bnde karşıyı kastediyorum. :)) karşıyla tek kalınca ona soyle diorumm
Canim o zamanda bunu aralarinda geyIk sohbeti yaparlar cok ikiyüzlü insanlar valide duyarsa daha kötü olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde karşıyı kastediyorum. :)) karşıyla tek kalınca ona soyle diorumm
hahahh cok iyi olmus buParasi yokmuş tatlim bende gülerek paran kadar konuş ozaman annecim dedim cevap veremedi.
hahahh cok iyi olmus bu
o zamn ya altınını k.v ye vermiyceksin kendin takcaksın. Yada k.v ye bn almadım altın diyip sonra goturup takcaksın..Canim o zamanda bunu aralarinda geyIk sohbeti yaparlar cok ikiyüzlü insanlar valide duyarsa daha kötü olur
valla benim kv bi sorunum yok ki gorusmuyorum pek ne faydasi ne zarari vartabi canim kendisi ne diyorsa sakayla karisik soKarim lafimi hakediyo çünkü karşımdaki bi büyük ne kadar saygi duymam gereksede maesef kv sayildigi yerde durmuyo ben nekadar yůkseltirsem kendini okadar asagi cekiyo..
o zamn ya altınını k.v ye vermiyceksin kendin takcaksın. Yada k.v ye bn almadım altın diyip sonra goturup takcaksın..
yani bşka yolu yok
en iyisini yapiyorsun valla ohhh missssvalla benim kv bi sorunum yok ki gorusmuyorum pek ne faydasi ne zarari var
haklısın bak bu daha mantıklı. Eee eşin yanaşmıyo muBende esimin takmasini istiyorum yani sorun o takiyi takmaksa esim taksin ne ona ne bana burda esime is düşüyor diye düşünüyorum ne valide alinsin nede ben teraziyi ayarlamasi lazimn
haklısın bak bu daha mantıklı. Eee eşin yanaşmıyo mu
çeyreği götürme ilerleyen dakikalarda yengeciğim çeyrak almıştım ama kayınvalidem büyükler dururken küçükler takmaz dedi bende bebişe takım aldım buygun güle güle kullanın de yüzünede samimiyetsiz bir gülümseme yapıştırdınmı olmuştur benceKadının amacı zaten bizim aldığımız takıyı kendisi almış gibi gostermek bu yüzden bizimle geliyor amaç farklı yani
Hm buda mantikli geldi ayyy kv yüzünü düşündüm de denemeye deger aslindakayınvalıden altını takarken dekı
sıze daha buyugunu takmak ısterdım allah analı babalı buyutsunn de
senden oldugunu bılırler
ve altını annene ver annecım buyuk olarak sen tak de herkesın ıcınde cantandan cıkarıp
Seviyorum kiz sizinn parlakk bi okadarda mantikli fikirlerinizi
Ayy bende kendimi uyanik saniyordumda bizimki fettan cikti merak etme benim de yedigim kaziklarin haddi hesabi yokvalla ben edebı edepsızden ogrendım
kayınvalıdem sagolsun çakal yaptı benı
kazık yıye yıye