• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili kayinvalidecim....

tabi canim kendisi ne diyorsa sakayla karisik soKarim lafimi hakediyo çünkü karşımdaki bi büyük ne kadar saygi duymam gereksede maesef kv sayildigi yerde durmuyo ben nekadar yůkseltirsem kendini okadar asagi cekiyo..
valla benim kv bi sorunum yok ki gorusmuyorum pek ne faydasi ne zarari var

o zamn ya altınını k.v ye vermiyceksin kendin takcaksın. Yada k.v ye bn almadım altın diyip sonra goturup takcaksın..
yani bşka yolu yok

Bende esimin takmasini istiyorum yani sorun o takiyi takmaksa esim taksin ne ona ne bana burda esime is düşüyor diye düşünüyorum ne valide alinsin nede ben teraziyi ayarlamasi lazimn

kayınvalıden altını takarken dekı
sıze daha buyugunu takmak ısterdım allah analı babalı buyutsunn de
senden oldugunu bılırler :D

eve daha gırmeden ısterse cantanı kurcala bulamadım evde bakarım sımdı duser falan de :D

Kadının amacı zaten bizim aldığımız takıyı kendisi almış gibi gostermek bu yüzden bizimle geliyor amaç farklı yani
çeyreği götürme ilerleyen dakikalarda yengeciğim çeyrak almıştım ama kayınvalidem büyükler dururken küçükler takmaz dedi bende bebişe takım aldım buygun güle güle kullanın de yüzünede samimiyetsiz bir gülümseme yapıştırdınmı olmuştur bence:KK14:

sonıcta kv dedıgı ıstedıgı oldumu oldu
senınkıde oolmus oldu
kurtuldun gıttı

valla ben edebı edepsızden ogrendım
kayınvalıdem sagolsun çakal yaptı benı :D
kazık yıye yıye

valla ben edebı edepsızden ogrendım
kayınvalıdem sagolsun çakal yaptı benı :KK70:
kazık yıye yıye
Ayy bende kendimi uyanik saniyordumda bizimki fettan cikti merak etme benim de yedigim kaziklarin haddi hesabi yok

Antepte yaşıyorum burda gelin gorme olur butun akrabalari taki getIrmus benim 1 bucuk yil sonra haberim oldu.. çakal söylemeMis bana

Back
X