Sevgili kocam beni katakulliye mi getiriyor ????

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.499
798
Merhaba arkadaşlar sizlere burda kimseye danışamadığım şeyleri danışıyorum ve inanın çok yardımcı oluyorsunuz bunun için teşekkürü bir borç bilirim..Konuya geçiyorum şimdi biz çoookk çook iyi geçinen,birbiri için yaratılmış ,müthiş bir aşkla bağlı bir çift değiliz bunu kendi adıma söyleyebilirim ama boşanmaya kadar gelebilecek bir sorun yok hayatımızda ya da ben kendimi kandırıyorum tam bilemiyorum..
Eşim 10 gündür falan içimde bir sıkıntı var diye trip ata ata ortada dolaşıyor ben de işte maddi problemdir işinden pek memnun değil diye ona bağlayıp geçici bir durum diyordum.Dün ortada hiç bir şey yokken işte içimde bir sıkıntı var ama nasıl olsa ortaya çıkacak diye bi şey söyledi ben de hayırdır dedim konu uzadı gitti bu birden sinirlendi işte ben geçen P.tesi günü mezarlıkta adıma yapılmış bir büyü buldum yok üstünde toplu iğne vardı ,çatal vardı bi şeyler söyledi evde ç.makinesinin önünde bir muska bulmuş önce sonra hocaya gitmiş iki arkadaşıyla sonra bunlar kabristanlığa gitmişler mezarın içinde bulmuşlar hoca da 93 yaşında bi kadınmıymış neymiş...
Bende dedim ki ya bi insana büyü yapılabilmesi için ya çok zengin olması lazım,ya birileriyle arasında husumet olması lazım ya da bi aşk meselesi bize durup dururken kim niye büyü yaptırsın..İşte hoca demiş ki bu bualarda değil başka şehirde yapılmış ,karınla aranı bozmak için falan ..Böyle işte iki tane daha varmış onları da bulucam diyo ben de dedim madem her şeyi biliyolar o zaman kimin yaptığını da söylesinler (aslında çok inanmam yani büyüye değil de bu zamanda şarlatanlar çok ya yapıyorum deyip aslında hiç bi şeyden anlamayan insanlarla dolu ortalık)yok efendim kimse söylemiyomuş kimin yaptığını ....Sonra dedim bi dahakini bulduğunda bende gelcem görcem yok olmaz sen gelemezsin ,yok hocalar demiş karına söyleme korkmasın falan...Sonra tüm gece düşündüm ya bu adam bi işler mi çeviriyo yani hiç hoşlanmadım bu duyduklarımdan,birincisi benim evime kimse gelip gitmez büyü yapçak,ikincisi ç.makinesinin önünde bulduğunu göster dedim çekmeceye koydum ertesi gün baktım yoktu cinlere kaptırmışız falan diyo Ya size soruyorum bunlar ne demek oluyo asla senden şüphelenmedim askerde bi sevgilisi varmış teeeeeee artvinde o yaptı diye şüpheleniyorum diyo bi garip haller.
Acaba akli dengesinde bir problem mi var ,yoksa bi işler mi çeviriyo beni oyuna mı getirmek istiyo çözemedim..Ne oyunu diye sormayın tam olarak mantığıma uydurabilmiş değilim hani şu olabilir büyü deyip kendi huzursuzluk çıkartmak istiyo gibi ufffffffffff bilemedim yaa hadi kızlar el ele verelim ne yapmaya çalışıyo bi düşünelim noooluuurrrr

büyü var,orası bi gerçek de eşinin anlattıkları gerçekçi değil... yok cinler çekmeceden almış falan..

Son düzenleme:
büyünün varlığına inanıyorum orası ayrı,

ama koskoca adam neden durduk yere huzzursuzluk çıkarmak için muska buldum desin sonra aldılar kaptılar desin

eşinle birlikte kabristana giden ark. ile konuştunmu konuyu, gerçekten gördü mü acab

veyahut gördüğünümü sanıyor anlam veremedim, eşinin psikolojik bi rahatsızlığı olabilir mi peki

allah allah, vallahi bişey anlayamadım ne yapmaya çalışıyor ,çamaşır makinesinin önüne artvindeki eski sevgili gelip büyü koyacak değil ya ,töbe estağfurullah ,kafam karıştı benimde ya yalan söylüyor ,bi yerlere gitmeye kılıf uyduruyor ,seni korkutup ben işte atıyorum konya ya gidip bi hoca varmış çok iyi diyolar ,gidip bozdurayım büyüyü diye ,erkek erkeğe tatile filan gidecek ,yada kafayı sıyırmış ..

Canım bende aynen senin dediğin gibi isim verdiği arkadaşıyla gidip konuşucam nedir bunun altı üstü ..Bi de evet düşünüyorum acaba bu adamın akli dengesi yerinde değilmi diye uffff çok bunaldım artık yaaa ...

Artvinden gelmesine gerek yokmuş cinler getiriyomuş tövbe yarabbim yaaa ...Canım bi de yalan söylemesine gerek yok ki istediği yere gidebilir yani ben problem çıkarmam ..Hee ama diyo ki muğlada bi kadın hoca varmış ne varsa ekip döküyomuş çatlıycam sinirimden artık yaaaa ...

