• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili kayinvalidecim....

aayy bende antepdeyım kııızzzzz

aynı seyı banada yaptıııı

gelın gormede olanlar

ayyy bu antep kaynanalarııı :KK67:

kesın akraba cıkarız :D

bulusalım goruselımde su kaynanaları alt edelım :D

benım evım sehıtkamılde celal dogan parkının arka sokagında

ya sen ya sen :D

Kizlarrr gece gece sınırım bozuldu..Sorun Şu ki.;
Sevgili Kayinvalideciğimi bu gece mübarek gece ariym bi kandilini kutluym diye aradım ..Kayinvalicigimin kardeşinin hanımı hem umreden geldi , hem de gelini doğum yaptı Sağolsun ben doğum yaptığımda bi çeyrek getirmisti bende ayni şekilde bi çeyrek ve bebise bi takim almayı düşünüyordum ki SSağolsun valide hanim bende oönce herşeyi düşünmüş.Bugün eşini aramış ve pazar günü yengenlere gidelim demiş.Benim bundan haberim yoktu taakii ben KV deyi arayana kadar...
Bana pazar günü yengeye gidileceğini ( bu arada yenge ve gelin ayni apartmanda oturuyor ikisine bir gidilecek) Benim bir çeyrek almami ve o çeyreği kendisinin takacagini yani benim bi söz sahibi olmayacağını söyledi..Dankkk buyur buurdan yakk.Yani yenge bana çeyrek getirdi bende ona götüreceğim kv demde benim aldığım çeyreği kendisi goturecekmis büyük dururken küçük altın takmazmis bende ozaman sen al sen götür dedim. neyse biraz çenelestik ve kapattik..sizce bu durumu nasil karsilamaliyim yani bu yapilan haksizlik değilmi onlarda sanacakki ben birşey goturmedim KV götürdü sanacak o kapasitede insanlar çünkü..
Bende eşime durumu anlattım ve nasil olsa eşim götürecek bizi altını onun takmasini istedim sözümü yere düşürürse de çok kötü olur diye anlattım
Dur bakalım kk de daha neler duyucaz nohut kadar beyniyle uyaniklik yapmaya çalışıyor ya ben bile sinir oldum bide böyle insanın kandilini kutlamaya çalışıyosun yazık ne kadar iyi niyetlisin....

Oha kimin parasıyla kimlere hava atiyosa Üf ben bu kadını bogarim sinir etti gece gece.....

Vere üstelik benim eşimin öğrenci servisi var eşimden habersizde yakin akrabalarını toplamış oğlumun arabası geniş bizi götürür diye gideceğimiz yer yakin olsa neyse dicem çok uzak bu araç su yakmiyor

Yalnız git önceden git sonradan git diyenlere asla katilmiyorum ama her tip düşünen var ışte.bu tur fevri kadınlar bana itici gelir hep
tabi ki ayrı yalnız önceden sonradan gitme. Aklınca kendi doğrusunun yapılmasıni istiyor.eşini hiç karistirma erkekler çok arada kalıyor aslında empati yaparsak istisnalar hariç,durumları zor.tatsizlik çıksın hiç istemiyor ve bizim gibi ince düşünemiyorlar.
Ben derim bırak taksin illa söylemek yada takmak zorunda degilsin elbet yeri gelir birgün ima edersin.

Kv takiyorsa illaki de hayirli olsun biz takmak istedik ama x anne buyukler takar diyerek takmak istedi de. İnsallahta sana kuser bu olaydan sonra ve sen sag o selamet :)

Çok ilginçmiş. Madem buyuk dururken kuçuk takmaz o zamn kendisi alsın taksın, niye size aldırıyor..
bence karşı koyamazsan sonradan bişekilde durumu izahet , altını ben aldım, benm hediyemdi diye
bencede kaynanan el koyarsa altını sonra tek git anlat ben takcaktım taktırmadı kendi taktı benim aldıgım altını de

