeysem bu işi çözücem o olmayan büyüyü de ağzına sokucam

Yok korkmuş gibi yapmadım ve inanır mısın korkmadığıma şaşırdı yok hocalar demişmiş karına söyleme korkar diye ne korkacakmışım be kim ne yapıyosa kendi başını yesin dedim afalladı kaldı Bende katakulli olduğunu düşünüyorum ama beni en çok ne amaçla bu işlere kalkıştığı ....

hoş bişey değil ama telefonunu falan bi karıştır bakayım gerçekten arkadaşlarıyla bu konuda iletişime geçmiş mi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…