• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili kayinvalidecim....

Ben 3 kişiye çeyrek taktim hem de ailem varken. Annemler sevindi gururlandi hatta. Büyük varken küçük elini cebine atmaz :) sizinadiniza cçeyrek alsin :) biz alamazsak benim KVbizim adimiza aalir takar.seninki degisikmis

[QUTE="earth_angel9, post: 40985924, member: 339396"]Kv takiyorsa illaki de hayirli olsun biz takmak istedik ama x anne buyukler takar diyerek takmak istedi de. İnsallahta sana kuser bu olaydan sonra ve sen sag o selamet :)[/QUOTE]

Kadin SİMDİDEN küstü zaten altın bana geldi ben götürürum dedim diye siz gidin ben gelmek ne bakınız varsa görün diye ne laflar etti.
Bende sen bilirsin sen gelmesinde gidilecek mecbur gidecek o altın ddedim yüzüm kapadı telefonu..
Sanırım özgüven patlaması yaşıyor sevgili kayınvalidcim..

Kizlarrr gece gece sınırım bozuldu..Sorun Şu ki.;
Sevgili Kayinvalideciğimi bu gece mübarek gece ariym bi kandilini kutluym diye aradım ..Kayinvalicigimin kardeşinin hanımı hem umreden geldi , hem de gelini doğum yaptı Sağolsun ben doğum yaptığımda bi çeyrek getirmisti bende ayni şekilde bi çeyrek ve bebise bi takim almayı düşünüyordum ki SSağolsun valide hanim bende oönce herşeyi düşünmüş.Bugün eşini aramış ve pazar günü yengenlere gidelim demiş.Benim bundan haberim yoktu taakii ben KV deyi arayana kadar...
Bana pazar günü yengeye gidileceğini ( bu arada yenge ve gelin ayni apartmanda oturuyor ikisine bir gidilecek) Benim bir çeyrek almami ve o çeyreği kendisinin takacagini yani benim bi söz sahibi olmayacağını söyledi..Dankkk buyur buurdan yakk.Yani yenge bana çeyrek getirdi bende ona götüreceğim kv demde benim aldığım çeyreği kendisi goturecekmis büyük dururken küçük altın takmazmis bende ozaman sen al sen götür dedim. neyse biraz çenelestik ve kapattik..sizce bu durumu nasil karsilamaliyim yani bu yapilan haksizlik değilmi onlarda sanacakki ben birşey goturmedim KV götürdü sanacak o kapasitede insanlar çünkü..
Bende eşime durumu anlattım ve nasil olsa eşim götürecek bizi altını onun takmasini istedim sözümü yere düşürürse de çok kötü olur diye anlattım
Kendi alsin kendi taksin sizde gitmeyin onunla baska gün gidin okadar basit

Ben 3 kişiye çeyrek taktim hem de ailem varken. Annemler sevindi gururlandi hatta. Büyük varken küçük elini cebine atmaz :) sizinadiniza cçeyrek alsin :) biz alamazsak benim KVbizim adimiza aalir takar.seninki degisikmis
Canım kadın siz alin ben takayim diyor yani kendisi alamazmis altın bize gelmis biz harcamışiz..kendisiyle bi ilgisi yokmuş. Şimdide bana siz alin ben takcam diyor..maalesef bizimki o kapasiteye sahip biri değil benimki gelin görmemde gelen altınları bile vermedi bana haberim biLe yoktu daha iki önce öğrendim altın geldigini

Canım kadın siz alin ben takayim diyor yani kendisi alamazmis altın bize gelmis biz harcamışiz..kendisiyle bi ilgisi yokmuş. Şimdide bana siz alin ben takcam diyor..maalesef bizimki o kapasiteye sahip biri değil benimki gelin görmemde gelen altınları bile vermedi bana haberim biLe yoktu daha iki önce öğrendim altın geldigini
Ozaman gelin görmede ceyrekler takilmksti onlardan al tak de bu zamanda böyle olcaan yoksa ezilip gidersin