Bir kadın evin köşesini dip bucağını hele ki çamaşır makinası gibi bir yeri herhalde evdeki erkekten iyi bilir. Yani öyle bir muska olsaydı eşinden çok çok önce görürdün aklen mantıken yok uymuyor oluru yok eşinin dediğinin bence de önceden işin ortamı hazırlamak için offlamış pofflamış sonra seni aklınca bir kıvama getirmeye çalışıyor ama ne amaçla bende anlayamadım. Çok dikkatli olun derim var bu işin altında bir çapanoğlu.

randevu almış mı canım hocadan? öyle gelince hemen bakmıyor çok kalabalık oluyor orası?

ben pek inanmadım eşinin anlattığına garip bir şey var ortada.

töbe yarabbim ya ,bak dediğim gibi yolunu yapmaya başlamış işte ,bende gelicem de ,bu hal tavrından hiç hoşlanmadım ,ne çeviriyorsan bende kulaklarımla duyucam ,gözlerimle görücem de ..

madem bir kılıf uydurmasına gerek yok ,istese sana söyleyip biryerlere gidebilir ,o zaman gerçekten böyle bişeyin varlığınıa inanıyor ,hani mezarlığa filanda gittim demiş ya ,bu kadar da senaryo üretebilirmi bilemedim ,ya bunu biri fena halde inandırmış ve buna kendi de inanmış ,yada başka bişeyler var .

senin eşin birşeyler yapacak kendine yol açtırmaya çalışıyor gibime geldi...
büyü bozmaya şuraya gidicem buraya gidicem diye kanma sakın
yada eşin afedersin manyadı birazcık

bilemiyorum bana bi yere gitme planı gibi gelmedi sanki

hani öyle bişi yapmak da cidden cesaret ister , ki gidicem dese sende bende gelicem demez misin

yani öyle bi yalan atsa ortaya çıkmazmı yani böyle bişi kimin aklına gelir

olmayan şeyleri mi hayal ediyor adam ne ki, bu tarz başka durumları oldumu dikkatini çeken

.madem büyücüler herşeyi biliyo diğer ikisinde yerini söylesinlerde boşuna aramayın.

var bir çapanoğlu ama ne ??????

ya canım hep bana biraz merakı var gibi geliyodu bu tarz şeylere hani hissedersin ya ama bu kadar iddialı olanı ilk defa duydum..benim adımı yazmışlar diyo gittim akarsuya attım diyo bişiler diyo yaaa o değil de olmayan şeyleri mi anlatıyo tırsmıyo da değilim açıkçası ...

YAA BU DÜN GECE BANA AKLA MANTIĞA UYMAYAN ŞEYLER ANLATINCA BEN DE BİLGİSAYARIN GEÇMİŞİNE BAKTIM.Medyum bilmem ne diye birine mail atmış attığı mail adresinin şifresini çözmeye çalıştım çözemedim sonra sabah dedim ki yaa canım benim adresin şifresini unuttum seninkini söylermisin bi yere üye olucam geçmiş karşıma tiyatro yapıyo bilmiyorum ki şifre neydi ağzını yüzünü bi çeşit yapıyo hatırlamıyomuş gibi sesimi çıkarmadım öğleden sonra dedim ki sen benden sıkıldın da böyl büyü müyü lafı ortaya attın bi işler mi çeviriyosun.Yok ne alakası var ben sana söyledim derdimi anlattım pişman oldum.O zmn dedim şifreni bildiğin halde adama dün gece mail attığın halde ne diye vermiyosun belki de benim hakkımda bişiler söyledin dedim hala şifreyi vermiyo yok cevap gelsinmiş öyle vercekmiş.Yok elalemin karısı derdini alıyomuş insanın üstünden ben şüphe ediyomuşum falan fistan.Ver diyorum vermiyo ben de şüphelendim ortada bi büyü varsa bile ben kendisi yaptırdı zannediyorum ister istemez şüpheleniyorum bu adam ne yapmaya çalışıyo bence bu bi yere kaçamaktan daha öte ama çözemyorum Allah kahretsin ki .....

bi gariplik var ama ne bende anlamadım valla:44:

Nasil ilgisi var.. bi de ilginc bise bulsa esin evde ilk sana gostermesi lazim. Allah korusun bol dua edin bence bu aralar Felak nas i dilinizden dusurmeyin.o mailleri de okuyabilirsiniz ins. Artvindeki kizla gorusuyo olabilir mi. Beni o buyuledi demeye getiriyo ilginc bi hale sokmus..

Senin kocanin ne yaptigi belirsiz neden sifreyi saklama geregi
Duysun dikkat et canim dua Oku allahim firsat vermesin boyle
Buyuyle muyuyle ugrasanlara .)))

Eşinin psikolojisi bozulmaya başlamış,bunun sonrası ağır depresyona doğru gider.
Ya da çevresinde ki biri eşini dolandırıyor bu iki seçenekten birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…