• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili kayinvalidecim....

Aferım kızz sonunda kocana anasının ne uyanık oldugunu gösterdın cogu eş görürde görmezden gelırdı analarının densızlıklerını ört bas yaparlardı bana ne oluyorsa bende cok sevındım:KK73:
Aynen valla anlasın kimin sozunun gectıgını valide hanımmm yok öyle cakallık yapmayla olmuyor bu işler...Ahh benimkide çoğu şeyi görür görmezden gelir.. Ama bu sefer tehdit ettim esimi eger annen takarsa bende giderim dedim evden hazırlıklı çıkacam dedimm zuhahaaa

Kizlarrr gece gece sınırım bozuldu..Sorun Şu ki.;
Sevgili Kayinvalideciğimi bu gece mübarek gece ariym bi kandilini kutluym diye aradım ..Kayinvalicigimin kardeşinin hanımı hem umreden geldi , hem de gelini doğum yaptı Sağolsun ben doğum yaptığımda bi çeyrek getirmisti bende ayni şekilde bi çeyrek ve bebise bi takim almayı düşünüyordum ki SSağolsun valide hanim bende oönce herşeyi düşünmüş.Bugün eşini aramış ve pazar günü yengenlere gidelim demiş.Benim bundan haberim yoktu taakii ben KV deyi arayana kadar...
Bana pazar günü yengeye gidileceğini ( bu arada yenge ve gelin ayni apartmanda oturuyor ikisine bir gidilecek) Benim bir çeyrek almami ve o çeyreği kendisinin takacagini yani benim bi söz sahibi olmayacağını söyledi..Dankkk buyur buurdan yakk.Yani yenge bana çeyrek getirdi bende ona götüreceğim kv demde benim aldığım çeyreği kendisi goturecekmis büyük dururken küçük altın takmazmis bende ozaman sen al sen götür dedim. neyse biraz çenelestik ve kapattik..sizce bu durumu nasil karsilamaliyim yani bu yapilan haksizlik değilmi onlarda sanacakki ben birşey goturmedim KV götürdü sanacak o kapasitede insanlar çünkü..
Bende eşime durumu anlattım ve nasil olsa eşim götürecek bizi altını onun takmasini istedim sözümü yere düşürürse de çok kötü olur diye anlattım
senin aldığın altın üzerinden prim yapacak pabuç bırakma sakın ne terbiyesiz insanlar var ya töbe töbe

Cokk saol canim resmen krizlere girdim ama sagolsun esim bu konuya bi el atti ve anne sen bugun git biz sonra gidelim benim suan altin alacak durumum yoookkkk dedii ve konuyu kapatti cok sukur.
Ay canım walla çok sevindim ha çok sinir oldum..iyiki çözülmüş arkadaşım senin adına çok mutlu oldum...

:-)
Canimm çok saol bende çok mutlu oldum içim rahatladı kız iki gündür uykularim kaçmıştı çatlak kari kendi aklınca uyanıklık yapıyı.
Hiç utanmio hadi bi de kavga ediyo daha oh olsun işte şimdi gitsin kendi kendine heheheh walla çok mutlu oldum ha "Yaşasın gelinler"

:-)
Hiç utanmio hadi bi de kavga ediyo daha oh olsun işte şimdi gitsin kendi kendine heheheh walla çok mutlu oldum ha "Yaşasın gelinler"
Kiz kavga etmeyi birak telefonu yuzume kapadi daha bi gun sonra esimi aramis karin beni azarladi demis allahtan kv konusurken esim yanimdaydi anne ben herseyi duydum kendini bosa aklama demis yoksa esimlede arami açacakti hain kari. Daha ayrimiz gayrimiz mi var oglum isterse ben aliym tuba taksin diyormus kesemiz bir bizim diyormus. Halbuki oyle bisey yok benim esim servisci kp emekli bir degiller yani.
Sagolsun esimde yok anne bizim kazanc bir degil demis benim ekmegimi siz mi veriyorsunuz demis.. Ohhhhh yuregim sogudu valla..

