- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
büyünün varlığına inanıyorum orası ayrı,
ama koskoca adam neden durduk yere huzzursuzluk çıkarmak için muska buldum desin sonra aldılar kaptılar desin
eşinle birlikte kabristana giden ark. ile konuştunmu konuyu, gerçekten gördü mü acab
veyahut gördüğünümü sanıyor anlam veremedim, eşinin psikolojik bi rahatsızlığı olabilir mi peki
allah allah, vallahi bişey anlayamadım ne yapmaya çalışıyor ,çamaşır makinesinin önüne artvindeki eski sevgili gelip büyü koyacak değil ya ,töbe estağfurullah ,kafam karıştı benimde ya yalan söylüyor ,bi yerlere gitmeye kılıf uyduruyor ,seni korkutup ben işte atıyorum konya ya gidip bi hoca varmış çok iyi diyolar ,gidip bozdurayım büyüyü diye ,erkek erkeğe tatile filan gidecek ,yada kafayı sıyırmış ..
Artvinden gelmesine gerek yokmuş cinler getiriyomuş tövbe yarabbim yaaa ...Canım bi de yalan söylemesine gerek yok ki istediği yere gidebilir yani ben problem çıkarmam ..Hee ama diyo ki muğlada bi kadın hoca varmış ne varsa ekip döküyomuş çatlıycam sinirimden artık yaaaa ...
Artvinden gelmesine gerek yokmuş cinler getiriyomuş tövbe yarabbim yaaa ...Canım bi de yalan söylemesine gerek yok ki istediği yere gidebilir yani ben problem çıkarmam ..Hee ama diyo ki muğlada bi kadın hoca varmış ne varsa ekip döküyomuş çatlıycam sinirimden artık yaaaa ...
Canım bende aynen senin dediğin gibi isim verdiği arkadaşıyla gidip konuşucam nedir bunun altı üstü ..Bi de evet düşünüyorum acaba bu adamın akli dengesi yerinde değilmi diye uffff çok bunaldım artık yaaa ...
bir kadın evin köşesini dip bucağını hele ki çamaşır makinası gibi bir yeri herhalde evdeki erkekten iyi bilir. Yani öyle bir muska olsaydı eşinden çok çok önce görürdün aklen mantıken yok uymuyor oluru yok eşinin dediğinin bence de önceden işin ortamı hazırlamak için offlamış pofflamış sonra seni aklınca bir kıvama getirmeye çalışıyor ama ne amaçla bende anlayamadım. çok dikkatli olun derim var bu işin altında bir çapanoğlu.
.madem büyücüler herşeyi biliyo diğer ikisinde yerini söylesinlerde boşuna aramayın.
bilemiyorum bana bi yere gitme planı gibi gelmedi sanki
hani öyle bişi yapmak da cidden cesaret ister , ki gidicem dese sende bende gelicem demez misin
yani öyle bi yalan atsa ortaya çıkmazmı yani böyle bişi kimin aklına gelir
olmayan şeyleri mi hayal ediyor adam ne ki, bu tarz başka durumları oldumu dikkatini çeken
YAA BU DÜN GECE BANA AKLA MANTIĞA UYMAYAN ŞEYLER ANLATINCA BEN DE BİLGİSAYARIN GEÇMİŞİNE BAKTIM.Medyum bilmem ne diye birine mail atmış attığı mail adresinin şifresini çözmeye çalıştım çözemedim sonra sabah dedim ki yaa canım benim adresin şifresini unuttum seninkini söylermisin bi yere üye olucam geçmiş karşıma tiyatro yapıyo bilmiyorum ki şifre neydi ağzını yüzünü bi çeşit yapıyo hatırlamıyomuş gibi sesimi çıkarmadım öğleden sonra dedim ki sen benden sıkıldın da böyl büyü müyü lafı ortaya attın bi işler mi çeviriyosun.Yok ne alakası var ben sana söyledim derdimi anlattım pişman oldum.O zmn dedim şifreni bildiğin halde adama dün gece mail attığın halde ne diye vermiyosun belki de benim hakkımda bişiler söyledin dedim hala şifreyi vermiyo yok cevap gelsinmiş öyle vercekmiş.Yok elalemin karısı derdini alıyomuş insanın üstünden ben şüphe ediyomuşum falan fistan.Ver diyorum vermiyo ben de şüphelendim ortada bi büyü varsa bile ben kendisi yaptırdı zannediyorum ister istemez şüpheleniyorum bu adam ne yapmaya çalışıyo bence bu bi yere kaçamaktan daha öte ama çözemyorum Allah kahretsin ki .....
YAA BU DÜN GECE BANA AKLA MANTIĞA UYMAYAN ŞEYLER ANLATINCA BEN DE BİLGİSAYARIN GEÇMİŞİNE BAKTIM.Medyum bilmem ne diye birine mail atmış attığı mail adresinin şifresini çözmeye çalıştım çözemedim sonra sabah dedim ki yaa canım benim adresin şifresini unuttum seninkini söylermisin bi yere üye olucam geçmiş karşıma tiyatro yapıyo bilmiyorum ki şifre neydi ağzını yüzünü bi çeşit yapıyo hatırlamıyomuş gibi sesimi çıkarmadım öğleden sonra dedim ki sen benden sıkıldın da böyl büyü müyü lafı ortaya attın bi işler mi çeviriyosun.Yok ne alakası var ben sana söyledim derdimi anlattım pişman oldum.O zmn dedim şifreni bildiğin halde adama dün gece mail attığın halde ne diye vermiyosun belki de benim hakkımda bişiler söyledin dedim hala şifreyi vermiyo yok cevap gelsinmiş öyle vercekmiş.Yok elalemin karısı derdini alıyomuş insanın üstünden ben şüphe ediyomuşum falan fistan.Ver diyorum vermiyo ben de şüphelendim ortada bi büyü varsa bile ben kendisi yaptırdı zannediyorum ister istemez şüpheleniyorum bu adam ne yapmaya çalışıyo bence bu bi yere kaçamaktan daha öte ama çözemyorum Allah kahretsin ki .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?