• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili kayinvalidecim....

Iyi işte hem sana laf carpamaz ozaman en guzel cözüm.uyanik senden altini alip o takmis gibi yapacak madem ha o ha siz senin gelen altinlari utanmadimi saklamaya. Onu yüzüne vur unutma
Onu unuturmuyum canım onu kapı gibi çarpacam yüzüne zamanını bekliyorum[/QUOTE]
Carp zaten yaptigi terbiyesizlik

Cok terbıyesızce bır hareket resmen sızın ceyrek altına sahıplenıyor kendısı masraf yapamsk ıcın ucuz planlar ıcınde bu kv tehlıkelı dıkkatlı olun

Ay bu aynı benim kayinvalide.. yeğeni nin oğlunun Sünnetin de eşimle kavga etti altın tak diye.. bende sandım ki o altın takacak bizde takalim diye söylüyor meğer bizim altının üstüne yatmak için az trip yapmadı. Biz para verdik. Ben yanında değilken bi fark ettim oda aynı değerde para takıyor. Çok kurnaz kaynanalar bunlar. Sen lafını söylemişsin ben muhatap olmamıştım. Oğlu ile halletsinler diye

Kizlarrr gece gece sınırım bozuldu..Sorun Şu ki.;
Sevgili Kayinvalideciğimi bu gece mübarek gece ariym bi kandilini kutluym diye aradım ..Kayinvalicigimin kardeşinin hanımı hem umreden geldi , hem de gelini doğum yaptı Sağolsun ben doğum yaptığımda bi çeyrek getirmisti bende ayni şekilde bi çeyrek ve bebise bi takim almayı düşünüyordum ki SSağolsun valide hanim bende oönce herşeyi düşünmüş.Bugün eşini aramış ve pazar günü yengenlere gidelim demiş.Benim bundan haberim yoktu taakii ben KV deyi arayana kadar...
Bana pazar günü yengeye gidileceğini ( bu arada yenge ve gelin ayni apartmanda oturuyor ikisine bir gidilecek) Benim bir çeyrek almami ve o çeyreği kendisinin takacagini yani benim bi söz sahibi olmayacağını söyledi..Dankkk buyur buurdan yakk.Yani yenge bana çeyrek getirdi bende ona götüreceğim kv demde benim aldığım çeyreği kendisi goturecekmis büyük dururken küçük altın takmazmis bende ozaman sen al sen götür dedim. neyse biraz çenelestik ve kapattik..sizce bu durumu nasil karsilamaliyim yani bu yapilan haksizlik değilmi onlarda sanacakki ben birşey goturmedim KV götürdü sanacak o kapasitede insanlar çünkü..
Bende eşime durumu anlattım ve nasil olsa eşim götürecek bizi altını onun takmasini istedim sözümü yere düşürürse de çok kötü olur diye anlattım
parası senden akrabalarının gözünde onurlanması ondan..nefret ederim kaynana milletinden.

İki ayrı hane olduğunuzu, yakışanın "büyük taksın" değil, iki tarafında takması gerektiğini eşinize de kv de bir zaman anlatın. Yarın birgün yine bu tarz birşey olur hepte eşiniz mi takacak yani? İnsanlar ayıplar yahu. Ayrı haneler ayrı hediye yapar. Bekar erkek mi ki sizin eşiniz alıyor annesine veriyor da o takıyor. Ayrıca zamanını beklicem gelin görmede gelen altınların demişsiniz. O gün bugündür. Bir daha birşey derse lafı çakın gitsin. Çakal kv bunu hakediyor.. :KK11:

valla giderken yolda ister altını bu senden böyle yüzsüz biri sanırım demedi deme hazırlıklı ol...!

:oops:
Kizlarrr gece gece sınırım bozuldu..Sorun Şu ki.;
Sevgili Kayinvalideciğimi bu gece mübarek gece ariym bi kandilini kutluym diye aradım ..Kayinvalicigimin kardeşinin hanımı hem umreden geldi , hem de gelini doğum yaptı Sağolsun ben doğum yaptığımda bi çeyrek getirmisti bende ayni şekilde bi çeyrek ve bebise bi takim almayı düşünüyordum ki SSağolsun valide hanim bende oönce herşeyi düşünmüş.Bugün eşini aramış ve pazar günü yengenlere gidelim demiş.Benim bundan haberim yoktu taakii ben KV deyi arayana kadar...
Bana pazar günü yengeye gidileceğini ( bu arada yenge ve gelin ayni apartmanda oturuyor ikisine bir gidilecek) Benim bir çeyrek almami ve o çeyreği kendisinin takacagini yani benim bi söz sahibi olmayacağını söyledi..Dankkk buyur buurdan yakk.Yani yenge bana çeyrek getirdi bende ona götüreceğim kv demde benim aldığım çeyreği kendisi goturecekmis büyük dururken küçük altın takmazmis bende ozaman sen al sen götür dedim. neyse biraz çenelestik ve kapattik..sizce bu durumu nasil karsilamaliyim yani bu yapilan haksizlik değilmi onlarda sanacakki ben birşey goturmedim KV götürdü sanacak o kapasitede insanlar çünkü..
Bende eşime durumu anlattım ve nasil olsa eşim götürecek bizi altını onun takmasini istedim sözümü yere düşürürse de çok kötü olur diye anlattım
Arkadaşım walla çok haklısın ben bile sinir oldum aklı sıra uyanıklık yapıcak bide sana al ben takar dio insanlarda senin getirmediğini düşünce. Daha kızım ben alıyim sen tak bari sana onlar getirmişti der gibi alda takım Diyo arkadaşım eşine böle olursa biz takmamis gibi gözükür ayıp. Olur falan de durumu anlat başka türlü sen hem zor durumda kalcan hem.sinir Olcan arkadaşım yada insanlara tam takarken söyle bizde aldık ama annemin takmasını uygun bulduk die ne bilem öyle o insanlara ayıp mi olur walla arkadaşım allah yardımcın olsun.