Kiz kavga etmeyi birak telefonu yuzume kapadi daha bi gun sonra esimi aramis karin beni azarladi demis allahtan kv konusurken esim yanimdaydi anne ben herseyi duydum kendini bosa aklama demis yoksa esimlede arami açacakti hain kari. Daha ayrimiz gayrimiz mi var oglum isterse ben aliym tuba taksin diyormus kesemiz bir bizim diyormus. Halbuki oyle bisey yok benim esim servisci kp emekli bir degiller yani.
Sagolsun esimde yok anne bizim kazanc bir degil demis benim ekmegimi siz mi veriyorsunuz demis.. Ohhhhh yuregim sogudu valla..
Oh ne güzel vermiş eşin ağzının payını bide ben aliyom bu taksin ayakları yapio çevir kazı yanmasın hesabı bak kardeşim görüyonmu eşin yanında olmasa kavga ettircek sizide bide böle masum.ayaklari yapmıştır o walla azcikta zorlasan ağlar bide duygu sömürüsü.walla arkadaşım dizide oyna Oscar alır desene hehehe..:))))

Oh ne güzel vermiş eşin ağzının payını bide ben aliyom bu taksin ayakları yapio çevir kazı yanmasın hesabı bak kardeşim görüyonmu eşin yanında olmasa kavga ettircek sizide bide böle masum.ayaklari yapmıştır o walla azcikta zorlasan ağlar bide duygu sömürüsü.walla arkadaşım dizide oyna Oscar alır desene hehehe..:))))
Aynen bacısı bi oynasa tam oscarlik

:-)Bu sefer kendi kazdigı kuyuya düştü cadı desene kardeşim oh olsun. Anladım ben seni kardeşim herseyden önemlisi altın falan deyil enayi yerine koymaya çalışması bide yersen insanlara karşı mahçup olup hediye götürmemis konumuna düşüp haksizliga uğramak e daha ne olsun kizmakta çok haklısın şimdi de o sinir olsun bakalım

:-)Bu sefer kendi kazdigı kuyuya düştü cadı desene kardeşim oh olsun. Anladım ben seni kardeşim herseyden önemlisi altın falan deyil enayi yerine koymaya çalışması bide yersen insanlara karşı mahçup olup hediye götürmemis konumuna düşüp haksizliga uğramak e daha ne olsun kizmakta çok haklısın şimdi de o sinir olsun bakalım
Tabi canim onemli olan altin degil benim zoruma giden beni enayi yerine koymasi..altin goturecegimiz kadin diger oglunu nisanliyor bu sefer benden yine altin isteyecek..

Anlıyorum bacim seni o kadar haklısın ki bencillik yaptığı işte harbiden ayip insan bi düşünür çocuklarım Zor durumda.kalmasin die uyanık dolu kardeşim walla ama hakkaten sevindim adına çok kizmistim bole haksizliga çok sinir oluyor ben ama eşinin desteğiyle geçti allaha şükür kardeşim. Allah başka dert wermesin insiallah cümlemize kardesim

Tabi canim onemli olan altin degil benim zoruma giden beni enayi yerine koymasi..altin goturecegimiz kadin diger oglunu nisanliyor bu sefer benden yine altin isteyecek..
Eh sevgılı kv,cim şımdiden nişan için hazırlada altını biz takalım malum sen büyüküsün ya yorulma bız gıdert takarız kendı adımıza neolacak sankı ayrımuz gayrımuzmı var demek lazımdı ya:KK48:

[QUOTEf-armina, post: 41005412, member: 680057"]Anlıyorum bacim seni o kadar haklısın ki bencillik yaptığı işte harbiden ayip insan bi düşünür çocuklarım Zor durumda.kalmasin die uyanık dolu kardeşim walla ama hakkaten sevindim adına çok kizmistim bole haksizliga çok sinir oluyor ben ama eşinin desteğiyle geçti allaha şükür kardeşim. Allah başka dert wermesin insiallah cümlemize kardesim[/QUOTE]

Amin bacisi çokkk saol ilgilendiğin için..

:KK15:Nedemek kardeşim ne mutlu bana eğer biraz derdine ortak olabildiysem. Bende diğer kızlara ve bu güzel muhabbetin için tabiki sana çok teşekkür ederim kardeşim yeni katılmış olmama rağmen çok içten davrandin çok saol.ben çıkıyorum kardeşim iyigeceler görüşürüz sonra ok

:KK15:Nedemek kardeşim ne mutlu bana eğer biraz derdine ortak olabildiysem. Bende diğer kızlara ve bu güzel muhabbetin için tabiki sana çok teşekkür ederim kardeşim yeni katılmış olmama rağmen çok içten davrandin çok saol.ben çıkıyorum kardeşim iyigeceler görüşürüz sonra ok
Bende sana tesekur edrim canim benim iiyiki geldin aramiza..
Hosgeldin..
İyi geceler cnm..

Back
X