Kizlarrr gece gece sınırım bozuldu..Sorun Şu ki.;
Sevgili Kayinvalideciğimi bu gece mübarek gece ariym bi kandilini kutluym diye aradım ..Kayinvalicigimin kardeşinin hanımı hem umreden geldi , hem de gelini doğum yaptı Sağolsun ben doğum yaptığımda bi çeyrek getirmisti bende ayni şekilde bi çeyrek ve bebise bi takim almayı düşünüyordum ki SSağolsun valide hanim bende oönce herşeyi düşünmüş.Bugün eşini aramış ve pazar günü yengenlere gidelim demiş.Benim bundan haberim yoktu taakii ben KV deyi arayana kadar...
Bana pazar günü yengeye gidileceğini ( bu arada yenge ve gelin ayni apartmanda oturuyor ikisine bir gidilecek) Benim bir çeyrek almami ve o çeyreği kendisinin takacagini yani benim bi söz sahibi olmayacağını söyledi..Dankkk buyur buurdan yakk.Yani yenge bana çeyrek getirdi bende ona götüreceğim kv demde benim aldığım çeyreği kendisi goturecekmis büyük dururken küçük altın takmazmis bende ozaman sen al sen götür dedim. neyse biraz çenelestik ve kapattik..sizce bu durumu nasil karsilamaliyim yani bu yapilan haksizlik değilmi onlarda sanacakki ben birşey goturmedim KV götürdü sanacak o kapasitede insanlar çünkü..
Bende eşime durumu anlattım ve nasil olsa eşim götürecek bizi altını onun takmasini istedim sözümü yere düşürürse de çok kötü olur diye anlattım
Himmmm aklıma bir çinlik geldi ama nasıl olur bilmiyorum. Altını evde unutmuş gibi olsan. Sonra orda yengenin yaninda aaaaa hediye almıştım ama getirmeyi unuttum kocacim gidip gelirsene dersin. kocan gidip getirdikten sonra Ha sen takmişsın ha kaynana hiç fark etmez sonucta kimin aldığı belli. Hediyeyi evde bıraktığını kocan da söyleme, gerçekten unuttum de... Bilemiyorum yaniiii :KK53::KK53::KK53:

en iyisi ayrı gidin... kayınvaliden de pek bir uyanıkmış hem cebinden para çıkmayacak hemde altın taktım diye öbürlenecek sinir oldum şimdi

Himmmm aklıma bir çinlik geldi ama nasıl olur bilmiyorum. Altını evde unutmuş gibi olsan. Sonra orda yengenin yaninda aaaaa hediye almıştım ama getirmeyi unuttum kocacim gidip gelirsene dersin. kocan gidip getirdikten sonra Ha sen takmişsın ha kaynana hiç fark etmez sonucta kimin aldığı belli. Hediyeyi evde bıraktığını kocan da söyleme, gerçekten unuttum de... Bilemiyorum yaniiii :KK53::KK53::KK53:

Tatlim fikir guzelde gidecegimiz yer sehre cok uzak oyle bisi yaparsam eşim anlar ve alip getirmez o zaman ben rencide olurum..

kesın akraba cıkarız :KK70:

bulusalım goruselımde su kaynanaları alt edelım :KK70:

benım evım sehıtkamılde celal dogan parkının arka sokagında

ya sen ya sen :KK70:
Olur olr dunya kucuk.
Bulusalim tatlimm senin fikirler super guzeldi hahaaa sende fettan ciktin anacimm sendede is cok:KK53:
Bende şahinbeydeyim binevlerde oturuyorum :KK49:

K valideniz arabada falan altıni isterse oyalayin vermeyin orda veririm diyin. Bebegin yanina girer girmez de hemen altini takiverin. Oldu bittiye getirin.

Dur bakalım kk de daha neler duyucaz nohut kadar beyniyle uyaniklik yapmaya çalışıyor ya ben bile sinir oldum bide böyle insanın kandilini kutlamaya çalışıyosun yazık ne kadar iyi niyetlisin....

Ahh ahh iyi niyetli olduğum için böyle yapıyor zaten ah şu kahrolası iyi niyetim hep onun yüzünden geliyor bunlar basıma.
Kadın beni pparmağında oynatmak istiyo eşimin yaninda iyi KV rolü yapmaya calisiyo.
Mesela dun aksam önce eşimi arıyor ağzını yokluyo sonra beni ariyo laffii dankk diye söylüyor

en iyisi ayrı gidin... kayınvaliden de pek bir uyanıkmış hem cebinden para çıkmayacak hemde altın taktım diye öbürlenecek sinir oldum şimdi
Hihh bende buna gıcık oldum zaten ben Çocuğumun rizkindan kesip hediye alicam benim bi söz hakkım olmayacak sonrada tuba altın aliyo beşire hanim altın takti oluyor..
Ve altın takacagimiz kişiler o zaman ben altın goturmedigimi sanacak arkamddan dedikodumu yapacaklar

Back
X