Arkadaşım walla çok haklısın ben bile sinir oldum aklı sıra uyanıklık yapıcak bide sana al ben takar dio insanlarda senin getirmediğini düşünce. Daha kızım ben alıyim sen tak bari sana onlar getirmişti der gibi alda takım Diyo arkadaşım eşine böle olursa biz takmamis gibi gözükür ayıp. Olur falan de durumu anlat başka türlü sen hem zor durumda kalcan hem.sinir Olcan arkadaşım yada insanlara tam takarken söyle bizde aldık ama annemin takmasını uygun bulduk die ne bilem öyle o insanlara ayıp mi olur walla arkadaşım allah yardımcın olsun.

Eğer öyle birşey olursa giderse çeyreğin isim yazıyorlar eşinin ve kendi ismini soyadınızı yazarsın kaynanam verir ilerde de kadına söylersin zaten anlar

Yanı Sedef arkadaş cok güzel yazmış ,egerkı elınızden almak gıbı zorunluk yasarsanız ,tam kv altını takacagı vakıt gür bır sesle ıyıce duysun kv taktıgı altını bız sıze almlştık, ama kv cok özenmış demekkı cok ısrar ettı bıze sız kücüksünüz yakışık almaz ılla sız altını alın ben takayım dıye bızım ceyregı sıze takıyor dıye söyleyın:KK48:

Arkadaşım walla çok haklısın ben bile sinir oldum aklı sıra uyanıklık yapıcak bide sana al ben takar dio insanlarda senin getirmediğini düşünce. Daha kızım ben alıyim sen tak bari sana onlar getirmişti der gibi alda takım Diyo arkadaşım eşine böle olursa biz takmamis gibi gözükür ayıp. Olur falan de durumu anlat başka türlü sen hem zor durumda kalcan hem.sinir Olcan arkadaşım yada insanlara tam takarken söyle bizde aldık ama annemin takmasını uygun bulduk die ne bilem öyle o insanlara ayıp Olur walla arkadaşım allah yardımcın olsun.
Cokk saol canim resmen krizlere girdim ama sagolsun esim bu konuya bi el atti ve anne sen bugun git biz sonra gidelim benim suan altin alacak durumum yoookkkk dedii ve konuyu kapatti cok sukur.

Eğer öyle birşey olursa giderse çeyreğin isim yazıyorlar eşinin ve kendi ismini soyadınızı yazarsın kaynanam verir ilerde de kadına söylersin zaten anlar

Visssss bak onu bilmiyordummm evet buda çok iyiymis ama eşim bugün gitmiyoruz dediiii çok ssevindirik oldum

Ne sacma akli sira masraf yapmadan size aldıracak. siz kendiniz takin onu dinlemeyin. olmadi eşiniz taksin ya da ayri gidin

Visssss bak onu bilmiyordummm evet buda çok iyiymis ama eşim bugün gitmiyoruz dediiii çok ssevindirik oldum
Aferım kızz sonunda kocana anasının ne uyanık oldugunu gösterdın cogu eş görürde görmezden gelırdı analarının densızlıklerını ört bas yaparlardı bana ne oluyorsa bende cok sevındım:KK73:

bu konu ıle ılgılı benbır konu acmıstım ve mıllet dalga gecmıstı
benden yana cıkan olmamıstı

sımdı bu kadın sıze takmıs altın getırmıs sızın ona gerı goturmenız grekıyor
yok kaynananız gotururse karsıdakı kadın dusunecek altını kaynananızdan kabul edecek ve sızın ona bırsey takmadıgınızı dusunecek

aynısını bnım kaynanamda yapıyır dugunlerde bız evlenırken bıze gelen altınları gerı bıze goturtuyor
bızımde karsı kı adam benım taktıgım altın bana gerı geldı dıyerek dusunuyor ve kaynanamla olan hesabı kapatıyor ama altın bızden cıktı yarın bırgun bızım de cocugumuz var bu altın bıze gerı gelmeyecek kendı adımıza bırsey takmıs olmuyoruz

ben esımle konustum esım annensınden yana sonra suratına soledım ben hakkımı helal etmıyorum dıye
cunku benım babam benım dugunumde bana takılan altınları gerı kendısı oduyor
ve bu konu bızım dugunumuzden once kaynanam konusmustu
sımdı konustugu seyı kendı yapmıyor

hakıkımızı helal etmıyorum bunu bılın dedım
ondan sonra bır daha dugun olmadı bakalım bu laftan sonra ne yapacaklar

Back
X