Beni görmege gelenler altin takmiş be o altinlari görmedim ordan al tak de. O uyaniksa sende biraz uyanik ol bir zahmet[/QUOTE ] o gelen altınları bildigimden haberi yok elbet getirenlere bizde goturelim diyecek o zaman gösteririz kim uyanık kim aptal

Dahs iyi işte haberi yoksa yüzüne de sen tak benim altinlari almişsin nasilsa de

Vay uyanık kayınvalıde :KK53:
İzin vermeyın kendı altınını kendi alsın..
Olmadı son dakıkada bırsey cıkarın sız gıtmeyın yadaaa tam onların dairesine yaklasırken amann nasıl unuttum altın evde kaldı dıyın yada kayınvalıdenız ıstedıgı an arayın ama bulamayın sonuc olarak takamasın :KK20: sonra sız musaıt bır anda tekrar gıdersınız.. eger esınızde annem taksın dıyorsa baska yolu yok cunku :KK53:

Valide hanim biraz önce eşimi aaramış
Ne farkımız var oğlum esin beni azarladi demiş daha kendisini iyi çıkarmaya calisiyo

Ben olsam oglen ugrarim aksama isim cikti hediyeni veriyim sonra ugrarim derim

MutluBulut_, post: 40987429, member: 417214"]Vay uyanık kayınvalıde :KK53:
Olmadı son dakıkada bırsey cıkarın sız gıtmeyın yadaaa tam onların dairesine yaklasırken amann nasıl unuttum altın evde kaldı dıyın yada kayınvalıdenız ıstedıgı an arayın ama bulamayın sonuc olarak takamasın :KK20: sonra sız musaıt bır anda tekrar gıdersınız.. eger esınızde annem taksın dıyorsa baska yolu yok cunku :KK53:[/QUOTE]

Malesef ayrri gitme gibi bi sansimiz yok bi kere gidilecek ama neler olacak bilemiyorum

Valide hanim biraz önce eşimi aaramış
Ne farkımız var oğlum esin beni azarladi demiş daha kendisini iyi çıkarmaya calisiyo
Söyleseydin eşine bize gelen altinlari cebine attilar diye valla cok fark var bizinkide hep bwnden ister ceyrekleri hic kizlarindan istemez fark orda iste

MutluBulut_, post: 40987429, member: 417214"]Vay uyanık kayınvalıde :KK53:
Olmadı son dakıkada bırsey cıkarın sız gıtmeyın yadaaa tam onların dairesine yaklasırken amann nasıl unuttum altın evde kaldı dıyın yada kayınvalıdenız ıstedıgı an arayın ama bulamayın sonuc olarak takamasın :KK20: sonra sız musaıt bır anda tekrar gıdersınız.. eger esınızde annem taksın dıyorsa baska yolu yok cunku :KK53:

Malesef ayrri gitme gibi bi sansimiz yok bi kere gidilecek ama neler olacak bilemiyorum[/QUOTE]
Al altinini yanina buda benden ve eşimden de tak bitti okadar basit

Al altinini yanina buda benden ve eşimden de tak bitti okadar basit

Esimle bi karara bagladik altın esimde olacak ve o takacak[/QUOTE]
Iyi işte hem sana laf carpamaz ozaman en guzel cözüm.uyanik senden altini alip o takmis gibi yapacak madem ha o ha siz senin gelen altinlari utanmadimi saklamaya. Onu yüzüne vur unutma

Esimle bi karara bagladik altın esimde olacak ve o takacak
Iyi işte hem sana laf carpamaz ozaman en guzel cözüm.uyanik senden altini alip o takmis gibi yapacak madem ha o ha siz senin gelen altinlari utanmadimi saklamaya. Onu yüzüne vur unutma[/QUOTE]
Onu unuturmuyum canım onu kapı gibi çarpacam yüzüne zamanını bekliyorum

Back
X